Paint your nails with the stars

Höstsnyggt

Work hard play hard

Bra dag idag. Har hunnit med massa ärenden varav två angående jobb heheh, men såklaaart har jag tränat också.
Sprang först 5km intervaller med skön genomsnittstid på 5,30 min/km, kom under 28min iallafall vilket jag tycker är helt okej. Sedan cyklade jag till gymmet och körde bara igenom hela kroppen i en timme.
Nu har jag solat också och ska snart duscha och käka och sen dra till bror min. Imorn åker jag till Borlänge och busar med kusinerna.

Riga a year ago

Efterfrågat - angående Tradera

Kommentar: Hej har också intresse att sälja mina oanvända/ för små plagg. Du verkar ju vara expert på Traderasäljet :) Hur funkar det, visst måste man själv betala 100 :- för att få annonsera, gäller det för all plagg totalt? Får man alltid sina saker sålda? O hur skickar man ut paketen? Vem betalar portot? O hur får man pengarna? :p
 
Svar: Hej! Jag tänkte att jag svarar på den här kommentaren i ett inlägg istället eftersom jag fått flera frågor om detta förut och det är så pass mycket att förklara.. :)
Haha ja, jag har ju sålt en hel del på Tradera nu och tycker det är ett jättebra sätt att få bort onödiga saker som tar upp garderoben och samtidigt få lite småpengar för det.
* Det finns ingen fast summa för vad du som säljare ska betala utan den summan beror helt på hur många plagg du sätter ut på annons och om dom blir sålda eller ej. Om t.ex. tröjan du satt ut blir såld kostar den för dig som säljare 8% av priset den blir såld för (minst 3kr, max 100kr). Om tex. tröjan du satt ut inte blir såld kostar den för dig som säljare 3kr.
* Detta gäller alltså för varje annons du sätter ut, så om du sätter ut t.ex. 10st plagg och ingen av dom blir sålda får du ändå lov att betala 3kr x 10st=30kr till Tradera. Men sen kanske vissa blir sålda och vissa inte, men summan du ska betala (fakturan) räknar ju Tradera ut och skickar till dig vanligtvis några veckor efter att dina annonser ut.
* Nej man får inte alltid alla sina saker sålda, det är händer nästan aldrig mig iallafall. Men när jag väl sätter ut saker så sätter jag ut rätt många på en gång och oftast rätt billigt så iallafall några kan bli sålda haha. När du sätter ut annonsen måste du beskriva plagget så bra som möjligt och skriva ut hur mycket du tror att frakten kan gå på, väldigt svårt att avgöra i början när man inte är van men du får kolla in andra annonser hur mycket sakerna kan väga helt enkelt.
* När auktionerna gått ut får jag mail av Tradera där det står vilka som blivit sålda och inte. På dom som blivit sålda står det namn, adress och mail osv till den personen som vunnit auktionen. Då lär man själv kontakta den personen via mail och förklara hur du vill att personen ska gå till väga. Detta innebär att du lär lämna ut ditt kontonummer osv så att personen kan sätta in pengarna. När du sett att pengarna sitter inne på ditt konto kan du antingen lägga plagget i en påse och tejpa ordentligt (billigare) och sen gå till posten och posta, eller köpa en dyr förpackning på posten så fixar dom det.
* Det är köparen som ska betala frakten (portot). Du bestämmer ju som sagt när du sätter ut annonsen hur mycket frakten kommer gå på (finns hjälp-guider på traderas hemsida också)
* Pengarna får du som sagt när du skrivit "vinnar-mailet" till personen och gett ut till kontonummer. Skicka ALDRIG paketet innan du sett pengarna på ditt egna konto även fast dom sagt att dom har satt in dom, det kan ta ett tag innan du kan se att dom kommit in :)
 
Hoppas detta hjälpte dig haha! :D
 

Överraskningsträning

Haha vilken dag... Till gymmet klockan 2 och sprang typ 3km och körde lite armar. Hem och duscha och tvätta håret (big deal för mig som bara tvättar håret 1 gång i veckan haha) och sen ner på stan med Lisa ett tag. Klockan 19 sitter jag och äter och får reda på att jag ska få ha boxmixen för Johanna mår dåligt. Kuta ner och ha mixen och får håll som fan haha. Men allt går. Nu har jag duschat och ska sova hos Lisa, pusss!

Different actions

Ni vet att ni gärna får säga till vad ni vill se mer av här. Kläder/ur garderoben/om mig/videos/musik/träning/fotoredigering osv..

Gothenburg

If I had a million dollars

Idag står 14 saker på min to-do-list. FAst det är lov! Där innefattar t.ex. ett antal ärenden på stan, träna, skicka tradera-paket, sitta och nöta in mina reservpass, träffa lisa, skriva engelska filmrecension osvosv..
Roligt att det första jag tänker när jag ser att det snöar är: faan nu kommer jag inte springa en mil ute nå mer..

Bilder från maskerader förra året

Förra året hade jag en och var på en maskerad. Det var kul. I år ska jag nog också bara på två. Tror inte jag orkar med den tredje haha.
Nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara men det får ni ju se seeen, haha inget kul alls egentligen.. Fredagen är typ helt klar men jag måste fixa lite kläder tills på lördag, beställde en krona idag iallafall huhu ;)

Free birds can always fly

Vill vara brunbränd igen

Can you find me?

Such a lovely weather

 

Svalkar vinden

Drygaste dagen ever. Var i skolan 7 timmar mer än vad jag egentligen borde. Najz. Så jävla trött på allt. Tur man fick mysa lite iallafall.

You can be my full time baby

Falling for the nature

More workouts

Har glömt uppdatera i träningskategorin här på bloggen sen i fredags, men självklart uppdaterar jag er nu haha. 
Lördag: mitt styrkepass
Söndag: vilodag
Måndag: styrkeövningar här hemma
Tisdag: löpning 1 mil på 60min
Onsdag: boxmix pass och sedan 3,5km på bandet
Idag torsdag: mitt styrkepass och sen armar på gymmet</3
Imorgon fredag: löpning 8km ute

These will be the years

A stormy weather

Trying to study

Torka aldrig tårar

 Jag såg det vackraste jag hade förintas

Någon som vill köpa denna skapelse?

Skriv till mig om ni är intresserade :)

New in my workout closet

This is too hard

Selling selling

Nu finns saker ute på tradera, klicka. Ni kan även kommentera eller skriva till mig om ni vill köpa något hehe.

Gå på nått mer än bara känslan

Världens sämsta jävla dag. Tusen miljader småsaker som går fel heeela tiden. Vill bara slänga mig i sängen och frossa i godis resten av dagen. Nej justja min säng står upp och ner i vardagsrummet och jag har inget golv i mitt rum. Fane.

This is our heaven

Ser det såhär fuckat ut på eran dator?

Det här är diamanten

Det här är vår vita sten

Hemma från en natt i Borlänge. Var jättekul att träffa Evelina & Agnes, dom växer så fort! Sen gjorde jag ju annat kul också hih.

Then I'm gone

Mot Borlänge

It's all about you

Beauty and a beast

Åh är så besviken:( Skulle springa en mil idag och efter ca 1km känner jag av både behinnorna och hälsenorna.... Men sprang 5km så nått blev det ju iaf.. Känns så jävla surt bara!
Aja, nu ska jag käka och hoppa in i duschen och fixa mig. Ikväll blir det 20-årsfest woop!

The sky is falling down

Kill the fear

Imorn blir det antingen 20-årspartaj eller mys. Have no men på löördag blire borlänge iaf och förhoppningsvis drar syrran dit också så man får mysa med henne å. Greeaat.

Idag stog en liten vilodag på schemat. Hade bara mitt styrkepass och sen gymmade jag i typ en timme efteråt. Imorn blir det 1 mil igen om vädret håller.

Skolans utbildningsmässa

Work hard baby

Mmm svett i ögonen! Idag sprang jag 6km på bandet, fast bara i 6min/km tempo. Och sen blev det gym i en och en halv timme typ. Måste börja köra mer armar... Är så dålig på det, och det är typ det jag verkligen borde göra haha:(

Falling back to you

Mmm nyduschad och nytränad. Nu ska jag äta och bara lägga mig och i sängen och kolla massa bra program man har missat. Egentligen borde jag skriva riddarnovellen men det finns det ju inte tid för right?
Haha man blir så jävla torr i käften när man pratar samtidigt på passet, därför måste man ju dricka då och då. Så efter passet dårå när man ska upp på bandet och springa får man världens jävla håll...... Gymmade istället och ska ut och springa imorn innan skolan!
Säger igen nu att det här med att jag skriver mycket om min träning är mest för min skull, för att skriva av mig och känna att man har presterat. Men förhoppningsvis ger jag liite motivation till er också, men ni behöver inte alls läsa nånting när jag skriver om träningen! :) Bara så det inte blir nå oklarheter här.
Tänkte ta och sälja lite kläder på tradera igen, behövs både försvinna saker från garderoben + mer pengar i plånboken. Dessutom kommer det upp en video här sen med den klassiska "20 saker ni kanske inte visste om mig". waow
Åååh nu har verkligen slaskvädret kommit och värre blir det sen när snön kommer och sen smälter.... Vill bara åka utomlands till nått varmt ställe och bara slappna aaaav. Sakna thailand

Music video