Autumn


Last spring / winter

Moving

Helloo boys n girls. Nu har Adam fått nycklarna till sin lägenhet så vi har flyttat massa grejer idag! Kommer bli huur fint som helst, lägger upp bilder här sen när det blir klart hihi.
I helgen har jag myst med tjejerna och igår med Adam. Jag har dock gått och blivit sjuk... Förkyld som faan så det suger. Får ta det lugnt på passen jag har ni i veckan:(
Och Cillan fyller ju i helgen så då ska vi uuut, hoppas jag blivit piggare tills dess haha..
Imorgon börjar studentmösseutprovningarna, weey awesome!! Nu ska vi krypa ner, pösss.

Growing

 

Ibland går det inte bra haha


In the forest



Work it in colours

Halvpolo

On the bridge

Korpen i Gävle

I helgen var alltså jag och några från Korpen Avesta till Gävle. Det var jag och Sara (instruktörer), Johanna Frida och Fredrik (ledare för funktionshindrade) och Lars och Ingegärd (sitter i styrelsen). Sen har vi ju 3 instruktörer till i Avesta men som inte kunde följa med.
Till Gävle kom även Korpen Borlänge, Skutskär, Gävle, Hofors och många fler som är från region mitt. Vi hade konferenser, grupparbeten, gick på pass för att få inspiration till våra egna och mycket mer. Det var jättegivande, speciellt för mig som är ny. Korpen är ju så stort, speciellt på vissa ställen som i Gävle tex.
I Gävle har Korpen TRE egna byggnader med gym, träningslokaler, beachvolleyboll-planer osvosv. Där är det liksom bara Korpen och Friskir&Svettis som folk går till, alla andra gym går i konkurs hahah. Det får en ju bara att vilja satsa på Korpen här i Avesta också. Vi vill också ha en egen byggnad!!

Such a beautiful day

Dagens cirkelträning

BÄSTA PASSET IDAG. 37pers var vi på cirkelträningen idag, i min lilla lokal. 37 PERSONER. Alla var så gymma och det är bara så jävla kul!! Tar faktiskt åt mig av detta och känner mig duktig och nöjd! Nöjd och glad över att det från början var runt 20pers men har spridit sig ännu mer och utökat till nästan 40st. Att folk kommer tillbaka varje gång och alla tycker mitt pass är roligt! Njuter av varje sekund kan jag lova. Och nu var det till och med över 5st som jag brukar vara med, men som inte var där just idag ;) Kan bara bli bättre detta. KEEP IT UP FOLKS 

Back in town

Heeejsan. Nyss hemkommen från Gävle där jag har varit på konferenser och pass och fått massa energi och kraft från Korpen. Gör ett eget inlägg om detta snart!
Imorgon äre skola med sovmorgon och sen pass igen halv 8 i domarhagen. I veckan har jag och Lisa lite studentmösseutprovningar och så och annars rullar det väl på som vanligt haha. Om två hegler ska vi ut och fira Cillan som då fyller 18, weey. Sen ska vi även fira henne på andra sätt såklart, men det är ju en hemliiiiiz. Nu ska jag hoppa in i duschen snart och sen söndagsmysa med min kära fina pojkvän.
 
Sålde hörlurarna igår och jag går väl istortsett jämt runt och undrar om det är någon idé att lägga upp mer saker här som jag vill bli av med. Har ju mycket saker som bara ligger som man inte vill slänga. Får se om jag lägger upp nå mer, ni får gärna hojjta till annars haha. Har lite höst/vår-jackor, kläder, skor, smycken, väskor osvosv som tyvärr aldrig kommer till användning...

White and cosy

Addicted to you

Do it for fun

Snart ska jag iväg på andra passet för veckan, fortfarande lika många som kommer och fortfarande lika kul!
En sak angående träning som jag bara måste säga är att gör det för att det är KUL, och inte för att ni måste. Glöm inte det!! MEN ge det även ett försök! Ge inte upp direkt.
Om ni t.ex sprungit några gånger och känner att nej det här va verkligen inge kul, sluta då med det och hitta en annan träningsform! Det är ju ingen idé att träna nått som är tråkigt, för det är ju meningen att det ska vara något kul. Det finns ju huur mycket olika former av träning som helst! Gruppträning/pass är nog en av dom formerna som vääldigt många tycker är kul, och bara där finns det ju också huur mycket olika slags pass som helst. Våga testa!
Jag själv har tröttnat lite på löpning nu men springer någon gång ibland bara. Förut älskade jag att slå tiderna och mina mål inom löpningen, men jag känner inte för det längre, och därför tänker jag inte tvinga mig själv ut. Passen däremot älskar jag, jag älskar att hålla i passen och jag älskar att gå på dem så det är min grej.
Jag kan lova att det finns något som alla tycker är kul som får en att röra på sig, det gäller bara att testa på allt tills man hittar det man gillar!! Men ge inte upp direkt det blir drygt och tråkigt bara, ge det åtminstone en chans, det är ju meningen att det ska vara jobbigt!

White on white

Nya album

Förra veckan kom äntligen Aviciis nya album och Rihannas senaste ut på Spotify!
Aviciis album True tycker jag är riktigt bra och när man lyssnat igenom alla låtar några gånger så är alla bra faktiskt. Kommer ihåg när jag hörde Hey Brother i somras och blev besatt, fortfarande inte tröttnat och den är lätt topp 3 på hans album tycker jag. En annan låt som är sjukt bra på Aviciis är Addicted to you, den blir bara bättre och bättre.
Rihannas Unapologetic har jag inte lyssnat på så mycket eftersom de inte funnits på Spotify. Men det är också bra men vissa låtar är lite skumma och inte riktigt min grej tror jag men vissa är grymma! Den jag fastnat mest för är nog Lost in paradise men även Half of me.
 
Det är så kul med höst när alla album kommer ut!! Imorgon släpps Lars Winnerbäcks nya som kanske inte är min favoritartist men kanske finns någon bra låt iaf haha. Och om 2 veckor släpps Melissa Horns. det längtar jag efter för henne tycker jag om. Hennes singel som släpptes i augusti Om du vill vara med mig va asbra!
Och snart börjar KENT skriva på sitt nya album så det kommer säkert ut i vår wiiie!!

Me and my bestie

Nu ska jag snart till Lisa och mysa med henne. Massa frukt, film och gos.
Gud va jag saknar New York när jag tittar igenom bilderna på oss där från i maj. Jag döör va bra vi hade det. V ä r l d e n s   b ä s t a   r e s a.

Black black black

True

Heeej idag är det fredag!!! Veckan har gått fort som vanligt tycker jag och det är snart dags för sista passet för veckan.
Ikväll efter passet ska vi äta tacos hos Adam och sen köpa massa gott och bara mysa. Fredagar är verkligen ba ååh chips och dipp, äääntligen!!! Hahah, dagen vi vräker i oss tills vi spyr. Äter gott hela helgen iofs, men fredagen är worst ;)

Autumn and spring scarfs

Igår köpte jag några fina vår- och höstsjalar! Färgerna på bilden är väl egentligen rätt missvisande.. Den högra ser rätt orange ut på bilden men är lite mer rosa/orange-neon aktig hehe, och den gröna färgen är väl lite ljusare. Men det är SKITsamma haha. Fina är dom iallafall!

The girl with the green scarf

Keep it going

Heej babes! Nu ska jag snart iväg till Domarhagen och ha pass igen. Var jättekul i måndags också, hoppas alla har lite träningsvärk!! Igår var jag ute och sprang och får se om de kanske blir en joggingtur imorn också. Sen på fredag är det pass igen! KOM!!! Skämta ni vet vid de här laget när jag har pass hahah. Nej men på fredagarna kör jag ju inte cirkelträning utan lite annat som t.ex lite box och styrka osv, de är jetekul hehe.
Det är perfekt att köra pass mån ons fre och löpning tis tor, så det blir varannan dag. Och sen då vila på helgen och ääta massa gott haha. Det schemat funkar iallafall för mig! PÖSS

Jag är snart tillbaka


Snyggheten

Autumn

Idag har tränat och haft möte med ABC-gruppen om studentmössorna. Det är så himla kuuul!! Och spännande!!
I helgen har vi bara myst. I lördags åt jag hos pappa och var sen i Bengtsbo, och i söndags kom vi inte ur sängen förns 3 typ haha.

H&M Paris Show Collection

Håkan

Idag bokade jag och min kärlek biljetter till Håkan i Falun den 13 december. LYCKA

Shoes for the cold

Snabba Cash 3

Jag och Adam var ju på Snabba Cash 3 igår. Jag var lite skeptisk när vi gick dit för jag tyckte 1an var okej och 2an sög.. MEN 3an va så JÄVLA BRA. Även fast JW knappt var med alls så var den bäst. Den är verkligen sevärd, men se till att ha koll på vad som hände i 1an och 2an innan ni ser 3an haha. Fina Jorge och Nadja,<33

September

Heeej. Det är freakin september folks! Hösten är här, men tycker värmen bara går fram och tillbaka fortfarande. Idag har jag sprungit 5km, haft 2 lektioner, jobbat med gymnasiearbetet med Lisa och ikväll ska jag och Adam på bio.
Igår hade jag premiärpasset i Domarhagen, gick superbra! Vi va runt 20 pers mellan 16-60, så det är bra för att vara första gången! Det kommer alltså vara varje måndag, onsdag 19.30-21.00 och fredag 17-18. Det är bara att komma, det är gratis!
Den 6 december spelar Håkan i Falun och då SKA jag va där. Så äre ba.
Saknar sommaren redan.. Stugmyset<33