Sjung för mig igen du lät som snöfall

A little bit of workout

Gick bra igår att ha boxen och styrkan, alltid lika dyngsur efteråt haha skönast. Idag var det egentligen min vilodag, men nix. Hade Stepstyrkan idag istället för Mickis, gick också bra faktiskt! Blev felfritt även fast jag egentligen inte kan det haha. Skönt att ha haft så mycket reservpass nu eftersom jag inte får träna på två veckor efter operationen sen.... Men nu väntar jag på att förra månadens lön ska rulla in på kontot!
Imorgon ska jag springa, försöka med 1 mil om jag inte hinner halka och dö innan jag lyckats haha:( Sen åker jag till Borlänge över helgen. Får väl se om det kommer upp nått litet ointressant inlägg här under de närmaste lediga dagarna då haha. Annars får ni ha det så bra alla goa!! Pussssss

You are my sweet disposition

Dear diary

Tja igen. Måste bara få skriva lite dagbok en stund.
*Jag mår fine igen, inte precis som jag vill ha det men när fan har man det så egentligen? Dock mår man inte bättre när sina nära inte mår bra.. Vill bara kunna ändra på allt i världen...
*STÖRSTA NYHETEN: jag ska operera bort halsmandlarna (fotbollarna) nästa fredag!!! Hej skräckslagna Lisa... Min första operation någonsin och jag har en känsla av att jag kommer dö lite grann:/ Men förmodligen får jag jullov den 7e december, eftersom man lär va hemma minst en vecka efteråt osv. NAJS. 
*Nått onajs med operationen är att jag inte får träna på TVÅ veckor. FML
*Faaan nu kommer snön. VARFÖR är alla glada över det:( okej roligare med vitt på marken än slask men fan nu måste snart cykeln ner i källarn och cykellåset fryser fast och man kan inte springa ute osvblä:( Hit med jul och nyår och försvinn sen!!
*Imorgon ska jag klippa mig hos frisören (mamma brukar toppa mig hemma annars hehe). Hoppas frissan inte klipper av hela håret:/
*Peaceandlove har gjort största tabbarna med att höja priser och åldersgräner... Ingen kommer gå på pal nästa sommar nu. Blir förhoppningsvis Bråvalla Festival istället om jag lyckas övertala Lisen haha. Då kör vi BIL dit för vi är stora då waoe.
*Gah värsta snyggingen på gymmet hela tiden nu. Vill ta av hans tröja:) Och det blir FAKTISKT inte bättre när han tittar på mig heller för jag kommer aldrig veta vem han är eller få hans nr ändå så det är bara onödigt:Pp LOL:(
*Nu kan jag väl lika gärna slänga upp lite totalt onödiga mobilbilder också när vi ändå är i farten. Najz.

Your mama even told me you're a bastard

Tjenatjabbahallå. Igår körde jag 40min kondition på cykel och löpbandet. Gick bra förutom att jag fick håll överallt flera gånger när jag sprang haha så man fick börja om typ. Håll är det bäzta.<3
Idag ska jag ha boxmixen och sen ha styran direkt efter, köttaaa. Sen kör man väl standardmaskinerna efteråt haha.
Asså det är så sjukt stor skillnad på att va med på att pass och ha ett pass! Man blir helt SLUT när man haft ett pass, det tar mycket mer när man pratar högt och hela tiden måste vara fokuserad på vilka övningar som kommer härnäst och såklart så anstränger man sig ju extra mycket när man står framför alla. Det är så skönt efteråt när man klarat av det :D
Men nu måste jag laga mat och sen plugga lite. Sen är det gymmet som gäller! PUSS på er

Efterfrågat - hur jag sköter mitt hår

Tänkte ta och svara lite på hur jag sköter och gör med mitt hår osv. Svar: Jag sköter inte om mitt hår :( Det är faktiskt sant haha... 

Nej men såhär är det. Jag har haft långt hår sen jag gick i 7an typ, och har hållit sig i den här längden ända sen dess.
Mitt hår är slitet. Klart man vill ha lent och glansigt hår men jag själv tycker inte jag passar i det. Jag HATAR när håret är nytvättat och mjukt osv. Gillar när det är lite ruffsigt haha.
Och eftersom jag gärna har det lite ruffsigt så sliter ju det på håret och aa då blir det som jag har det.
Som dom flesta kanske vet eller har förstått så har jag ALDRIG färgat eller typ gjort slingor eller någonting och därav den naturliga hårfärgen. Jag tror det kan ha sparat lite på håret, båda slitmässigt och i färg. Tråkigt kan man tycka men blond är Lisa och så är det. Kommer förmodligen göra någon förändring när jag blir äldre men tonåren kommer bli blonda!
Men alltså det enda tipset jag har om ni vill få håret att växa mer är väl att slita på det så liiite som möjligt. Tupera inte, färga inte, borsta igenom håret ofta, ha inpackningar och ta hjälp på affärerna, t.ex Åhléns för att hitta dom hårprodukterna som passar just ditt hår och det du vill att ditt hår ska "bli"!
 
Nu lite mer till hur jag "tar hand om det".
Jag har vant mitt hår med att bli tvättat 3 gånger på veckor. Kanske chockerar folk, jag vet inte haha. Men jag tycker det är superbra! Då slits inte håret så mycket och om det nu blir lite smutsigt när man tränat så är det bara att ha i torrschampoo.
När jag väl då tvättar håret tvättar jag det med silverschampoo numera. Jag har gjort det sen i mitten av juli och jag tycker det har funkat, ser åtminstone lite skillnad. Har använt Björn Axéns silverschampoo och sen ett vanligt balsam direkt efter. Någon gång ibland har jag låtit balsamet sitta kvar i typ 20min och gått ur duschen, men det måste jag göra oftare än jag gjort..
Men nu har jag inhandlat ett nytt silverschampoo som ni kan se i inlägget under, det kommer från John Frieda. Det sägs vara bättre OCH är 50kr billigare. Därför köpte jag även ett silverbalsam i samma märke för samma pris. Hoppas det blir ännu ljusare nudå!
 
På bilden ser ni lite olika frisyrer jag brukar ha haha. Jag har rakt hår egentligen naturligt, men med självfall. Sista bilden där jag har mössa är väl ungefär som jag har naturligt.
Lite svårt att veta egentligen hur det är naturligt, men om jag sover med blött hår är det rejält vågigt när jag vaknar! Jämfört med om jag föntorkar det då det blir rätt rakt.

Lite nytt smått och gott

Silverschampoo - John Frieda 99kr // Silverbalsam - John Frieda 99kr // Moisturiser - Neutrogena 65kr // 2 in 1 ansiktstvätt+mask - Neutrogena 65kr // Rakblad - Venus Embrace 145kr

I met a boy

Nitar - H&M Divded 49:-

Lev livet före döden

Hörni, nu tycker jag vi alla tar och skriver ett träningsschema! ÄR NI MED MIG??!! Kom igen nu, såhär kör vi:
Måndag: Stepstyrke-pass 40min (kondition+styrka) och boxmix-pass 25min (kondition+styrka) och gym 30min
Tisdag: Löpning 6km
Onsdag: Boxmix-pass 25min (kondition+styrka) och styrke-pass (styrka) och gym 30min
Torsdag: Vila
Fredag: Styrke-pass (styrka) och löpning 1mil
Lördag: Vila
Söndag: Varannan vecka - löpning 6km eller gym 2 timmar (antingen hela kroppen eller fokusera på endast några muskelgrupper)
 
ALLA kan köra ett liknande schema oavsett om ni har gymkort eller inte, det är bara att göra övningar hemma! Så ni har INGENTING att skylla på! ;) Sätt era dagar som passar er själva och träna hårt!
Alla kan ta på sig springskorna och dra ut och gå eller springa.
Alla kan göra armhävningar och dips hemma.
Alla kan göra plankan och sit-ups hemma.
Alla kan göra rygglyft och rumplyft hemma.
Alla kan göra knäböj och utfallssteg hemma.
Är det så att ni är nybörjare och har svårt att komma igång så finns ett bra inlägg HÄR! :D
 
VILL INTE NI SE UT SÅHÄR?? JO DÅSÅ KÖTTA :D

We can burn brighter than the sun

Somebody loves you

Haj. Hade en sjuk natt i fredags som ni förmodligen både läst och hört av allt och alla haha. Men det var verkligen sjukt bra på riktigt.
I lördags var jag astrött och låg bara hemma och myste. Igår sov jag till halv 3. Har aldrig hänt förr hehe. Sen åt jag massa dåliga saker hos min bror igårkväll.
Idag ska dom dåliga sakerna bort genom SVETT. Ska först på baila stepen 40min och sen ska jag ha boxmixen. Kommer inte kunna öppna käften när jag ska ha passet hahah.. Men nog ska det gå. Den här veckan ska jag försöka träna som fan. Minst 6km imorn.

Efterfrågat - jag gör några lockar

För er som inte var där

När det är fredagkväll och veckoslut vill vi bara FUCKA UR

The one that makes you run around

On our way to Swedish House Mafia

Oförglömlig magisk natt

Feel it pumping

Idag hade jag lite bråttom.. Jag hann bara köra mitt styrkepass i 25 min och efter det 20min intervaller i rejält tempo på löpbandet, men det räckte för att svetten skulle rinna. KEEP IT GOING GUYS!

Dresses for New Years Eve

Sitter och planerar lite inför nyår! Här är lite snygga nyårsklänningar, har ni någon favorit? Kan inte bestämma mig alls.. Jag vill iallafall klä upp mig som faan i år för en gångs skull!! Jag gillar 3an och 5an från Nelly, 2an från BikBok och 2an från Ginatricot. 

Shut up and fight

Åååh kom hem från skolan, la mig i sängen, åt mellizz, kollade Vd och somnade ett tag. Rätt som det var ringer klockan - GYYMTIIIMEE.
Var så djäävla osugen då asso. Men upp tog jag mig och kötta gjorde jag.
* Löpbandet 20min
* Boxmix-pass 25min
* Löpbandet i högt tempo 15min
* Gym 30min

Bloggtips

Måste bara tipsa om en fotoblogg, för er som diggar sånt. Såå himla mysiga bilder som kommer upp på hennes blogg varje dag och jag kan bara sitta här och bläddra och bläddra hihi. HÄR hittar ni Emmys blogg!

Twitter

Skaffade Twitter för typ ett och ett halvt år sedan. Har dock aldrig förstått mig på det och har därför inte ens haft kvar den appen på Iphonen haha. Har istället varit aktiv på Instagram (@lisamarialinnea). Men nu ni är jag fast i Twitter! Helt beroende rättare sagt, hehe.
Så på Twitter ni hittar mig på @lisalodin.

Efterfrågat - a look into my room

Allt jag har är guld

Årets lilla önskelista - det ska börjas i tid

Jag själv tycker det kan va svårt att komma på bra saker att önska sig till jul. Här är iaf lite *tips* på olika saker man kan önska sig haha. 

Do you dare?

Colour me up

Vill ni köra önskerubriker? Är ju kul när bloggare gör det, så om ni vill får ni komma på grejer ni vill att ett inlägg ska handla om :)

4 KVAR TILL SHM!!!!!!

Million voices

Tjaa. Idag har jag varit duktig och gjort klart 4 olika områden i skolan. Nu ska jag fortsätta vara duktig och cykla till gymmet för att ha Mickis Step styrka-pass för hon kunde inte ha det idag och efter det gymmaa.    Sen är det sängen dirr och VD-tiimmee!!!<33

Söndagsmyz

Efter springturen och lite matlagning kom Felicia hit och myste, som vanligt hihi. Skulle lägga upp en bild på oss här och fick lov att leta igenom mitt stora bildarkiv + min förra blogg. Hittade INGEN. Fan äre för fel på oss?? Har bilder tillsammans med varje människa jag kan namnet på typ hahah, nej men har fan asmycket bilder med folk men nej inte med *syrran*. Får bli en bild på söndagsångesten istället....

Efterfrågat - angående min kamera

Har fått kommentarer angående hur jag tar mina bilder på mig själv och vilka inställningar jag sätter kameran på då osv.. Så tänkte svara på det här i ett inlägg istället :)
 
Svar på frågor om min kamera:
Jag har en Canon 1100d, inte världens bästa haha men den funkar perfa för mig! (Än så länge iaf;)
Till den har jag ju orginalobjektivet som man får med, 18-55mm, men använder mig nästan alltid av mitt andra objektiv EF 50mm f/1.8 II. Det kan man inte zooma med utan det är inställt på 50mm direkt och har större bländare än mitt andra objektiv. Detta har 1.8 och mitt andra "gamla" orginal har 3.5.
Svar på frågor om när jag tar bilder på mig själv:
När jag tar mina "outfitsbilder" till exempel har jag kameran på stativet, ställer in den passande slutartiden och bländaren och sen självutlösaren. Jag brukar sätta den på 10sek och 10bilder, har man tur blir någon av dom 10 bilderna bra så slipper man göra så många fler försök haha.
Men som ni kanske förstår är det drygt att springa fram och tillbaka hela tiden haha.. Och det ser cp ut också dessutom. Men man får försöka vara på ett rätt så diskret ställe haha..
Det finns ju trådlösa självutlösare men dom funkar inte på just min kamera haha... Då måste man ha en typ 650d eller nått som är mycket dyrare tyvärr. Men kanske uppgraderar mig sen om ett tag, vem veet.
Svar på frågor om "fokuset":
Det är alltså bländaren som ger fokuset. Jag vill alltid att det ska vara suddigt i bakgrunden och ställer då in bländaren på 1.8 eller om jag har det andra objektivet 3.5.
Men en grej man får damp på när man ska fota sig själv ute är ju att man inte kan ta fokus på nått där man sen ska stå, när man själv står bakom kameran och trycker av, om ni förstår hur jag menar. Sätt på manuellt-fokus istället för auto!! Sen får man helt enkelt prova sig fram, tryck av med självutlösaren på och ta 10bilder direkt om din kamera har den inställningen. Och testa olika positioner direkt, lite längre fram och lite längre bak. Till slut hittar du där det är fokus och då låter du manuella inställningen och fokuset ligga kvar där :)

Just work out

Nu drar jag till gymmet en timme och sen ut på en springtur. Får se om jag lyckas utföra båda utan att smärta kommer emellan haha..
UPDATE: blev en timmes gym och sen 8,5km löpning. Känns skitbra och kände inte av ryggen förns sista kilometern!!

Jag höll en hand då mot din varma hud

Saknar peace and love



Efterfrågat - London

När du är en liten bit ifrån

Snart ska jag och Lisa på Twilight!!! So excited:)  Saknar sommaren också btw. För den va så bra. Bild från kentish hos linus i uppsalish<33

Överlycklig

Yäääääy!! Sprang ca 6km utan problemss. Tungt var det men det får man räkna med när man inte sprungit på länge... Kör ba kööör

Men även hundratusen röster kan ha fel

Make my life complete

Magazine winter 2012

We own the night

Floating away by the waves

Vinröd bomberjacka ej salu

Är du eller känner du någon som är intresserad av denna bomberjacka? Har nämligen 2st haha. Kommentera eller hör av er till mig!!!!

Saknar värmen


Har hört om en tjej

Omg kinda posin

Kör ett miniträningsinlägg. Jag sprang senast den sista oktober, vet ni hur länge sen det är eller. Dör fan snart...
Skulle springa igår och som skrivet hann jag endast 500m och sen högg det till i ryggfan. Idag höll jag i boxmixen på gymmet och hade sån jävla tuur! Kände varken smärta eller svaghet i kroppen och är så glaad. Gick dock hem efter det, vågar inte chansa mer än nödvändigt..
Vill bara komma igång med träningen nu!! Mådde så bra för några veckor sen..
Har ni också så att när ni är sjuka eller har av någon annan anledning en period när ni inte tränar, så äter man mer skit än vanligt?
Haha så har jag iallafall. Bara äter och äter när jag är här hemma och har massa tid över. Vill ha tillbaka rutinerna - skola äta springa gymma duscha tv sova. ♥

I learned how to go insane

Har hört om en tjej
hon va en sån som man inte såg
har hört om en tjej
som ingen lärare kom ihåg
har hört om en tjej
som aldrig någonsin fick en chans
har hört om en tjej
som alltid möttes med transparans
har hört om en tjej
 
Har hört om en tjej
som skar sin arm tills att det kom blod
har hört om en tjej
vars stressade mamma inte förstod
har hört om en tjej
hon hade inget alternativ
har hört om en tjej
som stängde dörren och tog sitt liv
har hört om en tjej
 
Jag svär det var en chock
men lär väl glömma bort
har hört om en tjej
 
Har hört om en tjej
har hört om en tjej

Change your life forever

Babes and bitches

Hejzan. Försöker hålla bort massa klagomål från denna blogg så mycket som möjligt men som en del kanske vet så rinner det över ibland. Vill ba ge lite kärlek till er som alltid förstår och finns där för mig, säger det alldeles för sällan.<3
 
Idag skulle jag ut och springa för första gången på nästan två veckor (</3) eftersom jag nu är frisk. Weeey efter 500m hugger det till i ryggen igen.
Har ju såklart inte klagat här över det heller så jag kan ju förklara lite då. För någon vecka sen när jag stog och bredde en macka i köket så högg det plötsligt till i vänstra sidan av ryggen. Vet inte vad som hände men hade svårt att röra mig osv, känns som knivhugg (nej jag vet egentligen inte hur knivhugg känns but still) eller typ stötar, men efter en dag släppte det iaf. Exakt en vecka efter smällde det till igen. Och nu imorse när jag sprang hände det en gång till. Ingen vet vad det är heller så man får väl ba kämpa pårå. Känner av det lite grann hela tiden så det är drygt men nu ska jag fan inte klaga nå mer här på ett tag haha.
 
Förutom all skit då, nu har jag sett 2 säsonger Vd (Vampire Diaries) sen i onsdags + kollat på alla 12 Johan Falk-filmerna igen för tredje gången. Det lönar sig att ligga ensam hemma sjuk ibland, lol.
Men asså hallåå, Kodnamn Lisa, sista Falk-filmen ever är såå jäävla braa så man dör. joel<33333

Living my world in black and white

Varför lever jag inte ditt liv







Fanny Omne for president

Eeeeeeey babes. Checka innan denna bryyden! Så jävla schnygg och skön tjej, klicka in på hennes superbra blogg här:
www.omnes.devote.se  www.omnes.devote.se www.omnes.devote.se www.omnes.devote.se www.omnes.devote.se 

Overestimated

Haha ingen väg ut lol. Men aa, har iaf kommit på min framtid. Flyttar (såklart) till New York (såklart) efter gymnasiet - för att plugga. Till vad tänker ni.... PT!!! pt,ptptpt199kr. Nej men fan det skulle ju va asnice. Träffa snyggaste biffigaste RIKASTE hunkdrömmannen på gymmet och gifta sig med honom och leva lyckliga i alla våra dagar. Waow.<3
Nu ska jag fortsätta vara i min nya värld med vampyrdamon och elena osv, Vd. Den världen är så jävla mycket bättre.

Let's ignite the stars

Red bomberjacket

I cry just a little when I think of letting go

Efterfrågat - Göteborg

Back on track! Not

Åh gud va skönt!! Har äntligen tränat efter en hel veckas uppehåll. Gick toppen!! NOOOOTTT. Fan va jobbigt det känns nu. Man tappar det så lätt, kanske speciellt när man tränar fast man fortfarande är sjuk ioförsig... Hade bara mitt lilla styrkepass idag, värkte överallt och svartnade för ögonen. Kände mig helt tom och vinglig efteråt. Känner mig helt uppgiven..
Men aa. Får väl vänta tills jag blir frisk innan jag kämpar mig upp igen. Ska till toppen.

Du är så fin

Cause I'm radioactive

Asså har sån jävla hicka. Helt galet. Var femte sekund typ. Ni som känner mig vet att jag inte hickar lite heller.
Jag var utomhus idag. Till skolan till och med. Framgång. Har kanske inte framgått här men har inte varit utanför dörren sen i lördags.
Varför det blivit så skulle det ju kunna finnas olika anledningar till men denna gång är jag faktiskt sjuk. Min hals är lack på mig.
Köpte goda polkagrisar idag, tack Felicia. Snart kommer min nya fina jacka komma också. Spännande.      Konstig bild nedan.

Whazz up niggazz

Things I've never done

Mitt hjärta har exploderat och jag orkar inte sätta ihop bitarna själv.

Don't you worry child

Blue and neon-colored summer