Simple black

Uppsnärjd i det blå

Hallådär. Va sköönt med heelg. Jag har nyss varit ut och sprungit, snart ska jag och min kärlek äta tacos och sen kolla på film och äta massa gott. Bästa fredagen.
När jag kom hem från skolan idag var jag nära på att gå ut och fota faktiskt, men det blev aldrig av. Under sommaren har man lagt den biten åt sidan för att man haft fullt upp och inte känt för det, men tänkt att till hösten kommer jag nog börja fota ute igen. Men har jag inte gjort det än. Känns bara som om resultatet kommer bli dåligt och aa jag vet inte.. Måste nog komma in i det innan jag vänjer mig igen. Men det kommer nog så småningom!
 
Hörni, appropå träningen. Jag vet att jag inte har skrivit något alls nu om att jag springer osv, och jag vet att många av er, chockerande nog, vill att jag gör det. Så sjuukt roligt att få höra att ni vill att jag skriver mer och att ni känner er inspirerande!!! Jag har väl egentligen inte tänkt så mycket på att skriva här om när jag tränar, men jag känner typ att jag inte vill skriva om det förns jag gjort bra ifrån mig och det då räknas som en workout haha.
MEN det är ju det som är grejen, vadå inte räknas till jag gjort bra ifrån mig?? Varför ha så höga mål? Det är ju bra att bara ta på sig träningskläderna och gå utan för dörren för att röra på sig. Från och med nu ska jag börja skriva här igen när jag tränat och försöka peppa er till att börja röra på er nu också till hösten, VARFÖR? För att man mår bra av träningen.

From Topshop

Podcaster

Måste bara tipsa er om en sak som förändrat min syn på mycket saker.
Jag har börjat lyssna på podcaster, dokumentärer på Sveriges Radio. Dom är så sjukt bra!! Både P1 men framförallt P3. Det är allt ifrån kända mord, våldtäckter, hedermord osvosv, så sjukt intressant. Och jag kan tänka mig nu att alla ni ba eeh orka. Det tänkte jag också, men från att jag lyssnade på en enda dokumentär så var jag fast sen haha!
Sen så har jag även lyssnat på jättemycket sommarprat också på P1 sommarprat. Skitbra! Gör det om ni inte fastnar för dokumentärerna.
 
Om ni vill lyssna så laddar ni antingen ner SR-appen och lyssnar därifrån. Eller så laddar ni ner appen "Podcaster" från Appstore. Sedan går ni in på "Affär" och där söker ni på "P1 dokumentär" eller "P3 dokumentär". Där hittar ni massa avsnitt då osv.
Avsnitt jag verkligen kan tipsa om:
Fastspända flickan del 1 - P1
Fastspända flickan del 2 - P1
10 år ett helt liv - P1
Hedersmordet på Fadime - P3
Peter Rätz MC-iInfiltratören - P3
Mordet på Engla Höglund - P3
Alexandramannen - P3
Massmordet i Falun - P3
Hedersmordet på Pela - P3
Hagamannen - P3
Södertäljeflickan - P3 

Blue stripes

Invigningskalaset

Om hundra år

HEEEJ. Jag är glaaad. Adam köper snart lägenhet, jag sitter nu och planerar passen jag ska ha nästa vecka, jag ska snart ut och springa och jag har haft det jättemysigt nu i helgen hos min syster i Stockholm! Livet leker helt enkelt.
I lördags gick jag och småshoppade lite, sen åt jag och Johanna pizza hos henne innan vi gjorde ordning oss och åkte till Tele2 Arena för deras invigning med Robyn, Winnerbäck och KEEENT. Det var super! Och i söndags åkte vi till Skinnarviksberget och hade picknick på klipporna med awesome utsikt över Stockholm.

Some more

Stockholm med syster

Inredning

Sitter och äter lite mellanmål och kikar i kataloger. Sugen på att göra om rummet lite igen hehe. Byta ut lite möbler, och kanske flytta om lite. Men eftersom min garderob är så enorm och tung haha så går det inte att flytta på den, så den får stå kvar. Det får även tvn och sängen. Men resten får jag se hur jag gör med!

Träning

Har bara en lektion på fredagar mellan halv 11 och 12 så jag har redan hunnit hem och sprungit 5km! Skönt att ha både skola och springturen klar innan klockan 1 haha. Idag har jag och Adam varit ihop ett tag och vi ska myyysa ikväll. Imorgon åker jag till Johanna min syster och busar!
 
Jag tänkte bara ta upp det här med mina pass som jag kommer ha nu ända fram tills i maj! Såhär är det: 
Måndagen den 2a september sätter allt igång. Varje måndag och onsdag mellan 19.30-21.00 kommer jag ha cirkelträning i Domarhagen. Jag är ju då ledare för Korpen, vilket innebär helt blandade åldrar i grupperna. Det har varit mellan 16-60år på de som kommer och tränar, och det är ju det som är så himla kul och bra, när man kan köra efter sin egna förmåga! Hur hårt du vill, eller hur skönt och lagom du vill.
 
För er som inte riktigt har koll på just cirkelträning så är det superbra träning som vi kör i grupp, men man tränar individuellt på stationerna. Vi börjar med uppvärmning, sen stationer (t.ex. plankan, knäböj, bicepscurl, dips, högaknän osv) sen något konditionsaktigt i slutet och avslutar med stretching.
Det bästa med det här tycker jag är att man har en tid att passa (så man går dit och träningen blir gjord), man är i grupp och har mig som ledare så man blir peppad (förhoppningsvis haha), men så tränar man "individuellt" vid stationerna i sin egen takt och efter sin egna förmåga! PERFEKT.
Första gången är gratis för alla som vill prova på. Ni behöver inte komma 2a september heller utan ni får komma vilken av dagarna ni vill och testa. Sen om ni bestämmer er för att det här vill jag köra på, så får ni ett inbetalningskort av mig där då ni betalar en avgift per termin. Alltså september-december. Under den här perioden sep-dec är det ca 48pass. Och om ni vill fortsätta efter jul betalar ni den terminen sen, januari-maj.
 
Och en till grej:
Jag kommer även varje fredag ha ett annat pass mellan 17-18 i Domarhagen. Vad det är för slags pass kommer variera. Det kommer förmodligen vara väldigt blandat. Lite styrka, mage&rygg, kondition, lite box och kanske även där cirkelträning om jag inte kommit på nått annat just den fredagen hehe.
 
VÄLKOMNA DIT, och välkomna att ställa frågor om ni undrar något!!
Det här är nog mina favvoträningskläder. Gul Nike-tshirt (har även en vinröd likadan som jag älskar), rosa Nike-shorts och rosa Nike-skor med gula skorsnören. Men det absolut bästa är nog när det börjar bli lite kyligare, i typ slutet av september, så man kan ha Nike-tisha, H&Ms trekvartsbyxa och Nike-skor. Shortsen åker upp så mycket när man springer haha...

South California

Stockholm

Honey I'm hoooome. Idag åkte jag, Adam, Alicia och Kristina till Stockholm och shoppade lite. Hittade faktiskt lite på COS, Hollister, Topshop, Zara och H&M. Inge märkvärdigt men visar lite senare vad jag fick med mig heeem.
Nu ska vi krypa ner, skola imoorrn wey typ 10min lektion 8.40 och nästa lektion 12.30 yippiie. Godnattkram;P

Vad gör det om hundra år

Heeej. Kom hem från skolan för ett tag sen, ett jävla åkande fram och tillbaka eftersom lektionerna är typ 10min osv. Men nästa vecka kör nog allt igång på riktigt. Imorgon ska jag iväg på äventyyyr.
Nu ska jag käka lite maaat och sen iväg på jobbmöte. Nästa måndag kör vi igång med cirkelträningen i domarhagen!! Berättar mer om det när jag kommit hem från mötet. PUSS

Knitted sweater

Sommaren 2013

Idag var det min första skoldag, eller aa första skoltimme hehe. Imorgon börjar det på riktigt och det känns väl okej ändå. Sommaren är väl inte över än kanske, men det känns ändå som att den har passerat.. Det här var mitt allra sista sommarlov och jag kan inte fatta det!!
Tänkte ta och sammanfatta min sommar med lite collage och text!
 
Maj:
Lisas överraskning - Lisa fyllde 18 år i april men vi kidnappade henne inte förns 17 maj, när vi tog henne till Stockholm och Grönalund för att se The Sounds på scenen!
 
Min överraskning - Sedan var det dags för mig att fylla år, 23 maj. Emma och Lisa tog mig till Pluto som är en klubb i Västerås och där dansade vi hela natten lång.
 
New York - ÄNTLIGEN var det dags för mig och min bästa vän att åka till NEw York. Som vi hade längtat. Det blev som väntat våran bästa resan någonsin, trots den korta vistelsen!
 
Juni: 
Midsommar i Leksand - Jag och Lisa tog bilen upp till Leksand och firade med superfina tjejer och killar. Det var verkligen en asrolig helg!!
 
Juli:
Adams stuga - Sammanlagt den här sommaren var vi nog i stugan i typ 2 veckor. Det är så fint där och man kan bara koppla aaav.
 
Alicante - Jag och mina kära hoppade på flyget till Spanien och var där i en vecka och bara solade och njöt av värmen. Underbar vecka!
 
Augusti:
Utflyktshelg - Jag var ut till Emma på landet och åkte ring, var i stugan en natt med Adams familj, åkte till Rättvik med min familj och sen till mina småkusiner i Borlänge. 
 
Det var väl ungefär det jag har hittat på i sommar! Sen är det såklart mycket annat jag gjort också, som shoppingturer till Gävle, Västerås och Borlänge, 5st biokvällar, 2st poolpartyn, kräftskivor, Strandbacken, utgångar, grillkvällar, skolresor, åkt till Lappens haha osvosv.
 
Och såklart har jag massa mer att se fram emot!! I helgen ska jag till Stockholm med min syster och fira mig i efterskott (överraskning), och i höst ska jag utomlands med pappsen. OCH även ett helt sista år på gymnasiet, innan jag blir arbetslös (hoppas inte). Men det här skolåret kommer bli så jävla kul, såå mycket roligt som händer, och fattar inte att jag tar studenten om 9 månader!!!!!!

Some new mobile stuff

Jag fick tag i en ny telefon förra veckan, äntligen!!! Så passade på att köpa lite nytt fint till den. Den är tyvärr svart men det gör ändå inte så mycket, supernöjd med grejerna iallafall! Dock var de gula hörlurarna lite mörkare än på bilderna på hemsidan, men ajaaaa.

Alicante - dag 7

Red all night

Alicante - dag och kväll 6


Chemistry

Alicante - dag och kväll 5


Ny fin klänning

Borlänge i söndags

Sommartid

Fjärde filmen på knappt en månad haha, för er som har lust att kolla - gör det!    HD ;)

Rättvik i lördags

Red and yellow

Haft en superbra helg i stugan, Rättvik och i Borlänge! Bilder kommer upp från överallt och även en kortfilm. JA JAG VET, filmer hela tiden men jag älskar att sitta och klippa ihop småsnuttar från bra stunder i livet. Så äre bara.
Nu ska jag äta tacos med familjen och senare kommer Lisa så ska vi vina lite. Kanske Strandis eller bara Kingen.
Här är lite av det nya i garderoben också, finte. Sista timmarna på Tradera nu, kolla in det HÄR

Stugan i fredags


Alicante - kväll 4


Hemma från stugan - mot Rättvik

Summertime



Alicante - dag 4

Njuter av sommarlovet

Tänkte bara kika in och säga hej en snabbis. Njuter av sommarlovet ända ut i fingerspetsarna och har fullt upp, men har spenderat denna morgon framför datorn och gjort klart filmen i inlägget nedan, och gjort 3 tidsinställda inlägg tills idag och imorgon eftersom jag ska bort.
 
Idag ska vi ut till stugan och mysa med resten, imorgon åker vi till Rättvik med min familj, och på söndag hälsar vi på mina små efterlängtade brunbrända kusiner i Borlänge.
Nästa helg är det poolparty och någon helg efter det ska jag iväg och busa med min lilla storasyster i Stockholm! Ska nämligen få min 18års-present då som är en liten "upplevelse" haha ;) HA DET BRA I VÄRMEN NU, PUSS

En dag på landet

 
En liten kortfilm från igår med tjejerna, kolla gärna i HD!

Ute på landet

Heeej. Idag har tjejerna vart hemma hos Emma ute på fina landet och åkt ring och ätit gott. Har massa bilder och klipper även just nu ihop en liten somrig film från idag! Gör klart den imorgon och lägger ut, innan jag åker till Rättvik. Nu ska jag äta tacos hos min fina pojkvän. PUSS
Ps. Kolla gärna in lite grejer på Tradera igen. HÄR

Alicante - kväll 3

Alicante - dag 3