Giving my life wings

Don't you know you're a razorblade

Wanties

I still feel the fire


Low waist

Killing for love

Idag har det varit en träningsdag! Jag och Lisa gick ner till gymmet vid 12 och körde 1h armar, 25min Mage&rygg (passet) och sen lite Zumba på det. Vid 19 idag gick jag ner igen och körde Pulssteppen med alla brudar!
 
En rolig grej: Nästan alla som klagar på träningsbilder är dom som knappt tränar typ 1 gång i veckan. Nästan alla som klagar på nyttiga matbilder är dom som inte äter speciellt nyttigt själva.
INGE FEL MED DETTA VILL JAG DÅ PÅSTÅ EFTERSOM JAG ÄR LIKADAN HAHA.
JAG får lite damp varje gång folk visar hur nyttigt dom äter, alla jävla frukost- och matbilder. Och det är för att jag inte alllls äter nyttigt. Detta stämmer kanske inte in på alla men om alla tänker efter så tror jag det är lite åt det hållet faktiskt haha.
Sen beror det ju på hur OFTA folk lägger upp dessa bilder såklart. Spelar ju ingen roll vad "motivet på bilden är", lägger någon upp bilder på sin katt varje dag så får man ju också damp haha. Man behöver ju kanske inte lägga upp träningsbilder varje dag på insta.. Vill man visa vad man äter eller hur man tränar så tycker jag man kan skaffa sig en blogg och göra det hahah! Här kan ni ju iallafall välja om ni vill läsa mina träningsinlägg eller inte! :)

Ready for your answer

What a feeling

I owe it all to you

snygggaaaa

Nu ska jag byta om till träningskläder och dra till gymmet. Idag blir det det nya passet Box-Extreme och sen Mage&Rygg, som jag har gjort 4 nya låtar till! Tröttnar såå fort på mina pass haha så jag lägger in lite nya låtar lite då och då. Har legat och kört mage-passet hela förmiddagen haha.
Sen va jag ner på stan med mamma och hade bl.a. möte med Johanna en stund. Aja hoppas alla antecknar, nu ska jag dra!  Dessa tröjor ska jag btw inhandla i New York!!
 

Blinded by the sunlight

Sedlarna kommer flyga inne på VS

You got me begging for more

Aqua Nova

Kom nyss hem från Borlänge, brorsan och jag åkte upp och badade med kusinen Evelina i badhuset. Hon hade ju aldrig vart i ett badhus tidigare så hon tyckte det va askul hihi!
Vi käkade på Donken innan vi drog hem så nu är jag aaasmätt och trött haha. Nu ska jag kika på The Words med mammi, sen får vi se om jag orkar dra och gymma lite ikväll. Vilade ju igår och hade ätit massa skit så skulle va skönt och röra lite på sig och känna sig lite fräääshare :D

In my workout bag

Who's gonna save me

The pain from you keep speak

Find the will to make it happen

Aaaah. Skönt med lov..... Har fortfarande inte ätit frukost haha. Imorse gick jag igenom Zumban igen (såklart...), men det är såå mycket som ska läras in så jag mååste upprepa den ett antal gånger haha! Plus att den är så jevla kul så de gör ju inge hehee.
Igår efter jag haft 2 pass och sprungit på bandet så dansade jag och Oscar igenom Zumban i typ 1,5h hahah så jäävla roligt xD Vi gjorde om allt hundra gånger tills det blev bra men nu äre klart!
Idag ska jag ner på stan en snabbis, sen testa Zumban med Lisa och Melissa och efter det ha Pulssteppen! Ikväll får vi se va jag hittar på höhö pöss

Longing for spring

Firar in lovet

Satan va mycket det har varit nu haha, med träningen, skolan och allt runt omkring. Alla passen stressar mig rätt mycket nu när jag lärt in typ allihopa, nu Zumbapasset också då. Men grejen är ju att det är just träningen som verkligen lugnar ner mig haha. Weirdo.
Aja, fick tillbaka prov och uppsats idag och är nöjd med resultaten! Idag tar jag lov men varvar inte ner förns efter träningen haha. Ska iväg och ha Multipasset nu, sen löpbandet nån kilometer, sen Mage&rygg-passet och sen Zumban. Äntligen skrivit klart Zumban nu, hoppas det kommer gå hem hos alla :D
Firar iaf in lovet med lite protein innan träningen! Lol ska man fira så ska man.

Want to explore the world

We bounce

Avverkat 3timmar på gymmet idag! Körde 6st pass haha. Nej men typ iaf, hade boxmixen 2 ggr, sen funktionella, och körde även igenom zumban 3 ggr. Känns rätt bra faktiskt! Har 1 låt kvar att göra, får se vad jag hittar på.. :)
Idag hade vi matteprov, fuckyoubitch hata. Imorn är det sovmorgon igen, få tillbaka matteprovet, lunch, få tillbaka psykologiuppsatsen, dansuppvisning, få tillbaka krönikan, gå hem. NICE. Och sen pass på kvällen OFC. Livet leker. Åh lite fina webbsterbilder babes<3  hatar min blogg nu btw, och såndär pushup

Unbreakable

Space around

Lite sent inlägg

Heeej. Min dag har bestått av sovmorgon, 2 lektioner, shopping, 2h träning och matteplugg!
Köpte ett par brallor, en polo, kofta och en tröja med öppen rygg, visar allt lite bättre sen. Har faktiskt en del nya grejer jag inte visat här än, får ta och göra det. För ett tag sen köpte jag en slags träningspåse/ryggsäck som är asbra när man ska till gymmet och lär ha med lite grejer.
En kuksak som hänt är att min självutlösare fuckat upp TOTALT vilket resulterar i att ni slipper se massa fashionbilder på mig nu på ett tag! Nu ska jag lägga mig och se ett avsnitt av Prison Break, dom har precis smiiitit. Sovsött!

Give me all your lovin

Hello boys and girlz. I lördags sprang jag 25min på bandet och körde 40min mage, lagomt helgpass hihi. Igår hade jag första vilodagen den veckan så den var välbehövlig!
 
Idag körde vi boxmixen och sen mage&ryggen. Efter det körde jag och tjejerna lite bonuslåtar till Pulssteppen och testade på lite av Johannas nya Extreme-pass! Blir ett långt pass med en blandning av boxning och pulssteppen.
Även jag håller på och gör ett nytt pass just nu, och det blir ZUMBA FITNESS mina damer och herrar haha. AWESOME.
Den här månaden har jag haft 23st pass, och det är roligare än nånsin!
 
Har matteprov på onsdag som jag inte oorkar plugga till. Om man får skryta fick jag ju faktiskt B på förra matteprovet så tyvärr känner jag att jag kan nöja mig med ett E den här gången haha..
Nu ska jag skriva lite mer på passet och sen duscha och hoppa i säng. Hade sovmorgon idag till halv 1, och likadant imorn! Skryt<33
Det bästa med Twitter är assholes som pikar folk och som skriver helt idiotiska saker. När ska människan komma ur sin lilla perfekta bubbla herreeguuuud. Tur att man har Lovisa att dela ilskan med<3

Nothing's gonna slow us down

100 dagar kvar till new york


Done growing up

What happened

Dagens händelser

Tjaaaa. Idag drog jag och pappi till Kupolen, köpte ett par blåa Dr.Denim (äntligen fanns dom i Plenty!!). Sen åkte vi till farbror och fikade och hälsade på småtjejerna, haha helknäppa..
Nu ska jag fota lite snabbt och sen dra till gymmet! Ikväll kommer tjejerna hit och myser. Ha en fin lördag! Pöösss

Blue jeans

Dödsvapnet höll han lyft i sin högra hand

Besatt av hajattacker gonatt

En visa med en fin melodi

No turning back

Eftersom Lovisa kommer och hämtar upp mig snart så kilade jag ner på gymmet i förmiddags istället för att köra pulssteppen på eftermiddagen. Gick 30 min, sprang 3,5km och körde lite armar. Sköönt!! Nu har jag duschat och ska gå ut till bilen. Ikväll ska vi frossaaaa.

Put some glitter on

Som om vinden ett budskap mig bär

My evening

Efter 1 timmes gym och 2 pass kom jag äntligen hem, duschade och kröp ner under täcket med bästa mamma och hundarna bredvid mig. Vi åt massa choklad och kollade Valentine's Day, mysi.
Btw så fyller Majsan år idag, grattiiis finaste. Haha Majsan fyller på Alla hjärtans dag och Jopppe på Menlösa barnens dag, helt rätt lol.

14 februari

Myskvällar

Efterlängtade kilometrar

Igår hade jag pulssteppen, gick väl helt okej. Idag gymmade jag 1 timme, hade boxmixen 30min och sen SPRANG jag 3km och gick 1km. Känns så jäävla skönt och vara back on track!
Har inte sprungit sen i november, när jag opererade halsmandlarna och inte kunde träna på en månad. När jag efter det väl hade haft några pass blev jag ju sjuk i typ 3 veckor... Men nu är jag här, 90% frisk! Bättre kommer det förmodligen inte bli heller förns solen kommer fram och snön försvinner....
Jag minns hur kämpigt det kändes att lägga sig på operationsbordet och veta att jag inte skulle få träna på nästan en månad, när jag väl nått mitt mål att springa 1 mil på en enligt mig bra tid. MEN, jag SKA ta mig dit igen. I vår ska jag vara där igen, jag lovar.
Nu ska jag försöka att inte köra på med konditionen för fort och för hårt, så jag blir ännu sjukare.. Ska gymma lite grann innan passen och sen bara springa några kilometrar, typ 2 gånger i veckan. Sen kan jag öka successivt och sen springa längre ut. Klarar inte av att springa mer än en halvtimme på bandet, så SJUKLIGT tråkigt. Dessutom får jag så ont i benhinnorna av banden..
 
Nog om träningen! Jag och mammi har haft massa myskvällar här i veckan och det har underlättat veckodagarna en hel del. Har haft det otroligt rörigt den senaste tiden.. Men nu är jag på stadiga ben och kan slappna av. Jag ska älska mina vänner lite extra, och även mig själv.

Stop being so messy

Den självslagne

Don't ever stop

Nu börjar träningsveckan igen! Haft en ledig helg så kroppen fått återhämta sig, men nu kör vi igen.
Idag hade jag boxmixen och mage&ryggen. Imorgon kör vi pulsstepp och sen pass resten av veckan också!

Photo inspiration

Waow cool mä webcam

kan man inte prata lite slarvigare

Washing what you know out to sea

Fall asleep til the sun rise

You were the one next to me


Tröttnar aldrig


If I lose myself tonight

Grattis i förskott bror min

På söndag fyller Fredrik 27, men vi kalasade lite för honom igår. Melinda hade gjort GODASTE Rocky Roadsen. Dessutom fick jag äntligen träffa småtjejerna (mina kusiner Evelina och Agnes) och busa lite med dom. Agnes har blivit såå stor! Evelina med för den delen.

Lilla agnes

The sun keeps shining

As simple as that

4 pass

Igår vilade jag ju men idag var jag först med på multiträningen och sen hade jag afrodansen och mage&ryggen. Sen körde jag igenom pulssteppen också så nu kan jag den tills imorn när vi ska kötta!! Gillar pulssteppen när det är lite faaart.
Fortfarande hostig, förkyld och liite halsont men det känns inte såå jobbigt nu när jag tränar iaf så det är påväg bort! :D

Feathers on my breath

Keep talking

New York 2011

Let's dance our tears away

Red and fluffy

Shake that booty

Japp, ligger fortfarande i sjukdomens händer... Försöker att ta i så lite som möjligt när jag tränar, avstå helt kan jag verkligen inte.. :( Febern är iallafall bortblåst, dock sitter hosta och halsont i fortfarande.
 
Idag ringde Johanna strax efter 4 och berättade att Therese, som i vanliga fall alltid håller i Afrodansen, va sjuk och behövde en reserv runt 6-tiden. Afrodansen är ett pass jag aldrig har varit med på då jag inte trott dans varit min grej. IDAG HADE JAG PASSET. Haha herregud trodde inte det skulle gå, okej att va med på passet liksom, men att ha det kändes som en helt annat grej hehe.. Det gick iallafall över förväntan och jag kommer nog fortsätta gå på Afron som en kul grej ibland :D
Dessutom är afro-spellistan nu tillagd i min egna spellista så jag har nött sönder dom TOTALT... Mamma e arg he he.
 
I måndags hade jag boxmixen och mage&ryggen och idag afron, så imorn får min hals vila. Torsdag och fredag kör vi igen!!

Girl gone wild

You better be gone forever

What is real

Sharing happiness

Teardrops on fire

Across each others heartbeats

A constant reminder

Are you sure you knew everything

* Jag svär jämt. Haaatar att jag gör det men går fan inte att sluta så.
* Har 3 synfel. Brytningsfel, översynt och så har jag dessutom Brown's syndrom. Det innebär enkelt förklarat att en muskel i mitt högra öga ska igenom ett hål för att ögat ska kunna skjutas upp, och att muskeln har en knut som gör att det tar stopp. Knuten orsakar alltså att mitt högra öga inte följer med upp när jag ska titta upp med ögonen. Jag tittar då rakt fram med det högra och upp med vänstra. Dom jag visar upp detta för hoppar oftast till och tycker jag är äcklig haha!
* Mitt absolut största komplex och det jag hatar mest hos mig själv är min relation till maten. Jag lider varje dag av hur jag känner inför det och jag förtränger hela tiden allt som har med det att göra. Så snälla, försök inte att nämna det.
* Älskar dammsugare. Alltså bakelsen haha. Eller punchrulle eller vad folk nu kallar det. GODASTE.
* När jag dricker t.ex. vatten har jag extremt lätt för att lite av vattnet genom munnen/halsen hoppar upp till näsan och rinner ut där. Hahaha, känner direkt när det är påväg. Så jävla äckligt hahah.<3
* Jag tycker kall korv är mycket godare än stekt/kokt.
* Är största planeraren, speciellt när jag ska ut och resa. Sjukt hur jag planerar allt in i minsta detalj. Trots att jag är rätt spontan och älskar att göra spontana saker.
* Har svårt att ta kritik, och vääldigt lätt för att gråta för små/stora saker. Försvarar mig onödigt snabbt.
* Har gjort pussmin på alla fyllebilder sen i 7an. Och alla andra bilder också btw, kommer ej undan med det.
* Växte upp som ensambarn trots att jag har 3 halvsyskon jag idag umgås rätt mycket med.
* Tvättar håret 1 gång i veckan.
* Blir besatt av serier om jag börjar kolla. Ser klart en säsong på några dagar. Och jag har sett en heeel del serier.
* Är pedantisk med allt som gäller bloggen. Med resten i mitt liv är jag inte alls noggrann med, allt löser sig.
 

With all my heart

Fyra människor som ligger mig otroligt nära om hjärtat är min mamma, pappa, mormor och Lisa.
Ni har lärt mig så mycket, gett mig så mycket och älskat mig för exakt den jag är. Ni är mina bättre hälftar allihopa och utan er vet jag varken vem jag skulle vara eller vad jag skulle göra. Det är ju ni som lärt mig allt jag kan, gjort mig till den jag är idag och alltid finns där omkring mig. Tack för att ni är dom ni är och för att ni gjort mig till den jag är. ♥
 
Jag har så många andra fina människor jag har runt omkring mig också som betyder sjukt mycket. Syskon, familj, vänner, djur, ägodelar och framförallt minnen. Minnen som alla dessa människor och saker har gett en.
Alla borde någon gång ibland bara stanna upp, se sig omkring och faktiskt inse vilken stor betydelse allt och alla man har i sitt liv har för en. Ge era nära en kram ibland, få dom att le
Trots svackor och tuffa stunder vi alla har ibland så inser iallafall jag att har jag världens bästa liv, som jag är så tacksam för. Och allt detta tackvare dessa underbara personer omkring mig. Älskar er!

The swedish national museum

Fila fötterna i favvotischan

When I'm photographing

En sak jag väldigt ofta får frågan om är hur allt går till när jag fotar. Så jag tänkte bara ta och sammafatta allt lite snabbt och enkelt.
Nästan varje gång jag fotar mig så går jag ut helt själv och tar mina egna bilder. Bara jag, mitt stativ och min självutlösare.
Någon gång ibland kan det hända att någon följer med bara för att kolla så att t.ex. hela jag är med på bild om jag nu vill det, osv. Alltså för att hjälpa till med de små enkla sakerna som annars tar väldigt mycket längre tid om jag är själv. Eftersom man ofta chansar och sen kanske får ta om några gånger innan det blir ok.
Jag väljer alltså bara ut ett ställe (dock ganska svårt att hitta helt folktomma platser som ligger relativt nära), ställer upp stativet, hittar rätt ljus/skärpedjup osvosv, sätter på självutlösaren och klickar hundra gånger tills jag blir relativt nöjd. Sen går jag hem och redigerar! :) Det värsta med detta är när det är så jäävla kallt......
Har ni fler funderingar kring det här eller kanske kring min typ kamera"utrustning" är det bara att fråga på :D

A circle of trust

februari 2011

When I'm gone forever

Panic

Asså fanee. Vaknar upp. Har en död mobil bredvid mig. Laddaren är i lokalen på gymmet. Hann inte säga hejdå till mamma innan hon åkte. Nu ligger hon på operationsbordet långt bort från mig. Kan inte ringa henne. Måste springaaa till gymmet.
Sen måste jag ut med hundarna. Snyta mig. Klä på mig. Ta nässpray. Köpa vitaminer. Köpa batterier. Köpa kläder. Köpa mjölk. Ta nässpray.

Bästa saken

=kom på att mammas dator har webcam. hahaha osmartast man e. ny kategori; foton - webster

The lion's roar