Stugan

The black dress

Mys från Bikbok & randigt från Bondelid

Stugmys

VETNI om 2 veckor åker jag bort. TÄNKER INTE SÄGA VART MOAHAHA. Men ni kommer få se bilder därifrån här sen ;)) kommer vara borta i en vecka och det ska bli så SJUUUUKTTTTTT skönttttt. Insta och Vine och Twitter osv kommer väl bombas men aja:p
 
Vill ba säga en random sak till: mina skor som jag beställde för 2 veckor sen har fortfarande INTE kommit. Blir arg och sur osv för jag vill ju använda dom förstår dom väl. TOKfransar.
Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och fått HELG. Har ärligt talat aldrig varit skönare, saaatan va segt den här veckan har gått alltså. Pallar fan inte en vecka till.... MEN ikväll åker vi till Adams stuga och myser, och imorn får jag sova uuuut. Två töta bilder på oss haha. Typ dom enda vi ser normala ut på:P eller adam ser inte normal ut på den till vänster men heh PÖSS häjj

Bikbok

Workout

TJA. Idag har jag TRÄNAT. Haft pass vid badhuset idag, ca 30pers kom iallafall så det var roligt! Körde cirkelträning i en timme och blev assvettig.
 
Det här med träningen nurå...... Jag har inte sprungit en seriös runda sen Vårruset, 1 månad sedan! Åkte ju till New York ganska snabbt efter, och när jag kom hem hade jag ont i ena senhinnan, massa skavsår osv, och sen har jag inte kommit igång helt enkelt! Nu är jag trött efter jobb också så jag känner liksom ingen lust nu. Men jag vet att när jag vart på några pass nu vid badhuset som kommer träningssuget att triggas igång igen, och när sommarjobbet är slut efter nästa vecka, och jag kommer ha hela dagarna på mig så kommer jag springa igen. 
Bild sen i april

New in from New York

Bloggtips - Kajsa - klicka på bilderna

Ofixade random midsommarbilder

Hemma från världens bästa helg!

New in from New York

 

GLAD MIDSOMMAR

New in from New York

Summer sunset

Midsommar osv

Heeeej!!!! Längesen jag gjorde vanliga inlägg :O
Har jobbat och slitit på dagiset den här veckan, dom är så himla goa men man blir verkligen heelt slut klockan 4.... Imorgon är det midsommar wiiie och jag och Lisa ska till Leksand och kommer hem på lördagkväll typ. Kommer bli ASnice och hoppas vädret kan bestämma sig någon gång!! Vill ha sol:)
 
VETNI, jag övningskörde nyss i pappas cab och det va nice när man gled runt skämta:) MEN det jag skulle säga var: jag fick ryck nyss och kände ba nej jag måste ut och fota!!!! tänkte gå in och lägga mig i sängen och kolla serier när jag hde kört bil men plötsligt ba neej jag måste ut när det är så fiint väder. SÅ nu ikväll kommer det ut massa bilder som jag tog nyss!!

New in from New York

New in from New York

 

New in from New York

Blandade mobilbilder från New York

Nytt från Nike

Nytt från Gävle

 
 

New in from New York

 

Sol

Mina damer och herrar. Idag är det SOL. Har legat på holmen och sen ätit glass på Åkes. Ät inte glass där. Både min och Adams glass smakade gammal och seg typ. Euw. Nu ska jag duscha för jag luktar svett:/ Sen ska jag till Adam och laga mat. Han ska äta kebab. Haha. kul kväll. PÖSSSSS

Blandade mobilbilder från New York

Alltså den här sista bilden. BÄSTA. Haha seriöst. Jag blev så jävla chockad den där stunden alltså.
Jag och Lisa stog på Times Square, typ kollade runt lite, tog kort på oss själva osvosv haha. Så kommer plötsligt en av dom här tjejerna fram till mig och Lisa och på dålig engelska ba: "Excuse me, but can we please take photo with you??"
Jag och Lisa kollade på varandra och ba "yees.....?" Dom ba "aaaw thank you cause you girls so beautiful!!!"
Asså jag dog.
Så kom en av tjejerna fram och posade med oss och den andra tog kort, och så böt dom plats. Och så kommer en till tjej i deras gäng antar jag haha och poserar och en av dom andra tar ett kort. 
KÄND FÖR 5 MINUTER!! Haha sjukaste.
Efteråt dom ba "how old are you?" Vi ba "can you guess?" Dom ba "20-21?" Haha. När vi sa 18 dog dom typ. Dom ba "åååh whaaat? We thought you were older cause you dress like a lady!!" HAHAHA. Tydligen va dom mellan 20-25, askul haha. Sen efteråt sa jag att jag också ville ta kort med dom så det är den hära bilden haha bästa tjejerna<3 så jävla ärliga och snälla alltsåeeee.

New in from New York

Blandade mobilbilder från New York

Färgning

Igår var jag på Hårfager och fixade/färgade ögonbrynen och ögonfransarna! Har velat göra det så himla länge men har aldrig blivit av, men igår gjorde jag det. Fett nöjd faktiskt! Direkt jag kom hem var dom väldigt mörka eftersom färgen fortfarande satt kvar i huden osv, men dom kommer ju bli lite ljusare så då blir det lagom. Det känns jätteovant haha. 
Här nere ser ni väldigt tydliga före och efter bilder hahah, ser missbildad ut men xD I verkligheten och på sista bilden ser jag rätt så normal ut iallafall! :D
Gå gärna in och kolla tradera igen, lagt in fler saker HÄR nu! Glöm inte att höra av er om det är något ni vill köpa, på sidan av Tradera, då kan jag ta bort auktionen från Tradera!
 

New in from New York

 

New in from New York

 
 

New York dag 5



 
DAG 5 - söndagen:
Söndagen var våran sista dag på Manhattan. Vi hade fortfarande inte hunnit gå igenom Central Park så det gjorde vi den dagen, innan vi skulle checka ut från hotellet.
Vid 9 var vi vid The Lake, mitt i den gigantiska parken. Tror inte nån fattar hur sjukt stor Central Park är! Vi gick igenom heeela ända ner till Upper East side och köpte sedan Sb-frulle och gick och satte oss och njöt i parken. Våran sista dag liksom </3 Sen gick vi till bron vid The Pond, som jag tycker är det finaste stället i parken, och tog massa kort osv. Fiiiint.
Åh det är så kul att vara ett Gossip Girl-fan och vara i New York!! Man känner igen sig överallt och ååh. På bilden nästlängst ner så ser ni som är fans en fontän, där tex så tog Blair och Serena kort på sig själva när dom sprang runt i New York och fotade Blairs mammas kläder, typ en blå och en röd klänning. Bästa<3
Efter Central Park checkade vi ut från hotellet, tog våra fulla resväskor, tog tunnelbanan till flygplatsen. Och plötsligt satt man på 8h-flyget på väg hem till Sverige igen. Så sjukt haha.
Nä nu ska jag kolla lite Gossip innan Ornella kommer hit och tar min garderob haha ;) PÖSS

En av topparna jag köpte igår

Perfekta lilla magkorta partytoppen man kan ha i sommar till höga shorts! Köpte en likadan vit också. Bara 99kr styck!!

Shopping i Gävle

Heeeej. Idag åkte vi till Gävle för att Adam skulle shoppa. Jag shoppade. MEN jag köpte SUPERFINA saker. Som jag visar sen i omgångarrrr.
En VIKTIGT sak: HÄR kan ni hitta alla mina saker jag säljer. Gå in och buda!!
Om ni inte har ett konto där så är det bara att gå in och skapa ett, det är helt gratis att göra ett konto. Så kan ni antingen sätta över pengar som man brukar göra på Tradera, eller bara komma hit och ge kontant och hämta grejen.
Om det är nått ni ser som ni vill ha och som ni kan ge mer än det jag börjat auktionen på, så får ni säga till mig på något sätt så tar jag bort annonsen. COME ON NOW BITCHES
Har btw inte lagt ut den svarta klänningen där än, tänkte jag skulle kolla om någon här nappade först :)
Ett tips är att gå in och kolla där lite då och då ifall jag lagt till nå fler saker!!

KÖP DEN

Det här fodralet köpte jag i New York på American Apparel för 300kr. Dagen efter hittade jag en liknade topp och vill därför få den här såld, helst för samma pris som jag köpte den för också eftersom den är oanvänd och prislappen sitter kvar!
Den har ett transparent V som går ner vid bröstet och bak har den en djup urringad rygg. Urringningen bak är dock inte så bred, vilket är asbra eftersom banden då inte åker ner som dom kanske brukar på ett lösare linne! Klänningen ser jättelång ut på bilden men det är den inte i verkligheten kan jag säga!! :) 
 
Har tänkt börja på 300kr men ge mig bud så får högstbjudande den. Den är i strl M och passar en 36a. 

New York dag 4

 
DAG 4 - lördagen:
Vi gick upp i tid, drog till Empire och käkade Starbucks-frulle i kön upp haha. Va inte lång kö alls upp så det va asnice! När vi kom upp va det jättefint, har ju som sagt varit där förut men är så kul att Lisa också får uppleva det jag va med om hihi. Det är så SJUKT stort, och mycket!
Direkt efter Empire drog vi till RENAIT!! Det är alltså en frisörsalong men som också har ansiktsbehandling, massage osvosv, som är i ett Penthouse mitt på Manhattan, högst upp i byggnaden alltså! Det är dit alla kändisar i New York går typ, t.ex. Jennifer Lopez osv. Såå grymt. Drack vin, klippte mig, blekte håret lite grann, fixade naglarna och fick ansiktsbehandling som man inte blev röd i fejjan av (!!)
Vi va där inne i 5 jävla timmar haha så va sviinhungriga efter det. Vi ska då till Upper East Side och käka, vad gör vi? Jo åker fel på tunnelbanan haha. Enda misstaget vi gjorde typ, och det var sämsta jävla tidpunkten haha. Vi dog. Åkte till av Manhattan och hamnade i Brooklyn hahah. Men vi kom tillbaka igen och åt på en Italiensk restaurang! Sen åkte vi hem och mööös.

New in from New York

 
 

New in from New York

 
 
 

Paus från resebilderna haha

Haha en liten minipaus innan det kommer mer New York bilder. Har fan bloggat och fixat heela dagen idag, kommer mer inlägg imorn. Och efter resebilderna kommer alla studentbilder! BRA VA.
Annars då, jag mår som bäst och är som kärast. Har bara mysit senaste veckan, förutom i fredags när jag var ut med tjejerna. Dansade på Kingen och det var FETT. Har även kollat på alla studentgrejer i veckan som var, så svårt att fatta att det inte ens är ett år kvar nu innan det är MIN tur. GAAH.
Snart kommer  iallafall Lisa hit och imorn åker jag och Adam till Gävle. Och shoppar. Neej inte JAG. Han. Eller får se ;)
Bild på mig på en restaurangen Bond på Times Square.

New in from New York

 
Förut när jag har varit i Victoria's Secret-butikerna har jag alltid köpt massa typ lotions, mists, parfymer, en nececcär, trosor osv. Men nu ville jag köpa lite andra grejer också. Tvål går ju dock åt så det köpte jag med mig ett par. Har alltid haft Pure Seduction men tog två nya dofter nu, Such a flirt luktar godast av dom här tycker jag hihi.
Hade egentligen tänkt köpa lite mer saker där.. Typ träningskläder osv, men blev inte så. Ångrar det lite. Men får bli mer nästa gång!
Bhn, PERFEKTION. Skönaste man kan ha på sig. Bandeau-bhnarna, finaste färgerna och billigaaa. Bikinin, mums. Och ett badlakan behövde jag så varför inte ett från VS? ;)
Nöjd med det jag köpte! Men ångrar nu att jag inte köpte min älskade sportbh, en bikiniunderdel osv.... Fukk.

New York dag 3 - Madame Tussauds


Måste börja med att säga att ljuset därinne är skitdåligt, och därav dom fula bilderna haha. Och vill även säga att dockorna ser SJUKT mycket verkligare ut i verkligheten än på bilder, dom är verkligen overkligt bra gjorda haha!
Det roligaste var när jag skulle ta kort på Spice Girls, så stog jag typ och väntade nån sekund på att en helt vanlig tjej skulle ta kort, men hon stog så jävla stilla och blev aldrig klar tänkte jag så när jag kolla närmare var det en docka. Då hade dom gjort en vanlig "turist" som stog och tog kort haha, förmodligen för att folk ska tro att hon va på riktigt. Men såå äkta var det haha, även när jag fattade att och stog still och var en vaxdocka så var man ändå typ inte 100% säker haha.
 
Den bäst gjorda dockan (i verkligheten, inte på bilderna jag tog) tycker jag nog är Lady Gaga och P.Diddy. Dom va grymma. Även Jennifer Aniston, grymt snygg ;)
Sämst gjorda dockan är LÄTT Justin Biber, ser inte ens ut som honom. Men det är nog inte så lätt att göra en liten kille, som dessutom växer hela tiden och ändrar utseende hehe. Tyra Banks va inte heller så jättelik.
 
Madame Tussauds tycker jag är en jättekul grej, men det är nog nått man egentligen bara behöver besöka en gång i livet. Jag var ju där 2011 också och det va ju roligare för just mig då när det var första gången, dessutom hade dom nu bytit ut och tagit bort flera dockor mot när jag var där! Har kort på flera stycken andra sen 2011, typ Christina Aguilera? Vart va hon nu liksom. Men jaja, det är kul iallafall!!

New York dag 3

 
DAG 3 - fredagen:
Vaknade upp, Starbucks dirrr. BÄSTA frullen. Drog till Bryant Park och Times och shoppade och sen va vi in och gick Madame Tussauds ett tag och hängde med famous people. Kommer göra ett helt eget inlägg direkt efter det hära, med alla bilder därifrån eftersom det är så mycket heheh.
Efter Madame åt vi "lunch" i Bryant (frukt) och bara chillade lite. Andades haha, mitt i all stress. Sen drog vi hem, fixade oss, åkte ner till Times Square och åt middag, åkte hem igen, fixade oss lite till hihi och drog ut på klubbletning hahah.

New in from New York

 

New york dag 2


 
DAG 2 - torsdagen:
Vi vaknade upp och gick direkt till Starbucks. Goodaste frukosten. Sen drog vi till Upper East Side för att shoppa på Niketown, Hollister, lite Chanel osvosv..
Sen var det dags för mötet med min skola! Vi åkte ner till Union Square där den ligger och träffade en av tjejerna som jobbar där. Astrevlig och så lätt att förstå, så det va skönt, att man inte missade halva informationen hehe. Fick massa info och även se när eleverna där hade sin praktiska lektion. Dom jobbade 2 och 2 och den ena tränade den andra (personlig träning) och sen böt som osv. Kändes helt overkligt att få se haha, att jag skulle kunna gå där om bara något år. GAAAH:
Sen iallafall åkte vi ner till Downtown där Wall Street, Frihetsgudinnan och World Trade Center ligger. Vi såg alltihop och sen åkte vi till Soho som ligger i mitten av Manhattan, där den bästa shoppingen finns! Det bästa är alla småaffärer med heelt okända märken, plaggen kostar knappt nånting och är snyggare än typ Topshops haha. Bästa kapen där! När vi skulle dra in till Times funkade inte mitt t-kort så vi blev fast på olika sidor av t-banan haha, ni ser på bilden, i typ 20min... De va kult.
Vi drog hem tidigt den kvällen och åt goooodaste Ben&Jerryn för vi va helt sluut haha.. På sista bilden ser ni hur det såg ut precis utanför hotellet, det är Columbus Circle.

New York dag 1


Jag gör så att jag skriver all text osv i samma inlägg som bilderna, det får bli långa inlägg men det skiter jag i hihi.
DAG 1 - onsdagen:
Vi landade i New York 12.30 Amerikansk tid. Vi tog tåget in till Manhattan och hotellet och var där vi 15-16tiden, vilket gjorde att vi hade en halv dag där då på onsdagen.
Vi bodde precis vid "Columbus Circle" som är ett område som ligger på det nedre hörnet av västra sidan av Central Park, ca 10m från parken alltså. Times Square låg ca 20 streets neråt så det va aaasnära. Det va det skönaste av allt typ, att vi slapp åka tunnelbana så långt när vi skulle hem och va trötta haha.. 
Vi tog såklart tunnelbanan direkt till Times Square och Victoria's Secret haha. Shoppade som fan på VS och även Forever21 som har sin största 5-våningsbutik mitt på Times. Så sjukt billiga priser, och trots det försvann tusenlappar bara den kvällen hahaa.
Vi gick bara runt och Times och njöt den kvällen, sen åkte vi hem och delade på en B&J. GODASTE. Ja ni ser ju själva va det va i, jordnötssmör är det bästa i världen.

Sommarlov

När jag och Lisa åkte till New York fick vi sommarlov. Och det är så JÄVLA skönt. Imorgon ska vi till aulan i typ en timme, kolla utspringet och sen hem och dricka alkohoool i värmen.
Idag har vi ba tchillat på Holmen i solN. Nu ska jag duscha och sen dra ner dit igen och spela kubb med Cillan, Emma och boysen. Men först måste vi köpa chirre för de är viktigt.
JA jag ska blogga mycket snart, har bara inte tid nu, är så jävla mycket hela tiden hahah. Är som mest stressad nu när jag fått sommarlov tihi. Men har iallafall HUR mycket bilder som helst att visa er!! Både från New York och balen osvosv. Det kommer snart!! Ni har ju fått en liten film med usel kvalité iaf haha.
 

Lappens igåår

New York

New York 2013

Har så sjukt mycket bilder att visa er, saker att berätta om och nya grejer jag köpt! Håller även på att klippa ihop en liten film som i rörliga bilder visar er runt en kort liten stund, för er som inte sett alla hundra klipp jag lagt up på Vine under resan haha.
Kommer göra inlägg med rubriker som dag 1, dag 2 osv, och bara ha bilder i ett inlägg, och bara text i ett annat, för er som vill veta mer om vad vi gjorde osv. Sen så kommer jag ju såklart lägga upp lite bilder på nya saker osv lite då och då, men inte allt på en gång. Alright? Saknar redan att prata engelska haha, typ bästa med usa haha.
Nu kommer allt iaf, enjoy!

Hemma från New York!

VILKEN JÄVLA UNDERBAR RESA. Mitt livs bästa. Har fortfarande inte kunnat ta in allt. Att jag och min bästa vän, ensamma, har åkt till en annan kontinent, vandrat Manhattans gator, dag som natt.
INGEN som inte har vart med om det här, gjort samma sak som vi, kan förstå vad vi har varit med om. OBESKRIVLIGT.