one more time

jag ba myser

Haft en superbra vecka med träning, god mat, fina människor osvosv. Har dock 3 prov den här veckan så det blir pluggplugg.... MEN snart är det MAJ och då börjar det hända saker. Har så myycket att se fram emot!!
Men öj nu ska jag ut och springa och sen ska jag unna mig en b&j bara för att jag vill. Ha en bra ångestsöndag folks, pöss!

we'll be lovers for sure

fina flickor på middagen

världens bästa vän blir en kvinna idag

Idag fyller min bästa vän 18år. Vi har känt varandra i 5 år nu och jag tror och hoppas vi kommer hålla ihop en väääldigt lång tid till i våra liv. Tänker inte skriva någon dikt om hur mycket jag tycker om dig eller hur många minnen vi har tillsammans osv för det vet vi redan. Älskar dig iallafall och grattis på födelsedagen kvinna!!

best friend's birthday dinner

baby håll om mig

milen med håll från början till slut

some more of my new stuff from H&M

today's workout summary

Igår mina damer och herrer tränade jag INTE. Kände verkligen inte för det, och vet ni, då sket jag i det!! Så jävla bra gjort.
MEN idag tog jag igen det haha, träningssugeeen. Sprang först 5km, gick aaastung, hade håll, hade motvind osv. Men till min stora förvåning sprang jag under 27min så det va ju inte heelt värdelöst iaf!
Direkt efter springturen sprang jag upp, böt om, drack proteindrinken, och cyklade iväg till cirkelträningen som var 1,5h. Tog det lite lugnt på konditionsdelarna på det passet eftersom jag nyss sprungit och fortfarande är hostig... Men körde jag styrka då istället så det blev en perfekt träningsdag faktiskt! Imorgon ska jag förhoppningsvis springa lite längre :D

efterfrågat - ryggövningar hemma & proteindrink

Heeejsan. Fick två stycken kommentarer för ett tag sen, angående träning kan man väl säga. Så jag tänkte jag kan väl ta och besvara dom nu, bättre sent än aldrig haha..
I kommentar nr 1 stog det att jag gärna kunde visa några ryggövningar man kan göra hemma. Skiitsvårt att bara komma på sådär plötsligt haha men jag tog några superenkla, men som är väldigt effektiva!
Bläddra ner för att se vad den andra kommentaren angående proteindrinken var för nått!
 
1. På bilden under ser ni en övning som egentligen tar mest på rumpan (fast vad skadar det???) men som också tar i ländryggen, alltså i ryggslutet, delen som sitter längst ner på ryggen. Alla fattar?? Hahah.. Måste ju va tydlig hihi. Va noga med att titta ner i golvet!
Du tar alltså upp fötterna i luften först, och sedan lyfter du det ena låret så högt upp som möjligt samtidigt som du förflyttar det åt sidan. Och sen likadant med andra benet. Lyft hellre låret så högt upp som möjligt, än så långt åt sidan som möjligt, för det är när du lyfter det som det i ryggen.


2. I nästa bild ser ni helt vanliga rygglyft. Benen ska helst vara helt i golvet men ibland råkar dom dras med upp lite hehe. Viktigt även här att titta ner i golvet, för att inte skada nacken alltså.
Du kan ha händerna/armarna som jag har på bilden, eller utsträckta rakt framåt (jobbigare) eller utsträckta rakt ut åt sidan. Bara att välja.



3. I sista övningen så gör vi nästan som på bild 2, fast vi lägger till en liten grej. När du har lyft upp ryggen så stannar du kvar där några sekunder (statisk träning när man står stilla och gör en övning så att mjölksyran kommer fortare). När du stannat i luften sträcker du ut armarna rakt ut, håller fortfarande upp överkroppen, in med armarna, och sen ner. Och upprepa! Det blir lika som rygglyft fast lite med statiskt, + liite jobbigare för armarna och axlarna. Titta ner i golvet och håll ner benen längs golvet så mycket du kan.
 
 
 
Kommentar nr 2 fick jag när jag skrev att "jag drack min standardrink efter träningen". Funderingen var vad jag drack för någonting, hur ofta man ska göra det och vilka ska göra det?
Kan börja med att länka till ett gammalt inlägg där jag skrev lite om den och visade en liten bild haha, HÄR, men förklarar lite här också.
 
Jag dricker en drink som man blandar pulver och mjölk, vill man så kan man ha i t.ex. jordgubbar eller andra bär också.
Pulvret har märket "Star Nutrition" och är köpt på Gymgrossisten.se. Det finns massa olika sorters pulver av det märket men just pulvret vi har här hemma heter Diet-Pro, "Shake med mycket protein med långsamma kolhydrater till för viktkontroll".
Jag dricker den innan (som mellanmål) eller efter jag tränat. Kanske tillsammans med ägg eller en frukt osv om jag har tid. Jag tar den oftast om jag inte har tid med att hinna med nå bättre, vilket är typ jämt haha. Så då är den skitbra!! Och SKITGOD! Vi har smaken jordgubb. Och som sagt blandar jag ut 1dl pulver i en shaker med 3,5 dl mjölk. Måtten står på shaken som du får med när du beställer.
 
VILKA som ska dricka denna finns det inget svar på. Eller det finns flera svar rättare sagt.
Eftersom den heter "Weight control" (viktkontroll som jag skrev tidigare), så är den ju egentligen till för de som vill gå ner i vikt, t.ex. skippa lunchen och ta en sån drink istället, för att gå ner i vikt (om man vill gå på en sådan diet för att man inte hinner tränna t.ex.). Ingenting jag tipsar om men..
Men vi (jag och mamma som dricker den) tränar ju jämt och behöver därför MAT och kan inte skippa måltider och ersätta dem med drinkarna. Träning fungerar bättre för oss än att "svälta lite". 
 
Så drinken är väl till för de som tränar, att ta den före eller efter för att återhämta sig och istället för ett mellanmål. Eller för de som vill gå ner i vikt men inte hinner träna. 
 

i need your love

as simple as that

a trip to space

En av topparna jag köpte i Stockholm i helgen. Den är från H&M och hade kostat 399kr, men var nedsatt 75kr nu haha. KAP

cover up

it's hot out there

Heeej babes. Idag blev det först en promenad på 40min med alla doggsen och sen 5km löpning med Jobin. Fiiinaste vädret!! MEN SÅ JÄVLA VARMT. Dog fan. Hade lättt kunnat ha trekvartsisar!
Nu håller jag på och dööör efter pizza, som jag inte ätit på 2 veckor. MEN INTE FAN FÅR JAG NÅN HELLER. Är liksom ensam hemma och orkar inte göra mat, så vill INGEN äta pizza med mig. FUKK. Får väl göra nå äckliga pannkakor eller nått då. Pallar inte diska heller åhhh. Plugga ska jag göra också. Italienska (dö) och journalistik. KILL me. Gårdagen va ju så braa.

Hemma från stockholm

Haft supermysiga dagar i Stockholm med syrran och nu är jag hemma, 4 toppar rikare också. Haha.
Nu kom Lovisa hit och det är ju även en liten unge som fyller år idag så ska väl gratta honom ocksååå. PUSS

estocolmo

Heeej. Idag har jag hunit med att jogga 5km och även tackat ja till sommarjobbet.
Just nu sitter jag och mammsen på tåget till Stockholm! Mamma ska till Sammy och jag ska till min syrra som bor där, och jag kommer bli kvar där över natten. Får se om det blir en myskväll med godsaker eller om vi ska ut. Min morbror spelar nämligen i Stockholm imorn så vi kanske drar dit tillsammans med mamma och fler andra. Imorgon ska vi iaf in till stan och shoppa lite grannaaa. Ha en bra helg, pussi

catching the wind with my hands

hang in there

Fortfarande förkyld och hostig... Igår drog jag till gymmet vid 2, körde mage, rygg och rumpa. Direkt efter det vid 4 drog jag och Lovisa ut på en pw i lite över en timme, asnice. Lagom träning för en sjukling som jaaag.
Någonting asirriterande: att man förbränner mer när man går en timme än när man kutar 5km:( såå ovärt liksom.
Men grejen är att jag får ont i benhinnorna osv när jag går, så den motionsformen funkar inte för mig asså. Någon gång ibland kanske men aa.. Men däremot tränas ju konditionen och hjärtat mer när man springer så aja, det är väl bra för nåånting haha. KUL är det iaf, att springa!! Har jag förresten nämt här att jag och Lisa ska springa Vårruset 22 maj?? Hur kul?! 5km är det. SPÄNNANDE att se sin tid där.
 
VIKTIGT!!! Jag va på möte med Korpen idag och gjorde klart allting. Mot hösten kommer jag har 3 pass i veckan för dom, i domarhagen. 2 av dom passen kommer vara cirkelträning i 1,5h (med lite annat än cirkel också). Och det tredje passet kommer vara lite olika varje gång, som styrka, dans, kondition osv!
MEN jag kommer börja lite smått innan hösten. På MÅNDAG 22/4 19.30 kommer jag köra lite box i domarhagen. Och måndagarna 13/5, 20/5 och 27/5 kl 18.00 kommer vi ha styrketräning på holmen, kanske lite dansaktigt också. Bland annat EFIT och cirkelträning. KOM VETTJA det blir askul!! Bara att höra av er till mig om ni undrar något!!!! PUSS

bloggningen

Kan väl börja med att säga att det är med att blogga inte är lika lockande längre vilket kanske har märkts sista tiden.. Känner ingen lust till det och känner mig även lite tvingad vilket inte är nå kul. Det här har ju såklart lett till att antalet läsare har minskat rätt mycket sista tiden vilket i sin tur leder till att det blir ännu mindre kul att blogga. Dum cirkel haha. Men så äre. Vi får se hur det blir i fortsättningen, jag bloggar när jag vill bara and that's it.

hey my name is whatever you call me

stupid cold

Har ju varit förkyld och hostig nu ett tag, speciellt sen i lördags eftersom jag tränade flera timmar på konventet trots att jag var förkyld... Men jag vilade iaf helt både i söndags och igår så idag kände jag bara att jag var tvungen att röra på benen. VÄGRAR vila 3 dagar irad! Joggade 4km lite lätt, så det blev lagom. Får väl se om förkyldningen blir bättre eller sämre nu.. Imorn blire gymgym. Magen och ryggen ska DÖDAS.

vill utomlands nuuu - 43 dagar kvar

IT WAS ALL THAT WE KNEW

Accessories from H&M

Lady in red

Hemma och död

Har varit en fullspäckad dag kan jag ju säga. Vi kom till Stockholm klockan 8 och passen drog igång ganska direkt. Började med 3st pass i rad, vilket blir 3timmar, så svetten rann. Sen var det lunch och efter det 2 pass till. Fick jättemycket inspiration och är glad att jag åkte dit! :D
För er som missat när jag berättat om detta tidigare så kommer jag ju börja jobba för Korpen, och ha gruppträning för dom. Och idag åkte jag och 3 andra instruktörer som jobbar för Korpen till ett Konvent på Stockholms Idrottshögskola där massa instruktörer från olika föreningar samlades för att träna tillsammans, få inspiration till egna pass och även lyssna på en bra föreläsning om styrketräning. 

så jävla snygggg t

 

konvent imorgon

haj bloggish. små bokstäver idag. slutade halv 12 som alla andra fredagar. dä ä najs. drog till gymmet efter skolan och körde igenom armar och ben och rumpa ordentligt så man får lite träningsvärk till imorn. haha noooo hoppas nästan att jag inte får det.
aa imorn ska jag upp 05.00. en lördag. fml:( men ska ju på konventet i stockholm så jag hoppas det är värt det!! vi ska åka kvart i 6 så jag kan sova i bilen säkert.
och jag ska på bio ikväll. kommer dö av skräck. och kommer säkert va uppe aslänge ikväll ba för de:( kommer få zero timmars sömn. men lätt VÄRT pöss

Du är aldrig ensam

my lovies

Tre liv som alltid får mig att må bra. Hur ledsen eller arg jag än är så finns dom alltid där och gör mig gladare. Är så lycklig över att just ni är våra och jag hoppas ni får vara friska och må bra den tiden ni har kvar. LOVE YOU

last night

let's go to the house of ghosts

work it work it

Tjo brushor. Måste jag alltid börja mina inlägg så? Varför?
Va iallafall nyss ute och sprang, blev 5km, den perfekta sträckan haha. Slog rekordtid igen och det är så kul att man känner att man orkar springa fortfare och fortare varje gång. Sprang på 26min nu så det tar sig ändå! Ska slå mammas rekord en vacker dag ;-)
Asså ååh det är verkligen bästa temperaturen den här årstiden att springa i. Perfekt att bara ha tights och en långärmad tröja, typ 7 på kvällen, niiice. Fast när man kan springa i trekvartsbrallor och t-shirt är det också perfa, men bara på kvällen för jag HATAR när det blir för varmt, wöö.
Aja nu lär jag duscha (alltid typ 2h senare, varför?) och äta ägggg. Ska snart med Cillan och grabbarna till spökhuset igen, vi gör ett nytt försök haha! PUSS

take my breath away

Rocky roads

Imorgon har vi matteprov så Lisa följde med mig hem idag för att plugga. Men man kan ju inte plugga utan att äta så vi bakade suuupernyttiga Rocky Roads. SKÄMTA. Finns inget onyttigare än det här typ. Men GODAST äre.

There's nowhere else I'd rather be

Give me a reason

nothing can stop me now

Då var milen avklarad! För er som avskyr när folk skryter, varning! Läs inte vidare.
Måste få skryta lite extra idag, för det gick så jävla lätt! Jobbigast vid 4km ungefär, sen gick det bara bättre och bättre. Det bästa av allt är att när jag har sprungit mina rundor, tagit i allt jag har sista 500metrarna, är klar, gått upp för trappen till lägenheten och tagit av mig skorna, så är andningen som vanligt igen, på bara några sekunder. BÄSTA känslan, känna att man har bra kondition.
Efter springturen cyklade jag ner till gymmet direkt och körde armar i över en timme. Hoppas på träningsvärk imörn. GO DAG.

lost in confusion like an illusion

09-04-13

Hello maahfakkaz. Har haft ett riktigt bra lov och jag gjorde rätt mycket saker faktiskt! Prioriterade inte bloggen speciellt mycket dock haha, men känner man inte för att blogga så är sååå.
I lördags åkte vi upp till Rättvik för att fira mamma och morfar som nyss fyllt år. Det snöade som faan i lördags, gigantiska snöflingor:( Vi låg mest inne hela dagen och åt haha. Men i söndags drog jag, mamma och Sammy ut på en springtur i byn. Blev 5,5km och det kändes helt okej! 
Igår firade vi mamma hos mormor och åt massa tårta osv igen. På min "börjablinyttig-dag" och allt haha. Men nuså ska jag försöka lite.
 
Igår innan "kalaset" drog jag till gymmet och körde mage och rygg, hade med mig vikterna som man sätter fast runt fotleden så det blir mycket tyngre att göra magövningarna. Körde även plankan 2min x 3, dödast i ryggen efter det haha. Utmana er själva och stå lite längre i plankan än va ni vanligtvis gör! Man orkar mycket längre än va man tror!! Det känns faktiskt liite grann idag i magen, asskönt.
Nu ska jag snart dra på mig löpartightsen och dra ut på en tur i det fina vädret, får se hur långt det blir. Kan aldrig planera sträckan haha, blir ändå aldrig som man tänkt sig.
På lördag ska jag till Stockholm på konventet, längtar. Blivit helt besatt av Slut like you också, *tjatar uuut den*.
En sista grej jag tänkte skriva va att jag känner för att göra om bloggen lite igen. Tröttnar fort:pP

Save me from danger

Grattis bästa mamma på 45-årsdagen!

run for your life

tough girl

gina tricot inspiration


djymdjym

Körde ben och rumpa idag, satan ajaj. Va till donkas med brudarna tidigare idag också och ikväll ska vi nog till spökhuset med pöjkarna! Nu lär ja duscha, dricka standarddrinken och äta ägg haha. Roliga inlägg jag gör.
Justja, nästa lördag ska jag med Korpentjejerna till Stockholm på ett konvent hela dagen, faan va kul det ska bli!! Ett konvent är när massa instruktörer samlas och går på olika pass hela dagen. Så vi kommer köra från typ 9 till 5 och bara tränaträna med masssa folk, läängtar. Hejdåe

Do your thang

nu är våren äntligen här

Känslan när det är för varmt att springa i en tunn långärmad. Då är väl ändå våren här eller?
Sprang bara 4km idag, men måste ju variera sträckorna lite.. På fredag blire långt igen!!
Var till gymmet igår och vilade benen från löpningen lite. Körde armar med mammsen och lite annat, sån jävla träningsvärk i armarna idag haha! Aldrig haft träningsvärk i biceps förut, faan va ont de gör haha, kunde inte sträcka ut armen helt imorse xD
Igår myste jag med brudarna och käka fruktsallad osv, idag ska jag också ba chilla liteee. Looov<33

With my words across your face

holiday

Häääj igen. Sitter här nydushad i ett nystädat rum och ska äta macka och har loov. Fyfan va gött.
Asdålig bloggning osv men ja ba njuter av lovet. Så SJUKT trött imorse men brorsan och Tobbe drog med mig iaf till Stockholm till Ikea och Jakobsberg osv, kl 10.... Köpte bara en present till mammi som fyller på monday. Shoppade ju i fredags så ja måste spara lite penningar haha.
När jag kom hem tog jag mig ut på en springtur och sprang 5km på 27min, nöjd bakistjej haha. Varför går de bra att springa när jag är bakis haha? Det här idag och sen i lördags sprang jag ju 8km?? What's up with that:P Aja nu ska ja äta och kolla alla program man missat när man vart ute och röjt HAHA skämta herraaa