Wake me up

So I can shake you

Tänkte göra ett sånt där onödigt inlägg där jag bara skriver av mig om vad jag gjort och ska göra haha. Så ni kan sluta läsa här. Nerå läs om ni vill. Kom nyss hem från domarhagen där bl.a Korpen haft inspirationsdag. Nu ska jag snart äta och ikväll är det pass igen!
Jag sitter och letar bilder till min fotovägg som jag ska göra på mitt rum! Jättesvårt att veta hur många jag ska beställa och om jag ska redigera om alla till ungefär lika eller bara ha dom som dom är osv... Ska ta ner min stora tavla och tejpa upp bilder istället haha, får väl se hur det slutar!
Imorgon kanske jag och Adam ska till Ikea och sen ska jag umgås med min Lisa. Igår va jag hos Lovisa och sen övningskörde jag ett tag. Men på fredag är det MASKERAD wehoo, ska bli askul! Sen på lördag ska vi fira min lilla storasyster Johanna som fyller 30, så jäävla gammalt!! Näärå skämta syrran du kommer alltid behöva ha med dig leget till krogen iaf så haha.

Watch me talk


Prinsen och jag

Summertime

Against the wall II

Three friends

Bra lördag

Idag är det lördag vilket innebar en låång sovmorgon. Visst, jag vaknar alltid senast 9 men det är såå skönt att få ligga kvar till typ 1 och bara somna om flera gånger haha.
Nu ska jag äta middag med familjen och sen ska tjejerna till Lisa för att kolla Så mycket bättre och sen bada tunna. MYS. Tar med mig kameran faktiskt så kanske blir någon bild här sen.
 
Idag kände jag faktiskt för att dra ut och springa och få lite frisk luft! Sprang 4km intervaller med typ gå, springa, gå, kuta, gå, kuta, gå, springa, osv. Blev rätt intensivt då jag körde ca 10-20m gång varje gång. Det kändes bra att få springa av sig lite :D SÅHÄR trött ska man va när man kommer hem, annars är man inte klar ;)

An ordinary day

Skolkatalogen

Haha weey skolkatalogen har kommit! Vi kunde verkligen inte komma överens och bestämma oss för vad vi skulle göra på vårat foto... Men typ dagen innan så bestämde vi oss för "kriminella" och "Samhällets fel", och det blev ju rätt bra ändå!!
Jag skulle dock egentligen ha haft en pistol i handen men hon som skulle ta med den till mig hade glömt den LOL så aa jag fick låna handbojjor som tur va, annars hade bondbruden inte varit nånting haha.

Details from my room

Finally friday

Äntligen är det fredag och hööstloov. Haft en deppdag tidigare idag, var suuperstressad i skolan och kämpade för att hålla ihop det och när det väl var dags att visa upp så tog jag åt mig jättemycket kritik och det brast lite för mig.. När jag kom hem så var det ännu mer smågrejer och då får man fälla några tårar haha.
Nejmen ärligt talat så tror jag att det är bra att släppa ut tankar och ilska osv med hjälp av några tårar ibland. Jag mår så jävla bra annars så ibland tror jag mina tårar bara mååste ut och ibland vet man inte riktigt varför man gråter haha.
 
OKEJ annars då? Har tagit ut grejer från mitt rum, fått lite nya grejer till mitt rum och mer ska in. Är supernöjd och det kommer bli jättefint när det är klart. Kände för en förändring! Lägger upp lite detaljbilder i ett inlägg snart så får ni se lite. Kanske gör en film när de tär helt klart. Typ 4e filmen om mitt rum hahah, men älskar att filma så det är en bra orsak till att göra det.
Har övningskört lite mer nu också så det känns kul, och bra! I helgen ska jag nog köra till Borlänge :D Jag och pappa ska hälsa på mina guldkorn till kusiner<3 Saknat dom!!
Idag har vi tränat! Vart inte så många som kom idag tyvärr, men vi körde på ändå i 1h. Boxning blev det och det är så jävla kul. Uppvärmning, 7st låtar luftboxning och sen 2 låtar mag- och ryggstyrka. Alldeles perfekt fredagspass.
Nej nu ska jag springa iväg till min väntade pojkvän och duscha, äta tacos och baara myyysa. UNDERBART.

On the rails II

Mina pärlor

Last weekend

Jag har fått min utbildning, äntligen!! I helgen som va så åkte jag till Uppsala tidigt lördagmorgon och kom hem söndagkväll. Jag var alltså där på instruktörsutbildning. Vi höll på hela lördagen 9-20 och på söndagen 8.30-16, vilket var ganska tungt. Men jag älskar det jag håller på med så det gick att ta sig igenom! Det var bland annat gruppass, konditionsträning, ledarskap, musikanvändning, träning på olika rörelser och anatomi.
Nu har jag iallafall fått min efterlängtade utbildning och jag känner mig mer säker i det jag gör och säger och har helt enkelt fått ny inspiration och mer kött på benen.

Live strong

TRÄNINGSLISA ÄR TILLBAKA! Neerå skoja, jag har ju faktiskt tränat heela hösten, jag har bara inte gjort nått inlägg om det som jag brukade göra typ i våras. Jag vet att många av er verkligen ville/vill att jag ska skriva om min träning men den ser ju lite annorlunda ut nu mot förr. Och efter mitt lilla "sommaruppehåll" så började jag ju succesivt och det blev liksom aldrig av att jag började skriva om det igen.
Men för er som inte har koll så har jag ju pass för Korpen, cirkelträning 1,5h måndagar onsdagar och lite olika pass i 1h på fredagar.
 
Vet inte om ni vill att jag ska skriva om mina pass, vad vi gjorde på passet eller nått? Har INGEN aning haha. Så OM ni vill att jag ska skriva om min träning, KOMMENTERA. Gärna hur/vad ni vill att jag ska skriva också. Om ni INTE kommenterar så skriver jag inte om det, bara typ aa idag hade jag pass och sen pluggade jag, haha, inte mer än så. AJA ni får säga ni. PÖSS

On the rails

Concerts

Idag beställde vi konsertbiljetter!!! Såå.jävla.kul. Älskar verkligen att stå i publiken och bara skrika, dansa och sjunga! LÄNGTAR.
Jag och Adam ska på Håkan 12 decemeber. Jag och Lisa ska på Veronica 1 februari. Och sen ska jag, Cillan och Lisa på Avicii 28 februari.

Iron

Two coloured

A hidden wraith

Hide and seek

Under the tree

Nu har jag betalat min studentmössa! 262:- betalade jag, nöjd. Hoppas jag förblir nöjd också haha...
Jag och Adam ska käka lite mat nu och sen gå på mitt pass klockan 5. Problemet idag är att jag har fått hugg i ryggen hela dagen lite då och då som gör ont som faan så får väl se hur det går med passet... *livrädd*.
Efter passet ska vi äta tacos och sen chips och dipp osv. Standardkväll med träning, mat, gott och mys. JEALOUS MUCH? :D

Hold me close

Bulletproof

Maskeradoutfiten klar, känns gött. Svart är enkelt haha. Och gult. Hmm ;) Vet dock inte vilka maskerader jag ska gå på. Eller jag vet men vet ändå inte. Löser sig!
Håller på och funderar på vad vi treor kan göra på studenten, vill ha lite förändringar för som det varit senaste åren har ju sugit, ingen ordning alls och så. Vill ha askul, då lär vi ju ta tag i det själva.. HOPPAS det blir AWESOME.
Annars rullar livet på. Förkyld, myser, har pass, fotar, shoppar, äter gott, planerar studenten, kollar klänningar, är i skolan någon timme per dag. Händer inte så mycket! Därför det mest är bilder på bloggen numera. Svårt att veta vad man kan blogga om förutom kläder haha.
Idag har jag pass igen och det är kuuul. Kanske ska ha vattengympa-pass också, fett haha :D Asskönt på ett badhus jö. JAJA hare gött.

With the scarf


 
Jag beklagar dagens bilder. Verkligen inte bra, och inte heller skarpa, så förlåt haha.
Något jag kan skylla på är faktiskt: att när jag redigerar dom osv på datorn så är det jättebra kvalite på dom, men så fort jag lägger upp dom på bloggen så blir dom oskarpa och pixliga... Har googlat och sett att man ska förminska dom till 800px som är bredden på bilderna jag har här på bloggen, så jag gjorde det nu. Vart kanske liite bättre men ändå jättestor skillnad mot datorn:( Så tråkigt, blogg.se kastar ju bort kvaliten helt.. AJA nu vet ni iallafall, sorry! Har även lagt på extra skärpa på dessa. Har ni tips eller förslag så är dom varmt välkomna! :)

You are here

New in

Fly away with me

Knitted blue

Örebro

HEMMA FRÅN ÖREBRO. Vi har haft skitkul verkligen, Örebro rekommenderas om ni vill festa någon annanstanns än i Avesta!! Dock lite långt, nästan 2h men kul iaf med utflykt ;P
Vi kom iallafall fram runt 5, va på hotellet en stund i vår juniorsuite för 4 pers, NICE. Sen drog vi och käkade och sen förfestade vi lite på hotellet innan vi gick till krogen. Vi var på nattklubben Villa Strömpis som ligger på "en ö" vid ån i centrum. Aaasmycket folk och jättebra musik hela kvälllen! Maxåldern va typ 25 så det va niice. Det bästa va att typ ALLA dansade istället för att sitta vid ett bord och dricka öl som man gör på sugkingen i Avesta.
Imorse käkade vi hotellfrulle innan vi checkade ut och gick på stan. Fick med mig några toppar hem men får se vad jag behåller. Tack iallafall för en asnice natt tjejer! Hoppas Cillan blev glad för överraskningen :D
PS. ÅÅÅH VARFÖR HAR VI INGET PARTYSTÄLLE I AVESTA JAG VILL JU DANSAAAA..

New v-neck blouse

Leaves on the ground


SURPRISE

Detta är ett tidsinställt inlägg, så i skrivande stund vet min vän Cecilia ingenting om vad som händer just nu. NU när det här har publicerats så är Cillan väääldigt överraskad och jag och mina 3 fina vänner sitter i bilen påväg till Örebro. Berättar dock inte allt än eftersom vi inte kommit fram än ;)
Hon har alltså trott i flera veckor att hon ska bo på hotell med sin pappa idag eftersom han fyller år, men egentligen är det inte sant för vi har kidnappat henne idag hemma hos henne, sedan ätit lunch hos mig och nu satt henne i bilen och ska köra ca 2h utan att hon vet vart eller varför hahaha.
Men vi är nog snart framme iallafall när inlägget har kommit ut och kommer inte hem förns imorgon kväll! Har ett till tidsinställt inlägg som kommer upp här sen, men vi hörs nog på söndag annars. TREVLIG HELG, PUSS

Köpa mitt förra kamerahus?

Walking in your shoes

10 oktober

Whaaat? 10 oktober already?? Snart kommer snön och kylan. Döda mig.
Idag har jag haft prov, som gick bra, mitt första denna termin haha sjukt skön linje jag går<3 Har inte ens gjort en uppsats än heller haha. Det enda dryga vi gjort är typ att läsa ut en bok men den va asbra så det va ju niiice haha.
Jag har iaf nyss varit och tränat, haft ett pass istället för Irene som brukar ha dans men som inte kunde ha det idag. VI körde box och styrka vilket va jättekul och vi va faktiskt många som kom! DOCK så blir jag bara sjukare och sjukare så jag pallar inte att inte träna så jag gör det ändå vilket resulterat i att min hals BRINNER. Good work Liza. AJA jag har iallafall kul, det är det som räknas höhö.
Andra grejor: vill äta cheese & onion chips och vitlöksdipp, ska beställa maskeradgrej, jag ska ha kul i helgen, vill ha en hundvalp nu, ska på utbildning i Uppsala nästa helg. vill bli FRISK.

Hårdare än asfalt

Jag är fortfarande sjuuk och det är så seeegt. Tränade dock lite i måndags så halsen fick lida igår ajjabajja men kanejlåtabli.
Annars då? Fått lite nya grejer från Ikea, har religionsprov på idag, pass ikväll, fått bud på Tradera kolla HÄR, göra massa skoj i helgen, köpa lite maskerad grejer osvosv.

Can you find me

In the garden

Natten blir dag

Gina Tricot

Ego girl

Såhär såg jag ut igår när vi firade Cillan som fyller 18 år idag som ni såg tidigare idag!! Inte för att man ser vad jag har på mig men jag hade iaf premiär för min fina svarta peplum-topp med transparent V fram som jag köpte i New York<3 HUR kommer det sig att detta var premiären?? Den är ju typ finast i garderoben. Krogen sög dock hahah så gick hem tiidigt...
Idag va man ju sliten som fan eftersom jag är SJUK vilket jag varken har tid med eller pallar med men aa det är ju standard. Men jag har iaf kollat massa program idag som jag missat, typ som Skavlan hahah pensionärsvarning??! Men hallåå skitbra ju, asbra intervjuer med stooora kändisar och coola people!! Haha förutom Håkans intervju herregud vad händer hahahha gullet.<3
Nu har jag precis duschat, ska käka med family och sen fika hos Petterssons för Alfredo har fyllt år!!
Sen så är Adams fina lägenhet i princip klar nu förutom typ hyllor och tavlor osv som ska köpas på Ikea någon dag. Så ikväll sover vi där och käkar chips och dipp standard helgmys<3<3<3

Bas

Jag tycker H&M får in bättre och bättre bas-plagg nu för tiden. Dom har verkligen grymma färger ibland och jag älskar de spräckliga plaggen.

Cillan 18 år!!!!

Kan inte bestämma miiig

Against the wall

Fire

Another day

Idag har jag mössutprovning, wiie! Har fortfarande inte bestämt mig för hur min ska se ut.... Tur man kan ändra i en månad framåt hemifrån säger jag bara haha!
Hade pass igår som vanligt, gick jättebra förutom att jag typ inte var med alls och tränade, sjuuuk. Idag när jag vaknade hade jag ingen röst heller. Fukk. Vill ju inte va sjuk den här månaden när det händer så mycket....... Bland annat Cillans födelsedag, 2 halloweenpartyn och mycket annat:(
Nej nu lär jag skriva lite uppsats. Har vart hemma idag eftersom jag inte känner mig kry, lär dock på svenskan och utprovningen..