Gott Nytt År!!!!!!!!!

Christmas gifts

Snabba oredigerade bilder på nyårshåret

Imorgon åker vi

Det här blir sista inlägget innan vi drar till.....*hemligt*!!
Haha ni får se på bilderna sen när vi kommit hem, kommer ju ta en hel del bilder kan jag säga. Eller så kommer ni se på Instagram eller Twitter eller Facebook haha. Har gjort några tidsinställda inlägg iallafall, så bloggen inte blir så tom hihi.
 
Igår hade jag min femte och sista julafton, den var skitbra och rolig haha. Hoppas alla haft en mysig julvecka där hemma!!
Jag får även önska er ett Gott nytt jävla år!! Ha det så himla bra så ses vi nästa ååår :D

Pimpin' my jacket

Mitt 2012 i bilder

Januari -

Februari -

Mars -

April -

Maj -

Juni -

Juli -

Augusti -

September -

Oktober -

November -

December -

Christmas

Mysafton

Haft bra dagar

Firade jul igen i tisdags, fick jättefina saker. Har haft så braiga julaftonar, älskar min familj och fina vänner!
Igår åkte jag och Tobias till Stockholm på mellandagsrean. Hittade inte så mycket, två toppar och lite smågrejer bara. Ikväll va vi på bio - Life Of Pi, grymt bra gjord och en annorlunda och fin film. Och nyss bokade vi en grej, som jag inte kommer avslöja för det är ju så kul att vara hemlig!!! Vi åker på måndagförmiddag iallafall, vi får se när jag hör av mig här igen då hihi.
Imorn ska jag blogga lite faktiskt, har lite bilder jag ska lägga upp. Nu ska vi sova, pösss!!

Min finaste tjej

 

Christmas day

Hade en jättebra julafton igår! Fick massa fina saker, har tänkt att jag ska visa det mesta här så det kommer upp lite då och då.
Agnes har vattkopor stackarn... Men hon höll ut och va så duktig så. Haha Evelina fick typ 50 paket! Det roliga va att hon blev lika glad över alla paket oavsett vad det var i. Om det va ett par strumpor i hon ba, JAA ÅÅH JAG FICK STRUMPOOR!!! Man ba men goossiii.
Nu ska jag snart iväg på hockeymatch och ikväll ska jag fira jul med mamma och company hos mormor! Här kommer lite fler bilder från igår.
 

Julafton i Borlänge

Merry Christmas

Sexiga masker

Den lilla röda

Every whisper every sigh

Vart på stan med pappa och syrran hela dagen, köpt de alllllra sista julklapparna för i år. Haha Agnes får en bad hair day-mössa, äg. Vi har snott en gran också, äg. Men fan köpte ett träningslinne idag, ett neongult... Blivit beroende av färgen så va ska man gö liksom. Ba å köpa!
Ikväll ska jag till Lisa och mysa och imorgon ska jag fira jul med bästa syskonen. Julafton firas med finaste barnen i Borlänge med pappi och juldagen hos mormor med mammi osv.
Ska smida lite nyårsplaner ikväll, blir en lugn en i vilket fall eftersom jag inte kommer kunna dricka alkohol på grund av min hals. Ska bli kul med ett mysigt nyår faktiskt! Nästa år när man är 18 kan man köttaa.

I've been living on such sweet nothing

Dom senaste dagarna har varit dom bästa på väldigt länge faktiskt. Känner att 2013 blir mitt år.
Idag var vi i Kupolen och jag syndade som ni såg, igen.. Men jag fyndade faktiskt. Hittade perfekta röda kjolen på H&M, hängde där helt ensam i rätt storlek för 75kr. Man ba jahapp, tackaaar. Neonfärgad sportbh äntligen, för 149kr katshing! Finaste "lycka"-berlocken på Ur&Penn för 20kr, jahappp.
Köpte dyraste och äckligaste fikat på Wayne's men Larre sa iallafall att jag var en gentlekvinna, och att dom är sällsynta. Mantackar. Tobias köpte en jättefin jacka och jag på Biltema orkade jag inte med mig själv längre... Dock var Outkast på hemvägen det bästa. 
Vi har ätit pizza två gånger nu på två dagar... Mina första måltider typ haha. Äkta lycka. Har ätit godis också, och CHIPS OMG. Lite jag dog när jag tog första Svenskanaturchips(dill&gräslök)-chipset<33 Nej nu ska jag gå och mysa lite igen och vänta in julen med rätt sällskap. PÖSS

Forgive me father for i have sinned (fyndat)

Eats away at this heart of mine

Red red wine

Dag 13

Är på bättringsvägen. Har fortfarande ont men kan viska och äta mig relativt mätt iallafall, på kräm, makaroner och glass! Men jag vill ha salt, massaaa saalllttt. Ska köpa nått gott ikväll. Nånting sött...
Nu har alla mina efterskickade paket kommit och alla julklappar både till mig och till släkten är inslagna. Har några klappar kvar dock som jag ska fixa imorgon när jag ska till skolan, då jag även ska göra ett matteprov och kolla lärarkabarén wehoo.
Såg klart Gossip Girl säsong 6 idag, alltså sista säsongen någonsin.. Lite chockad men allt slutade perfekt!! Älskar deras barn<33 (ska inte avslöja för mycket). Är dock väldigt besviken på den här säsongen.. Tycker den har varit riiktigt dålig om man jämför med de andra säsongerna :/ Men huvudsaken var att allt slutade perfa iaf<3
 
Just ja haha, färgade håret i måndags. Mamma slingar sitt hår ljusare då och då och i måndags hade hon hade färg kvar så vi skulle testa ha i lite i hårbotten på mig men det slutade med att hon hade i färg i hela håret haha..
Ingen ser skillnad förutom jag som såg direkt att hårbotten är ljusare (hehe har alltid tyckt mitt hår är jättemörkt). Andra bilden är tagen efter jag färgade det. Ser dock lite gråare ut på bilden än vad det gör i verkligheten.. Önskar det var sådär grått haha..

Lite julklappar till mig själv

Gjorde nyss en fotouppgift med Lisa

I'll be right beside you

We don't waste no precious time

Vad ska man ha på sig på julafton?

Jag är ingen sån som sitter och beställer hem kläder man ska ha på sig julafton, eller jag beställer helst inte alls egentligen pga att man aldrig vet storlekar osv. Jag brukar alltid försöka plocka ihop nått jag redan har hemma, helst nåånting i rött. Kjol eller klänning brukar jag iallafall köra på!
Såhär såg jag iallafall ut förra året. Blir säkert lika igen om jag inte hittar på nå annat, det är ändå ingen som märker någon skillnad haha..

The luckiest girl on the planet

Dag 10

NU kan jag känna att det har vänt lite. Kan viska utan att det gör ont, wehoo. Kan dra ut lite på tiden mellan alvedonerna, kan få i mig lite mer kräm än vanligt, äta marshmallows och jag ska försöka mig på en liten bit "mjukmacka" senare som middag också. *Lycklig*.
Blir ju ingen skola den här veckan heller men ska göra lite skolarbeten här hemma, typ matteprov, en lång bokrecension och lite journalistik.

Vaaarför kan jag inte få byta liv med hennee

Ska till biografen ikväll

Ikväll ska jag få komma ut lite trots att min smärta inte är liten, är så van vid det här nu så det är skitsamma haha.. Tröttnat på att sitta här inne nu. Ska på bio med mammi och brassen ikväll haha. Ska på Hobbit, Sammy ville jättegärna se den så, men blää ;-) Hoppas filmen kan övertyga mig om att den är bra haha. Har inte ens sett Sagan om ringen lol. Tjaråå

Tidig julklapp

Har fått en tidig liten efterlängtad julklapp - en fjärrutlösare! Som faktiskt passar till min kamera, finally.. Den är lite komplicerad då det är en adapter osv men det funkar galant till mig ändå!

Jag bet min tunga när du log

Får snart finbesök

Snaart kommer Lisa hit, knappt träffat en människa på en vecka så ska bli skönt att mysa lite. Kan dock fortfarande inte prata än.. Kan få ut nått nu men det gör ont så jag pratar inte i onödan, helst inte alls..
Väntar på att sårskorporna ska lossna så allt kan läka helt. Dock läker det ju långsammare när jag äter så dåligt.. Men det svider ju så jävla mycket när jag äter typ kräm osv så det går liksom inte. Viktor ska bjuda mig på pizza när jag blivit frisk, så jävla lycklig tjej!! Saknar allt som har med att äta att göra :( Har ju gått ner en del under den här veckan.. Men satan va jag kommer frossa när jag kan äta igen, kommer gå upp lika snabbt! Haha

Jag vill bara höra dina hjärtslag

Saknar London väldigt mycket


Shopping hemifrån

Det bästa med att ha legat hemma är att: gosa med hundarna hela dagarna. Neej det va inte det jag skulle säga, det va att mamma och jag har setat och valt ut julklappar och beställt massaa pakeet. Sitter och väntar på 14 grejer från 5 olika hemsidor nu haha:-) 7 av dom är julklappar till mig från mammsen och mormor och 7 av dom är från mig till my family.
Det är såå skönt att jag bestämt va jag ska köpa till alla i stora familjen (16pers), har ju legat här hemma länge och inte haft en aning.. Haha jag har BESTÄLLT nästan alla julklappar.. Tråkigt att jag inte kunnat julhandla för jag gillar det, men nu är det iallafall klart allting. Har iofs en liten julklapp kvar till min nya kära läsare som jag håller kärt haha ;-) Nu är det bara att vänta på att alla paket ska anlända och att de 10 dagarna kvar till jul ska gå foort!!
Här är några ledtrådar på vad jag har beställt ;-) En sida visar jag dock inte för då kan *någon* lista ut va det äär hihi.

Oh my fucking God

Dag 7

Hejsan. Låg och läste en blogg skriven av en tjej som genomgick en identisk operation som mig. Va inte kul att läsa alltså haha. Smärta is the wooord.
Men nu är jag på dag 7! Har gått fort, NAT. Känns som jag spenderat 70 år i den här jävla sängen och proppat i mig 40 piller om dan, wööö. Har gjort ondare dag 5-7, speciellt på natten, trots att jag tagit Voltaren.. Det värsta är strålandet i öronen, helt sjukt. Bara ligga och vänta ut smärtan liksom. På dagarna är jag lite piggare när jag tar pillerna regelbundet men ont har jag ju 24h om dygnet oavsett.
ÄR SÅ JÄVLA HUNGRIG. Har ätit riktigt dåligt=inget. I tisdags drack jag bara vatten... Men igår tryckte jag i mig lite kräm och nyponsoppa, men det svider som fan i såren.
Det dryga är ju min tunga, måste blivit nå fel där. Halva tungan är/va ju dubbelt så stor och jag är öm och har inge känsel. Har blivit bättre nu men känner fortfarande av det. Men det gör det svårt att äta också, typ piggelin som alla opererade brukar äta har inte gått alls pga att tungan inte hänger med. Sen så gör det ju också ont i käken, att öppna munnen mer än 1cm och vrida på huvet.
Nuu tror jag att jag fått med det mesta av mina smärtor haha. Värsta jag gjort iaf, blir det ingen stor förändring efteråt nu dödar jag någon.
Det här på bilden är min frukost, lunch och middag :)
Aa justja, har mensvärk också!! Hihi.

Två veckor sena foton från iskalla julskyltningen

Rolig modevisning i -20 på julskyltningen haha

Love you girl

Lotta på Bråkmakargatan

Ligger och försöker trycka i mig en B&J som jag fick av Maria. Vanligtvis tar det ca 30min att äta upp hela, nu har det gått två dagar och jag är inte ens nära till hälften. Går. Inte. Att. Äta.
Fick iallafall gulligaste presenterna av Maria igår!! Fick ett sms att hon ställt nått utanför min dörr, så va det ett gäng vita rosor, ett kort och en b&j. Så jävla go pingla!!
Nu har jag bestämt va jag ska köpa till hela släkten och hälften är redan fixade. Lättnad. Nu längtar jag jättemycket till jul och tills jag blir normal igen. Faan va bra man har det när man inte är sjuk asså.. Puss alla hörz.

I'm back home

Hej friska. Ligger hemma i sängen och knarkar piller framför tvn, min dagssyssla nu 8 dagar framöver. Göttt.
Nyponsoppa, glass och vatten är kosten som går ner. Har ingen röst heller då jag inte får ut nått, får se hur den låter när jag kan prata igen. Läkaren sa att den skulle bli annorlunda, wehoo. Det bästa igår va när läkaren sa att det var dom största han sett, att dom va jätteärriga och förstörda och att detta borde ha gjorts för flera år sen, in your face mina tidigare doktorer!
Får se när jag återkommer här. Men nu vet ni iaf att detta va det smärtsammaste jag vart med om! Dock har jag inte vart med om så mycket smärta i mitt liv men ändå. Gör inte detta om ni absolut inte måste hehe. Puzz

Julbak med mina finaste

Perfekta dagen innan döden

Haft bästa dagen idag. Vakna vid 9 - åt två mackor - gick till skolan - gick hem till mig med lisa - kollade victoria's secret för andra gången - åt pizza - bakade pepparkakor och julgodis - duscha - blogga - äta två mackor och oboy. TÄNK om alla dagar var så här.
Imorgon är det dax. Största dagen. Operationtime..... Ses på andra sidan babes.
Om jag nu ens överlever tills dess vill säga. Kan typ inte svälja eller andas nå längre så man vet ju aldrig.
Men nu tar jag min sista tugga på ett dygn, får inte äta nånting imorn innan dom kör igång och jag kommer inte kunna äta förns imornkväll så nu har jag fått i mig det godaste av livet och förhoppningsvis så klarar jag mig på det! Godnatt puss på er!!

Victoria's Secret fashion show 2012

Lite tips på vad ni kan ge varandra i julklapp

Nu ni får ni så ni tiger

Med rubriken menar jag bilderna haha. Kommer nog försöka lägga ifrån mig mobilen framöver och ta fram kameran när jag ska träna istället så det blir lite roligare bilder haha..
Idag gymmade jag lite, va på boxmixen och hade mitt sista styrkepass på någon vecka nu. Sorgligt:(
Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen. Har massa grejer jag ska kolla på ikväll, bland annat Victoria's Secret show 2012!!! Imorgon är sista dagen jag går till skolan i det här ÄCKLIGA vädret på nästan en månad, loveit. Pussisar!

Måste drömma mig bort

But I'm never changing who I am

Asså omg hur drygt det än är när alla skriver hur kallt och jävligt det är nu (inklusive mig!) på fb och twitter så måste jag klaga lite här också.... 20 minusgrader är fan inge kul:( fick gå 40min helt i onödan i Falun idag. Både jag och min kropp dog några gånger.
Annars då. BesAtt av Seven days a week med Darin och jag vill baka julgodis varje dag. Måstee bli av innan jag opererar mig så jag kan äta lite haha. Sen så sitter jag och skriver ner nya saker som jag kommer på till min önskelista också. Den börjar bli lite lång hehehe... MEn jag har ju varit sneel. Nu ska jag iväg och gymma lite (inte springa:'()

Seven days a week

TjA brez. Måste tydligen knäppa lite mer rumpbilder. Hm.
Eftersom man inte får vara sjuk överhuvudtaget när man ska opereras så får jag lov att ta det lite lugnt med träningen även veckan innan operationen.. Och därav ingen träning i helgen eftersom jag blev jätteförkyld i torsdags..
MEN idag körde jag 45min bailastep, 25min boxmix och sen 30min magövningar utan vila. Blir så jäävla besviken om jag inte har träningsvärk imorgon......
Imorn ska jag och Lisa och 83 andra Karlfeldtelever till Falun på öppet hus i Högskolan Dalarna. Hoppas man får reda på asmycket för jag vill veta masssor. Hoppas den här bilden med svettfläcken duger så länge Linkan..

Vill alltid vara nära dig

Every minute of the day

Kanske en blivande nyårsklänning