Min studentmössa

Hair

 
Är sååå ugen på att förändra mitt hår. Att göra det ljusare. Är så less på mina gula toner i håret! 
Jag har i princip aldrig gjort nått med mitt hår eller färgat det, alla vet liksom att jag alltid sett ut såhär haha. Jag är född väldigt blond men tydligen inte tillräckligt haha..
Det dryga är att gula tonerna kommer fram olika mycket beroende på ljuset jag står i, så JAG vet ju inte exakt hur mitt hår ser ut eller hur det liksom ses av andra haha...
Men jag ser iaf gulheten hela tiden på alla bilder (redigerar bort de värsta på bilderna här på bloggen..) och i speglar och blir så trött på det för det är såå fult haha.
Självklart blir det värre på vintern också för på sommaren är min hårfärg helt okej eftersom det blir väldigt solblekt och jag blir brunare. Men nu på vintern är det heemskt :(

Hennes hårfärg är iaf sååå grymt snygg så jag dör. Synd bara att det sliter som fan på håret när man bleker det, så vi får se.. Kanske till balen och studenten eller nått..

My new Beauty

Stairs


Kappa - H&M / Skjorta - H&M / Jeans - Dr.Denim / Skor - Fashionpash.com

Äntligen beställt

Som många vet så blev min vita Iphone 4s stulen i somras i Alicante. Eftersom mitt abonnemang och själva avbetalningen på den mobilen inte hade gått ut än så kunde jag inte beställa någon ny, utan fick fortsätta betala av min som va stulen haha. Fick därför köpa en billig så snabbt som möjligt vilket blev en svart Iphone 4, haha.
Den har inte fungerat ypperligt då den blivit extremt seg och efter... Därför är det vääldigt skönt att nu när bindningstiden har gått ut, att få beställa en ny vit Iphone 5s!! 

New long coat

Att få håll

Idag var jag ute och sprang. Efter några hundra meter känner jag hur hållet (?) börjar komma men jag fortsätter bara. När jag sprungit ca 2km har jag så jävla ont så jag knappt kan stå upp eller andas. Jag ginar hem på 1km så springturen endast blev 3km. JÄVLA HELVETES SKIT.
Jag förståååår inte vad det är för fel?? Har testat allt som har med mattider att göra. Har testat springa 1h efter jag ätit, 1,5h efter, 2h efter och idag sprang jag inte förns 2,5h efter. Inget verkar funka! Det verkar bara vara tur och otur det här med håll för ibland så kan jag plötsligt springa 1mil utan att känna någonting alls, och ibland inte ens 1km utan att jag blir tvungen att stanna och gå hem. HATAR DETTA.
 
Tror jag ska på E-fit nu på Korpen vid 19.00 istället, så jag får nåån träning iaf. Fortfarande lack sen den  tidigare träningen idag haha. Ska draa med mig Adam till E-fitten haha.
Igår var det cirkelträning i 1h och sen vi körde boxning med handskar och mitsar sista halvtimmen. Jäklar vad man får ut mycket av det alltså! Älskar boxning just för att man verkligen får ut all energi och ilska när man kör.

Lunch

Åt lunch med min fina pojkvän idag på Kina.

Let's dance

Idag kom det ut att Kenza ska vara med i Let's Dance i vår, med premiär den 28 februari! Hamnade typ i chock när jag läste detta haha, även fast hon pikat att hon ska göra massa saker i vår. Trodde aldrig hon skulle vara med i nått så kommerciellt. Jag hade tänkt bojkotta Let's Dance då jag tycker det suger, men nu är det klaaart att jag kommer kolla haha. Smart av TV4 ;) HEJA KENZA!

Against the wall

Mössa - Åhléns / Bomberjacka - H&M Divided Herr / Nättröja - H&M / Väska - Lindex / Byxor - Gina Tricot / Skor - Eurosko

Saturday

 
Lööördag idag och vi har varit till Borlänge med mammi och Sammy. Köpte lite smågrejer på Ikea och en träningstischa för 50kr på Cubus haha. Igår va vi hos Tobbe en stund och sen på krogen ett tag men va väl inte överdrivet roligt där.
Ikväll ska vi nog spela lite spel osv men nu ska vi först äta middag som vi inte har en aning om vad det ska bli haha. Snacka om idétorka. Jaja, får se vad det blir. Pöss

Pulsstepp

Hemma från fredagspasset! Körde pulsstepp och det är ett ganska jobbigt pass. Jag blandar kondition, styrka och kordination och kör ungefär varannan låt av detta. Det gör att när man kört 3 min kondition (en låt) och ska ner och köra t.ex. mage i 3 min så hinner inte pulsen gå ner så mycket eftersom man fortfarande jobbar med kroppen under styrkelåtarna. Man har hög puls under hela passet alltså, vilket är 1h. Därför är det här ett grymt pass som är värt att gå på, speciellt när det är så bra musik till ;)
 
Igår drog jag och Aland lite spontant till Markusskolan och dansade lite haha. Ett av våra (Korpens) andra pass är latinmove som är dans som ger en hög puls så det tar. igår var det 30min dans och 30 min core (mag&ryggstyrka) så det va ganska jobbigt faktiskt!

Ikväll ska vi äta tacos som vanligt och mysa lite, sen får vi se om vi drar på fest med Adams kompisar eller om vi är för trötta och fortsätter mysa haha. Ha en fin kväll! Pusss

Veronica

Nästa lördag ska jag och Lisa till Stockholm på Veronica!! Vi ville sälja biljetterna först men det ordnade upp sig så dom är nu inte till salu längre. Det ska iallafall bli jätteroligt tycker jag och vi blir kvar i Stockholm tills på söndag!

Whiteness

Black and white

Tattoo

Weey, idag var jag och Lisa till Borlänge och hon tatuerade sig!! Sjukt snygg blev den och som ni ser är det en fjäder på revbenen. Vi hittade även en brud&balklänningsaffär bredvid så vi gick in och provade några olika modeller och färger, askul! Fortfarande svårt att veta med färg och modell så vi ska nog testa några fler någon annanstans först innan vi bestämmer oss. Men lite humm om vad vi vill ha, har vi nu iallafall :D

Think

 
Heej everybody. Träningssnack. Igår var jag på EFIT och brände sönder min armbågar haha. Har även blåmärken på knäskålarna och fick ont i ryggraden på passen, klumpigast.. Vi körde mycket mage men även resten av kroppen såklart. Alla kanske inte vet vad efit är, men det går iaf ut på att göra så många övningar (varv) som möjligt på en viss tid, effektiv och intensiv träning.
Och igår gjorde vi iallafall en övning som tog rejält, men framför allt så tog den mitt skinn haha. Vi låg på golvet och sträckte ut händerna, tog fäste med handflatorna och tröck sin kropp uppåt med underarmarna stilla och raka i golvet. Detta gjorde man en hel kortsida, ett x-antal gånger, i 12 minuter. Testa gärna hemma nu! ;) Men det var kul iaf, kommer dock inte gå så många gånger då tisdagar är mina springdagar hehe. 
 
Idag var det cirkelträning och vi körde mycket mage och armar även idag. Kände av triceps från igår när vi sopade golvet med våra kroppar haha så kommer nog ha mycket träningsvärk där imorn också eftersom vi hade 2 stationer med triceps idag också haha.
 
Imorgon ska Lisa hämta upp mig och så ska vi till Borlänge! Bilder på vad som kommer ske där kommer upp imorn :D

On squares

Bomberjacka - Monki / Tröja - Zara / Jeans - Mango / Skor - Eurosko / Armband - H&M

Perfect white;;My Blomquist

Party tops

Perfect party tops - BikBok 75:-/st (rea)

The skort skirts

I somras stog jag inne på Zara både i Alicante och i Stockholm och provade dessa, ganska så uttjatade shorts. Kunde inte bestämma mig för vilken färg, storlek, eller om jag ens passade i sånna haha.
Funderar på om man ska våga köra på ett par i sommar ändå. Frågan är om dom kommer funka även i år? Dom är ju grymt enkla och fina!

Daily

Hemma från Västerås nu och har kört halkbanan med Alicia, askul var det och det gick skitbra! Nu ska jag iväg och träna EFIT och sen hem och kolla Paradise, The Following och Blacklist!! Har sovmorgon imorn som vanligt till klockan 1 haha, llloveit.

Great night

Hade ett awesome pass idag med några nya, alltid så kul med nya trevliga medlemmar!! Körde stafett som avslutning och det är bland det roligaste tycker jag haha :)
Imorgon ska jag till Västerås med Adams familj, ska bli exciting faktiskt :):)


I love to travel

Semla

Igår köpte jag och Adam varsin semla, årets första! Så sjukt gott. Mandelmassa in my heart<3 Det kanske även var årets sista haha, nejdå men brukar liksom inte bli av så ofta att jag köper semlor så tog vara på den stunden igår.
Idag har vi legat och slappat i sängen hela förmiddagen innan vi gick till mig, fotade lite och sen gick ut på en promenad med Jobi, mysigt. I torsdags var vi till min bror och spelade spel hela kvällen, igårkväll myste vi till Captain Phillips och chipsdipp, och ikväll ska förmodligen vi tjejer umgås. Ha en fin lördag, puss!

Walk in the park

Stones

Sunshine


Heeej! Finally friday och jag har haft en sjukt slapp vecka förutom filosofiprovet i onsdags. Idag har jag sprungit i det sjukt vackra och iskalla vädret (10 minusgrader), och vid 5 är det boxmixdags också! Sen ikväll är det myskväll med godsaker, muums. Älskar fredagar, våran ätardag haha. Äter gott på lördagar och söndagar också fast då blir det frukt och sånt istället.
Idag sprang jag i typ 30 min, joggade först och sen körde jag gå-kuta-gå-kuta-intervaller och sen joggade jag hem. Va skönt att få upp pulsen lite! Perfa inför boxmixen också så tar den lite mer då. 

Sneakpeak

Interior

For a walk

Red wine

Bomberjacka - H&M Herr Divided / Skjorta - H&M / Glasögon - Åhléns / Stickad - H&M / Väska - H&M / Jeans - BikBok / Stövlar - Eurosko

Yesterday

Igårkväll hade jag cirkelträning igen, ett pass som tog rejält. Körde som vanligt uppvärmnning 15min, 18 stationer, 2min på varje station i 1 varv och sen en pulshöjande avslutning innan stretch.
Jag säger såhär, testa köra ordentliga upphopp 2min i sträck. Det är döden. Så jävla bra övning för att man får med många stora muskelgrupper. T.ex.som rumpan, magen och hela benen samtidigt som övningen höjer pulsen väldigt bra. Förbränner som fan gör den också dessutom.
Skillnaden på upphopp och jump squats är väl att man går ner längre ner på upphopp och har lite bredare avstånd mellan fötterna, som på sumo-knäböj. Och skillnaden på sumo och vanliga knäböj är att man tränar insidalår och även rumpa liite mer. Jag kan även komma ner längre när jag gör sumo än vanliga knäböj, så jag föredrar sumo faktiskt :)

Pinstriped

Sneakie

Wishlist

1. Monki / 2. Gina Tricot / 3. H&M / 4. H&M / 5. Footish.se

Looking for a prom dress

Har börjat tittat en del på balklänningar nu och det finns såå mycket fint... Dom på bilderna är jättefina men det jag kommer ha på mig är nog en lite enklare klänning. Men har inte bestämt mig än för varken färg eller modell så vi får se vad det blir!

Brass and gold

The year's first session

Hade årets första Korpen-pass ikväll och det gick grymt bra! Vet att jag alltid skriver det haha, men idag gjorde det det. Har ju tränat lite sen nyår men trodde ändå jag hade hamnat efter med kondisen och styrkan eftersom jag blev sjuk innan jul, inte tränade på ett tag och framför allt åt en massa haha. MEN icke, hade inte tappat nånting så det va asgött.
Nu har jag druckit min drink, ska duscha och sen krypa ner till Paradise med min älskade pojkvän. Godnatt babes!

Snow on the ground

 
Kappa - New Yorker / Solglasögon - H&M Divided / Scarf - Lindex / Tröja - Weekday / Jeans - BikBok / Stövlar - Eurosko

Girls night

Pics från lördagskvällen

Jag har varit i alla städer

Min fina

Söndag idag och jag har varit till Ikea med pappsen och hälsat på Agnes en stund. Nu ska vi äntligen äta lite pizza och sen gå på bio, Wolf of wall street som Adam har tjatat så mycket om hihi. Imorgon ska jag köra, gå på några lektioner i skolan och sen ha årets första pass, wie! Ha en bra kväll, pöss

Wanties

Among the details


Sunday

Två luriga bilder från igår haha. Efter myskvällen med tjejerna gick jag lite spontant till Hampus där Adam var och hängde lite. Nu ska jag köra till Borlänge med pappsi så hörs sen! Puss

Some favorites from my closet

Skinnkjol - H&M
Skor med silverkedja - Fashionpash
 Halsduk - H&M
 Vita jeans - Mango /Grå kappa - BikBok
Klocka - Gina TricotKappa - New Yorker 
Stickad tröja - H&M / Stövlar - Eurosko
 Väska - H&M
Bomberjacka - H&M Herr Divided

Old outfit

Good morning

New scarf

Colder

Äntligen fredag igen och vi har köpt massa gott som vi ska äta ikväll! Vi ska bara ta det lugnt, äta middag här hemma och sen äta godsaker till en film. Imorgonkväll ska vi tjejer köra spelkväll och ha fruktbuffé haha, såå gott.

A ray of light



Kappa - BikBok / Stickad - Zara / Skjorta - H&M / Jeans - Dr.Denim / Plånbok - Lindex /  Klocka - Gina Tricot / Skor - Fashionpash

New straightener

Köpte en ny plattång igår då jag haft min gamla sen jag var 13 år typ och den va inte nice nå längre haha usch. Har inte provat den här än dock så hoppas den är bra haha. Eftersom den är rund och stor så tror jag det kan bli fina lockar av den också.
Jag kommer främst använda den som en plattång iaf eftersom jag redan har en locktång, men det blir säkert skillnad på lockarna på dom två så kommer nog bytas av :D Jag köpte den iallafall på Elgiganten och det är alltså en BaByliss ipro 230 iCurl! 

Take me back

Saknar Alicante, att vara brun, att hålla min älsklings hand på stranden, att springa in i dom varma vågorna, att äta myslunch på rummet, att känna havssaltet på benen, att lyssna på hög musik vid poolen, att äta god mat med honom bland dom tända gatulyktorna.

My room

Saying hello

Hi folks! Ett tag sen jag skrev här igen. Haft ett jätteskönt lov och nu sätter skolan igång igen. Knappt 5 månader kvar till studenten med flera lov och massa saker som händer, kommer gå sjukligt fort!
Idag har jag sprungit 5km, kört bil, varit ner lite på stan och snart ska jag till Lovisa. Ikväll kommer det upp bilder från rummet! PUSS

All black


Bomberjacka - H&M Herr Divided / Halsduk - Monki / Stickad - H&M / Kjol - H&M / Skor - Eurosko

Want these so badly

Inspired

För ett tag sen köpte vi nya möbler till mitt rum och jag blev nöjd över rummets förändring. Detta gjorde att jag blev mer och mer intresserad och ville fokusera på detaljer. Den här veckan har jag kollat runt sjukt mycket och fått så jättemycket inspiration!
Eftersom jag är rätt begränsad med yta haha då det är mitt lilla sovrum som har betongväggar som helst inte ska borras i, så passar ju inte allt jag vill ha. Självklart blir man ännu mer sugen på att flytta hemifrån när man ser alla häftiga rum... Vill köpa coola lampor, bord och prylar i metall, en vit soffa, plädar, massa tavlor i olika storlekar att välja emellan, älghorn, en ananaslampa och ha tusen ljuslyktor!
Med julklapparna jag fått och de tavlor, blommor och lyktor osv som jag har köpt har jag nu börjat få ordning och reda här. Att sitta och zooma in på inspirationsbilder på typ tumblr och google ger en verkligen asmycket idéer! Bilder på mitt rum kan komma upp i veckan :D

With my mate

Kom nyss hem, röd i fejjan efter en 6 kilometers springtur med min lilla vän. Han är så himla duktig på att hänga med och det är så kul när man möter folks blickar när vi kommer trippandes haha. Det gick iallafall jättebra och jag har inte alls tappat så mycket som jag trott vilket känns awesome!
Nu ska jag duscha, sätta på mig myskläder, äta mat med familjen och sen äta fruktsallad till Paradise med min fina pojkvän ♥

On my feet this summer

DU OCH JAG

New motivation

Nytt år, ny inspiration. Nu känner jag mig mer taggad än någonsin. Det här året ska jag slå mig själv på alla sätt! Jag ska bli snabbare, starkare och bättre.
Som många andra inte gör så inspirerar jag mig själv, istället för att titta på retuscherade bilder, på för smala tjejer eller människor som hållit i på flera flera år mer än mig. Ni som mår dåligt över att ni aldrig kommer nån vart får skylla er själva helt och hållet för det där sättet att få inspiration är idiotiskt.
Jag sätter upp realistiska mål som jag vet att jag kan klara av om jag ger mig fan på det. Jag går bara tillbaka till mig själv, jag vet hur jag ser ut, jag vet vem jag är, jag vet vad jag kan och jag vet vad jag vill. Nu kör vi!
Idag efter min springtur på 5km.

5 years old

Umbrella


Kappa - New Yorker / Väska - H&M / Skjorta - Cubus / Stickad - H&M / Boots - Eurosko

The woman

I 95 fall av 100 är Angelica den mest inspirerande kvinnan i modevärlden av alla. Så otroligt snygg, grymmaste kläderna och bästa bilderna!

Leather skirt

Get going

Ååh vilket skönt lov jag har haft! Och det är inte ens slut än,<3 Har firat jul och nyår och haft det så sjukt bra!
På onsdag börjar skolan igen och passen på måndagen efter. Dagen efter jag hade sista passet blev jag ju sjuk med halsont och även feber och förkylning. NU är jag äntligen heelt frisk förutom snuva men det har jag alltid hela vintrarna så haha. Men därför så började jag och Adam köra igång lite idag med cirkelträning här hemma haha. Nu ska vi köra ända fram till den 13e när passen börjar.
Nu ska vi duscha och sen käka tacos med mamma och Sammy och sen spela Monopol :D (som har blivit vår nya grej för övrigt.)
Appropå det, hände en helt sjuk grej inatt hahah. Jag och Adam drömde samma dröm inatt! Vi båda höll på att typ flytta spelpjäser i sängen (i sömnen!) och plötsligt vaknar jag till lite och ba, duu jag tror vi spelar Monopol.... Sen minns jag inget mer haha. Enligt Adam började vi asgarva och sen somnade vi direkt. Tror vi spelar grejer för mycket... Dessutom drömde tydligen Adam om att vi spelade med Håkan? Whats up with that.

Gifts

The night


2014

Här är en bild på mig och min andra halva från igår, min finaste. ♥
 
Nu är klockan 00.01 och det är alltså redan 2 januari. Tiden har gått så fort och och jag är så himla nöjd med förra året. Har tjatat om det men 2014 kommer verkligen få det svårt att överträffa detta 2013 som nu är över. Dock med studenten och annat finns det möjligheter för 2014 att bli jäävligt bra också, men det visar sig med tiden!
Hade jättemysigt och kul igår och lite bilder har redan kommit upp ikväll. Mer kommer imorgon från natten, ha det så bra puss!!

The dinner