New York dag 4

 
DAG 4 - lördagen:
Vi gick upp i tid, drog till Empire och käkade Starbucks-frulle i kön upp haha. Va inte lång kö alls upp så det va asnice! När vi kom upp va det jättefint, har ju som sagt varit där förut men är så kul att Lisa också får uppleva det jag va med om hihi. Det är så SJUKT stort, och mycket!
Direkt efter Empire drog vi till RENAIT!! Det är alltså en frisörsalong men som också har ansiktsbehandling, massage osvosv, som är i ett Penthouse mitt på Manhattan, högst upp i byggnaden alltså! Det är dit alla kändisar i New York går typ, t.ex. Jennifer Lopez osv. Såå grymt. Drack vin, klippte mig, blekte håret lite grann, fixade naglarna och fick ansiktsbehandling som man inte blev röd i fejjan av (!!)
Vi va där inne i 5 jävla timmar haha så va sviinhungriga efter det. Vi ska då till Upper East Side och käka, vad gör vi? Jo åker fel på tunnelbanan haha. Enda misstaget vi gjorde typ, och det var sämsta jävla tidpunkten haha. Vi dog. Åkte till av Manhattan och hamnade i Brooklyn hahah. Men vi kom tillbaka igen och åt på en Italiensk restaurang! Sen åkte vi hem och mööös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress:

Bloggadress:


Kommentera här

Trackback