NU SITTER VI PÅ PLANET

Some of my shit

Här är lite av det jag har kvar, men detta är alltså LITE av det jag har i säljhögen hihi, så ni vet att det finns mer om ni vill kika *blinkblink*
Ni får höra av er om det är nånting som ni skulle vilja kolla på här hemma, så svarar jag på det ni undrar, och så får ni typ komma hit och kolla på allt? Så säger jag pris på allt/det ni vill ha då. Låter det bra?
Vissa av grejerna är jag inte hundra på att jag kommer sälja haha men vill ni ha dom och ger ett bra pris så kanske jag ger mig ;)
Låter detta ligga uppe nu under tiden jag är i New York så får ni kommentera här eller skriva till mig på annat sätt så löser vi detta när jag kommit hem! :D

Black and white

Idag har jag lämnat in lite böcker, och är klar med alla uppgifter osv. Det ENDA jag har kvar är muntliga engelska nationella som jag och Lisa ska göra imorn på våran SISTA skoldag, men det är ju typ lättaste av alla prov såå. IMORGON FÅR VI SOMMARLOV.
Nu ska jag käka och sen ha pass på Holmen klockan 6! Nu har jag packat förutom det som ska tvättas imornbitti, jag har skrivit ut alla papper vi lär ha i USA och även fått in alla kontanter jag fick när jag fyllde på kortet tack vare Adam! Jävla Swedbank och inte ha kontanthantering haha. Vi sa hejdå igår:( sviider. Tur är att min vecka kommer gå fortare än hans och att han ska kolla lägenhet när jag är bortaaa.
 
Kommer nog inte skriva någonting när jag har åkt, utan jag är tillbaka på måndag igen! Kommer däremot va aktiv på Insta, Twitter och speciellt Vine haha. Vill ni följa mig på Vine så ladda ner appen och sök på "Lisa Lodin". Så hörs där jao herraaaa

Hår

Varför är inte mitt hår sådär fint? Mitt hår är bara så jävla TRÅKIGT. Tänk va fint med typ gardinlugg eller nått. Nej men ärligt nästa gång jag klipper mig hos frisören ska jag göra nåånting annat än att toppa det liksom. Åtminstone klippa upp det och speciellt göra kortare fram så det händer nånting!

Skön kväll igår haha

Hahha asså ärligt. Jävlar va mycket jag drack igår. Minns inte när jag senast drack så pass mycket. Fattade inte att jag gjorde det heller förns imorse när alla flaskor va tomma lol. LIte ovärt också eftersom man inte kom in på Kingen hahah losers xD Men det va iaf asfint väder på kvällen när vi käkade pizza och spelade kubb på Holmen! Det varå fan tur att Adamarna räddade oss på Trapper också som man slapp bli kidnappad där hahah nerå.
 
Det är lite konstigt väder? Eller jag gick upp typ 2-3 haha och då var det sol, så la man sig i solstolen en halvtimme så blev det molnigt? What's up with that. NU HÅLLER JAG PÅ OCH PACKAR! Det närmar sig liksom!! Och vädret i New York? HM ja typ över 30grader varje och sol. GÖTT.

Happiness

Vill bara säga en sak. JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG. Jag har goaste familjen, bästa vännerna, finaste pojkvännen, blev precis 18år, det är sommar och varmt och jag ska till NEW YORK MED MIN BÄSTA VÄN OM 3 DAGAR.
Jag tror fan inte det kan bli bättre än så här och jag är så tacksam för allt underbart här i livet. LOVE LIFE

Första utgången - i Västerås

Getting ready

Sitter här och väntar på att bli kidnappad.... Om 10 minuter hämtar Lisa upp mig och jag har ingen aning om vad som kommer hända, förutom att jag ska supa hahah. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!! 

Some of my gifts

Här är lite saker jag fick i present! Assnygg klocka i rosé, dockningsstation till Iphonen, vin, löparklocka och parfym. Fick även en träningströja, en helg med utgång i Stockholm med syrran och massa pengar. Haft superbra födelsedagar, puss!!!

Pictures from my birthday yesterday

Happy birthday to me

Vårruset

IGÅR SPRANG VI VÅRRUSET, 5km!! Blev rätt så nöjd med tiden som blev 25minuter exakt, men dock vet jag att jag hade kunnat komma under 25 om jag hade fått igång min löparklocka, vilket  hade gjort att jag hade sett vilket tempo jag höll, hur långt jag hade sprungit då och vilken tid jag låg på osv.. Men ibland blir det kaos och krångel. BRA gick det ju iallafall :D
Är också stolt över Lisa som slog sitt rekord och mamma som sprang på en supertid med en opererad fot!
 
På bilden hänger jag och Lisa med fitness- och melodifestivalen-ikonen Blossom haha :D
Tog inga fler kort, MEN, jag Vineade några klipp! Skaffa VINE allesammans som har Iphone!!
Haha jag vet, det tar aldrig slut på sociala medierna, Facebook, Instagram, Twitter, Bloggen, Vine.... Men Vine är nog den bästa hittills tycker jag!
Vine är som Instagram, fast man lägger upp 1-6sek videoklipp istället, man filmar när man trycker på skärmen, vilket gör att man kan "klippa i klippet". ASKUL.
Haha jag skaffade Vine för typ 100dagar sen, men la bara upp någon enstaka film för jag kände bara typ 2 stycken som hade Vine då, men nu har typ 40pers skaffat det iaf så nu Vinear folk varje dag :D

My first 18th birthday

Bloggtips - linasfoto - klicka på bilderna

Överraskningen för Lisa del 3

Walk fast forward

Idag sprang jag min sista springtur innan Vårruset, blev snabba intervaller 3km. När jag kom hem la jag mig i solen i typ 2h och sen ikväll var jag iväg till Holmen och höll i cirkelträningen. PERFEKTA vädret!
Imorgon blir det nog en pw eftersom jag har sovmorgon till halv 1, sen på kvällen är det min födelsedag!! Hihi nej men typ. Ska firas på mammas sida, så det blir kalaaas.
 
Nu kommer snart Petra hit och ska hämta lite kläder. Jag märkte att fler av er va intresserade av kläderna som jag skrev i ett inlägg tidigare. Tycker dock det blir konstigt typ att lägga upp allting här på bloggen, det är ju en hel del grejer plus att det är svårt att sätta pris.. Men om ni verkligen vill det så kan jag väl kanske göra det då heheee... Tradera blir kanske för krångligt för er liksom?

Överraskningen för Lisa del 2

Tänkte berätta lite om helgen! Lisa fyllde ju 18 i slutet av i April och som överraskning kidnappade vi henne och tog med henne till Stockholm. Hon visste från och med dagen innan, att vi skulle sova hos mammas kille Sammy som bor i Märsta, men inte vad vi skulle göra.
Vi åkte tåg till Märsta på fredagmorgon och sen in till Stockholm mitt på dagen, käkade lunch, tog en glass och satt i Kungsträdgården. Jagade Angelica Blick (SNYGGASTE) och Björn Gustafsson med sin tjej som han höll om hela tiden haha... Sedan satte vi på henne ett par solglasögon med svart tejp på på insidan så hon inte skulle se nått och ett par hörlurar med hög musik i. Sedan gick vi mot Gröna Lund och där inne fick hon ta av sig brillorna. Det va bara det att själva överraskningen kom sedan när The Sounds skulle spela vid 8 på kvällen, ett av hennes favvoband typ. Blev en jättekul dag och kväll och fiiiinaste vädret!! 
Dagen efter drog vi in till stan igen och gick och shoppade lite osv. Jag köpte en ny snygg tygkasse på H&M med svarta trianglar på, och ett par nya svarta höga jeans.
Jag tycker det blev jättelyckat och hade askul med bästa tjejerna. PUSS

rensar för fullt

Jag håller på och gå igenom sommargarderoben lite och har mycket som ska bort. Både toppar, shorts, virkat, kavajer osv.. Hör av er till mig om ni skulle vara intresserade av någonting!!

Överraskningen för Lisa


Fullspäckat

Nu är jag hemma efter klassresan i onsdags, en tråkig skoldag i torsdags, två dagar i Stockholm i fredags och lördags och mello-tittande hos Cillan igårkväll. Och mys med min fina såklaart.
Har haft superbra dagar med allihopa och det kommer mer bildbomber kan jag säga!! Berättar även i ett inlägg sen vad vi gjorde i Stockholm nu i helgen hihi.
 
NU ÄR DET FULLSPÄCKAT FRAM TILLS SOMMARLOVET!!!
Måndag: Hålla i cirkelträningpasset på Holmen.
Tisdag: Min 18-årsdag firas i förskott med mammas sida.
Onsdag: Springa vårruset med Lisa och mamma.
Torsdag: Fyller 18 och ska firas hos pappa.
Fredag: Utgång!!
Lördag: 18-årsmiddag med tjejerna.
Söndag: Packa och plugga.
 
Måndag: Hålla i ett pass på Holmen.
Tisdag: Åka till Sammy i Stockholm med Lisa.
Onsdag: KLIVER PÅ FLYGET TILL NEW YORK MED BÄSTA VÄN.
 
Måndag: Kommer hem.
Tisdag: Studentbalen.
Onsdag: Sista skoldagen.
Torsdag: Lediga.
Fredag: SOMMARLOOOOV

Stockholm med klassen del 2

Stockholm med klassen

Vårruset på onsdag!

Tjaaaa! Åh i söndags såg jag ut såhär när jag sprang, och det var för varmt. Det va så gött. Då sprang jag snabba intervaller i 3km, gick väl helt ok alltså.
Idag var det dock jävligt mycket kallare. Sprang i långtights och långärmad:( skulle försöka slå rekordet på 5km också men lyckades inte, så fukkit.. Gick väl helt okej ändå men va helt DÖD.
På onsdag nästa vecka är det Vårruset!! Lite nervös faktiskt, vet ju att jag kommer bli besviken på min tid.. Men de får bli som det blir..
Nu har jag nyss ätit våfflor med Adam och nu ska vi till Lappens, ÄVEN fast det inte är nå fint väder. #vågavägra

A pocket full of sunshine

Milen avklarad

Grillat

Out of my mind

See through the light

I never thought it would be you

My sunny day

VILKET VÄDERRRR. Tog en promenad på lite över en timme i det underbara vädret med underbar musik i öronen och med kameran runt halsen, faktiskt. Kom hem, böt om till bikini och slängde mig i brassestolen på ballen och njöt av solen! Hoppas mina grannar gillar samma musik som jag hihi, kommer ju nötas rätt rejält på ballen nu i sommar så att ;)
Om ett tag kommer brudarna hit så ska vi grilla och mysa i vääädret, kan inte sluta säga vääder. Ha en fin kväll pöss.

Twists of summer

Share our hearts for better

Backintervaller

Sitter här nyduschad efter att ha sprungit lite i backen. Gick dit, sprang 15 gånger upp och ner och sen sprang jag hem. Det va nice fan. Nu ska jag äta TACOS sen kommer min bästa vän hit, vi ska planera NEW YORK!!!!

the other half of me

Idag har jag vart ute och fixat lite fotouppgifter osv och nu ska jag göra pannkakor. Nu har vi ungdomar långhelg och ikväll får jag mysa!! PUSS

en av världens snyggaste kvinnor - för h&m

Du är rosen jag är bladen

rekordtid

Igår var det världens bästa springväder, t-shirt och trekvartsbrallor (gammal bild). Sprang 5km och kände för att öka tempot lite och testa mig själv. Jag höll 5min/km-tempo hela vägen med en spurt i slutet så klart. Så jävla skönt att få stanna klockan på under 25min.
Börjar bli lite nervös inför Vårruset som jag och Lisa ska springa 22a maj i Västerås. Men då är det ju en ny bana, nya backar osv.. Så jag har INGEN aning om vilken tid man kommer springa på. Tävlingsinstinkten kommer ju garanterat komma fram iaf så hoppas på en skaplig tid iaf!

haha baby

summertimes

våra bäbisar

6th of may

Va nyss till Lappens och Donken med brudarna, Lisas partybil in my<33
Det är iaf på dom två första bilderna.
På lunchen åkte jag och Lisen hem till mig och myste på ballen och då såg jag ut som på den svartvita bilden hahah.
Den på mig till höger är jag imorse efter ivalet (idrotten) jag va så JÄVLA svettig helt sjukt.
Och den med mimmi under grillen är från igår, hon hittade varmaste stället på ballen haha.
 
NU ska jag byta om och gå ut och gå med Aland. Har inte uppdaterat träningskategorin de senaste dagarna fan, men sprang iaf intervaller igår vet jag, 6km. Det va VARMT och nice!! PUSS

gosat in mig

Nuuu har jag tränat klart för idag! Blev en mil i joggingtempo och sen en timme på gymmet, rumpa och armar. Nu är kroppen helt slut och skriker efter maaat, sitter väntar på att Adam ska hämta upp mig så vi kan draaa och käka. Har ingen energi kvar alls haha. Imorgon ska brudarna grilla och mysa hos Lisen, men föörst ska jag mysa här hemma ikväll.
Btw så börjar lite VS-produkter ta slut haha, så tuuur att jag drar till NEW YORK snart iiih, så jag kan fylla på förrådet haha. HA EN BRA HELG PÖSS

chocolate taste

BABES. Har ju tidigare berättat om "proteindrinken" jag dricker typ varje dag, vi har fått hem en ny smak nu! Vi har ju alltid haft jordgubb som är skitgod, MEN nu har vi choklad som faktiskt är ÄNNU GODARE. Smakar och ser ut som oboy typ!! Bara det att det typ inte är nå kalorier i och har mycket protein. Perfa efter träning. TRY IT. Läs mer om själva produkten här.

replay or rewind

Lisa tog körkort idaaag

come and get me

last week in black and white

one year ago

running for my life

Igår förmiddag tog jag och mamma en 5km springtur i solen runt älvpromenaden. Blev lite för varmt för mig dock men de gick väl, är så värmekänslig haha.. Idag tränade jag lite grann hemma sen drog jag ut och sprang. Efter 2km slog väärldens jävla håll till, aldrig känt så konstig håll nån gång haha så jag var tvungen att gå nästan hela vägen.. Blev 5km iaf så det va väl bättre än inget! Imorn ska jag till gymmet.

bara du finns där för mig