HAPPY NEW YEAR

New year's outfit

Lite dåliga bilder på vad jag har på mig just nu.. Men jag firar in det nya året i min avklippta paljettklänning från H&M, en svart v-ringad omlott-topp från Bikbok och massa silversmycken!
Ska till Adams familj och fira med middag och annat, det ska bli så himla mysigt. Är så glad över att fira med just dom!

List of the year

Hur har ditt 2013 varit?
Det har varit helt grymt bra. Mycket kärlek, äventyr, musik, fint väder, resor och shopping haha!
 
Vilka länder besökte du?
USA och Spanien 2 gånger.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkt utomlands utan föräldrar, 3 gånger hihi.
 
Vilka har du umgåtts med mest?
Adam, Alicia, Lisa, Emma och Cillan tror jag.
 
Vad var det sämsta det här året?
När en tattare snodde min mobil framför mina ögon i Alicante.....
 
Vilket är ditt bästa minne från 2013?
Jag måste nog säga när jag och Lisa var i New York, det var verkligen världens bästa grej.
 
Hur har du förändrats som person?
Har helt klart vuxit och blivit mer mogen. Tänker en gång extra varje gång något händer.
  
Vilket blev det bästa köpet?
Kommer inte på någon grej just nu utan jag säger nog att resorna jag köpt är de bästa köpen!
 
Vilket har varit ditt favoritprogram på TV?
Paradise haha..
 
Vilka är höjdpunkterna från 2013?
När jag fyllde 18, blev ihop med Adam, åkte till New York, var i stugan hela sommaren, åkte till Alicante, var på Kent med syrran, firade midsommar i Leksand och när jag och Adam var på Håkan.
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2013?
Timber, Wake Me Up och Can't hold Us. Även alla Håkanlåtar som jag förknippar med min andra halva,<3
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, igen haha. Nej jag tror faktiskt kläder och skor. Iår hardet blivit sjukt mycket pengar på det... Dom här från Face har jag använt extremt mycket!
 
Var det något som gjorde dig riktigt glad?
När jag och Adam blev ett par på riktigt och när jag var utomlands!
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var hos pappa och firades av honom, mina syskon, farmor och småkusinerna.
 
Var du gladare eller ledsnare än förra året?
Heelt klart gladare, aldrig varit så glad som jag har varit 2013!
 
Vilka var de bästa nya människorna du träffade i år?
Adams familj helt klart.
 
Hur skulle du beskriva din stil i år?
Mer vågad. Men om jag skulle säga en slags stil skulle jag nog säga typ "classy" haha. Nej vet inte hur jag ska säga hihi...
 
Blev du kär i år?
Det blev jag verkligen!
 
Vad har du för planer inför 2014?
Att ta studenten och ha jävligt kul då. Och sen sommarjobba utomlands!
 
Vad ser du mest fram emot 2014?
Studentperioden!!
 
Vad vill du säga till dig själv nu inför 2014?
Var dig själv, skit i vad andra tycker och tänker, lägg mer vikt på att få andra att må bra.

Wanties

This week

HEEEEJ ALLA! Har varit ute och farit extremt mycket nu på sistone haha! Så därför måste jag berätta allt för er eftersom det är det man gör på sin blogg, right? Så sluta läs nu ointresserade!
Förra helgen var jag ju till Stockholm och invigde julen, som jag visade bilder från.
På måndagen firade vi jul hos mormor med mammas sida som jag också visade förut, och där fick jag jättemycket fina saker som jag visar i nästa inlägg!
På tisdagen firade jag julafton med pappas sida hos honom där vi åt, bytte julklappar och spelade spel. Hade dock ingen kamera med mig dit.. Mot kvällens slut åkte jag till Adams julafton och spelade lite spel med dom, så himla goa allihopa!
I onsdags var det utgång som gällde för typ hela Avesta haha. Så tjejerna var hos Cillan som bor nära och sprang dit vid 9, tod stämpel, gick hem i 2 timmar och spelade Med andra ord och drack vin innan vi sprang ner igen vid 11 och bara gick förbi kön haha äg. Det var mycket folk och jättekul faktiskt, dålig musik som vanligt men det har man vant sig vid nu.... Blev dock vakna ett bra tag den natten haha, och jag som skulle köra dagen efter..
På torsdagen körde jag mig och pappa till Borlänge och firade jul med farmor, farfar och kusiner osv. Evelina fick en jättesöt silverkjol som hon ska dansa balett i!
Jag blev kvar över natten så på fredagen gick jag i Kupolen och handlade för presentkortet jag fick av farbror där. Farmor skjutsade hem mig sen men Evelina hängde med så vi badade på badhuset här i Avesta i några timmar och hon tyckte det var såå kul :D Värsta bästa stora tjej <3
På kvällen drog jag, Adam, Cillan och Chrisse till Hedemora och gick på bio, Hundraåringen. GRYM. Men det förstog man ju innan att den skulle vara haha. Efter den drog vi helt spontant ut på Kingen.
På lördagen tog jag, Adam, Hanna och Alicia bilen till Stockholm och gick och shoppade hela dagen och hittade lite grejer.
Igår fick vi äntligen sovmorgon vilket var välbehövligt haha. Men vid 2 åkte jag och Adams familj till Sandviken till deras pappas släkt och "firade jul", mys.
Idag har vi vart på Elgiganten och fixat med Adams nya Iphone5s och ska beställa min snart också, wiie så glad. 
Så det var det jag har gjort, en hel del. Och imorgon är det NYÅR haha. Vet fortfarande inte hur jag ska göra, helt sjukt..... 

Some of our gifts

Adam fick en stor tavla av mig och jag fick en skjorta och massa Victoria's Secret-grejer av honom :D

New black high boots


Christmas yesterday

Ett litet tidsinställt inlägg kommer lastat! GOD JUUUUL. Just nu sitter jag nog och firar jul hos pappa och har det bra :D
Igår firade jag jul med mammas sida hos mormor! Fick jättefina saker och det var jättemysigt, visar lite saker sen som jag fick! I söndags fick jag ett armband av Alicia och en jättefin pajform av Adams föräldrar! Tack allihopa :D

Victoria's Secret gifts

Julkort


THE YEAR

Dags att sammanfatta året 2013 och måste säga att det har varit ett helt underbart år. Känns som jag säger det varje gång men det här året har verkligen varit mitt år. Har fyllt 18 tillsammans med mina vänner, träffat en enormt fin kille och rest utomlands 3 gånger!
 
JANUARI-FEBRUARI
Jag var till Barcelona över nyåret i några dagar, min bror fyllde 27 år och jag fotade även ganska mycket den här tiden och utvecklades faktiskt. Jag hade också precis blivit relativt frisk från min operation (halsmandlarna) så jag kunde börja ha pass igen på gymmet jag jobbade på då, vilket jag var överlycklig över.
 
MARS-APRIL
Mina vänner Emma och Lisa fyllde 18 och överraskade dom på olika sätt, åt även middag, fikade  och festade. Vi tjejer hängde i Lillsjön en hel dag, jag var till Stockholm och hälsade på min syster som bor där, och jag var iväg med Korpen för första gången till Stockholm på inspirationsdag.
 
MAJ
Maj tar jag separat för det hände så sjukt mycket då. Jag fyllde 18år, gick ut på krogen flera gånger, Lisa fick körkort, hade grillkvällar, åkte på klassresa, överraskade Lisa och åkte till Gröna Lund och såg The Sounds. Sist med inte minst, jag och bästa vännen åkte till NEW YOOOORK. Det var även den här månaden jag och Adam blev ett officiellt par och jag var såå glad. 
 
JUNI-JULI
Juni och juli var helt sjukt bra och vi har verkligen haft en grym sommar i år! Varmt hela tiden och sol jämt. Det innebar att vi var i stugan typ 60% av sommaren haha. Underbart. Vi firade även midsommar i Leksand allihopa och det är lätt bland mina roligaste kvällar någonsin, fyfan va kul det var! Jag fotade även 94ornas studentbal och hängde med tjejerna på lite utflykter haha. Sen så åkte ju jag och andra hälften till Alicante i Spanien och herreguuud va vi njöt där. Va längesen jag åkte på en sån skön sol- och badresa. Lovely.
 
AUGUSTI-SEPTEMBER
I augusti hände det också rätt mycket. Vi åkte till både Rättvik och Borlänge och hälsade på min utspridda släkter haha. Jag fick även min 18års-present av syster som var en konsert på Tele2s invigning. Sen var vi såklart i stugan en massa och åkte även ring med tjejerna hos Emma! I september hände det inte så mycket förutom att Korpen åkte till Gävle på kurser och mina pass drog igång, så det blev mycket träning osv.
 
OKTOBER-NOVEMBER
Det började bli kallare här och Halloween kom. 2 fester gick jag på som Batgirl och Sandy i Grease! Min syster fyllde 30, myste i tunnan hos Lisa med tjejerna och Cillan fyllde ääntligen 18år! Vi gick ut här i Avesta men helgen efter det överraskade vi henne och drog till Örebro och bodde på hotell och gick ut på krogen där. Svinkul var det! Jag var även iväg själv på kurs i Uppsala som gav mig väldigt mycket.
 
DECEMBER
December har verkligen varit en mysmånad. Träningen slutade den 13e och jag blev sjuk i princip dagen efter det haha, men vi hade iaf en avslutningsmiddag med några deltagare. Det har varit julförberedelser, bios och även mycket fotografering. Håkan-konsert hann vi också med och den var såååå bra. 
 
Som sagt har jag gjort sjukt mycket och i princip INGET dåligt har hänt. ÄLSKART. Nästa år tar jag fucking studenten och det händer såå mycket då också med studentresa och bal osv. Sen i februari ska jag även på 2 konserter med Maggio och Avicii som kommer bli grymma. Har dessutom ett körkort att ta som såklart kommer bli en lättnad, har bara roligt att se fram emot!! GOTT NYTT ÅR

In Stoccolmo

Kommit hem från Stockholm efteren hemsk resa hehe. Haft trevligt med mat och spelet Rappa Kalja som jag förövrigt är sjukt bra på!
Nu ska jag byta om och sen åka till Adams familj och äta tacos och ge lite julklappar :D PUSS

Winter time

Jacka - Gina Tricot / Stickad - Secondhand / Skjorta - H&M / Ryggsäck - Secondhand / Kjol - Monki / Skor - DinSko

On my bedside table

3 days until Christmas

Saknar stugan


Julbak med Lisis


Idag har jag och bästa vännen haft jättekul och mysigt! Vi bakade chokladflingor haha, och Mozartkulor på vårt egna lilla vis. Våra favoriter som vi gör samma varje år haha :D Efter det spelade vi massa spel och jag är verkligen en såndär speltjej som tycker alla sällskapspel är roliga.
Nu ska jag till Adam och mysa för imorgon åker jag, mamma och familjen till Stockholm till lite släkt i deras fina hus hihi. Där ska vi mysa och inviga julen lite! Kameran följer med så blir lite bilder här sen på söndag.
Väldigt mycket jul här nu på bloggen men det är väl så det ska vara?! Ha det, pöss

A drawing

Tittta vilken fin teckning jag fick av Lovisa igår!! Hon har gjort den själv och den är så sjukt lik och fin och jag blev så glad :D Tack fina du!

Saffran

3 advent

I söndags blev det 3e advent men jag hann inte lägga upp någon julig bild då haha. Men nu kom den. Så här ser det ut i mitt fönster nu, sätter alltid upp belysningen i gardinstången och den stora röda stjärnan i fönstret. Glöm bort sladdarna på golvet och den lysande skärmen heh. Idag har jag och mamma bakat bullar och nu kommer Lovisa hit och ska kolla på film. Kommer ett bullinlägg senare haha!

Rhodos 2014

Åååååh va jag är sugen på att åka ifrån Sverige!!! Det enda mysiga med dom här månaderna är julen men nu är det inte ens snö, fyfaan :(
MEN för ett tag sen bokade jag och tjejerna vår studentresa som blir en vecka på Rhodos den 1 juni wiiiiiee!!!

What's up

Tänkte bara höra om ni vill att jag ska fortsätta med min blogg?
När jag böt från lisalodin.blogg.se till lisamarialinnea.blogg.se tappade jag typ 100 läsare. Fattar inte hur, eftersom jag länkade direkt från den gamla och det bara är några andra bokstäver. Och nu det här året när jag själv tycker att bloggen bara blir bättre, så tappar jag någon läsare varje dag och vet inte riktigt vad det är som inte är lika bra längre? Har ju bloggat om samma sak hela året? Igår va nog en av dom dagarna som jag haft minst antal besökare på huuur länge som helst, tråååkigt. Visst statistiken går ju upp och ner men totalt har jag tappat många.
Det är ju så att jag faktiskt lägger tid på bloggen och visst gör jag det för att det är kul och älskar att fota/redigera osv, men får inte jättemycket tillbaka nu och får mig att fundera. Är det värt det?

Sjukling

Heeej. PANG så blev man sjuk! Vaknade upp igårmorse av halsont och idag har jag haft ont i hela kroppen och känt mig febrig.. Så tråkigt :( Ni kanske såg på "dagens" bilder att dom inte va helt hundra haha usch. Men får hoppas att det försvinner till julveckan. För min julvecka börjar redan på fredag haha. Har sen flera år tillbaka alltid haft sjukt många "jular", vilket är drygt på ett sätt men även jättekul :D På fredag ska jag julmysa med Lisa och baka osv, lördag blir det Stockholm med mammas sida till några och fira jul, söndag hos Adams familj lite grann, måndag "riktiga" julen med mammas släkt, tisdag hos pappa, onsdag kanske till Borlänge till farmor och kusiner, onsdagkväll utgång med vänner, torsdag-fredag kanske Sandviken med Adams familj haha. HÄRLIGT VA

At the door

Mössa - H&M / Solglasögon - Åhléns / Kappa - Bikbok / Skjorta - H&M / Lurvig tröja - Gina Tricot / Jeans - Bikbok / Plånbok - Lindex / Skor - Eurosko

Documentary

<3

Sådär, de va lite bilder från Håkan-konserten i fredags! Sååå bra, magiskt var det! Trots omständigheterna haha.
Det började med att jag och Adam åkte bil till Falun, parkerade vid Åhlens strax före klockan 9 och slog upp Magasinet i kartappen på mobilen och började gå. 20min stog det att det skulle ta och tyckte det såg lite konstigt ut men vi började vandra. Plötsligt va vi framme, men inte var det någon stor lokal där inte haha. Gick in på Magasinets hemsida och tog adressen därifrån och sökte på den istället i kartappen. Ojdå, det låg visst helt åt andra hållet från bilen, haha. 20min tillbaka och sen 10min till lokalen från bilen, åt helt andra hållet.... Vi var alltså ute på en 50min promenix en halvtimme innan konserten skulle börja.... Vi kom iallafall dit typ tjugo i 10 så vi hann iaf.. Herregud, kallt var det också kan jag säga.
Jaja, när det var typ en timme kvar av konserten började jag må dåligt. Asdålig och äcklig luft där inne, sjukt jävla törstig, och började till slut må illa haha. När han körde sista låten Du är snart där som inte är en av mina favvosar började vi gå ut. Fy. Men det var en bra kväll iaf haha! Puss på dig Håkis:*

Halo

Mössa - Åhléns / Klocka - Gina Tricot / Kappa - Bikbok / Sjal - H&M / Tröja - Zara / Jeans - Gina Tricot / Skor - Eurosko

Saturday

God morgon allihopa! Igår var jag och min Adam på Håkan i Falun och det var awesoome, berättar mer och visar bilder senare ikväll. Hände faktiskt roliga saker igår haha.. Både före och efter konserten, herregud.
Idag har vi legat kvar i sängen ända till nu nästan. Så mysigt att göra det på lördagarna man inte har någon tid att passa. Kollat på musikhjälpen sen vi vaknade och det är såå gryymt!! Det är ett program som gör mig till en stolt svensk!
Som många kanske vet så är vi otroligt svaga för kortspel haha, spelar varje dag typ seriöst. Spelar numera i sängen, väldigt kul tycker vi, testa haha. Vi har iallafall idag kollat mh13. spelat kort och ätit godis till frukost, BÄST.
Nu ska jag äta tacos med mammay och sammy och sen ska vi 3 på Hobbit 2 på bio, mys. Ikväll ska jag äta massa chips och dipp med Adam. Helger<3<3

Tonight i'll be with

Sneakie

Our last week

Det här är sista veckan med Korpen-pass, innan juluppehållet! Jag har bara fredagspasset kvar imorgon klockan 5 som är boxmix, sen är det jul, nästan!
Cirkelträningen igår, damn va den tog. 1 varv 2min på varje med dom tyngsta stationerna. Imorse när jag vaknade va jag stel i varenda muskel, förutom magen för den kan jag inte ha träningsvärk i tydligen haha, hur mycket jag än tränar den har jag aldrig fått det. Kan tänka mig att det imorse va en väääldigt stor del av dom som kom igår som fick kände av att dom hade tränat haha!
ikväll ska jag på avslutningsmiddag med massa människor från mitt pass! Vi ska till Kingen och äta mat, trevligt trevligt. Hörs imorgon everybody :D

Creamy

Kappa - New Yorker /  Klocka - Gina Tricot / Skjorta - H&M / Stickad tröja - H&M / Byxor - Gina Tricot / Väska - H&M / Skor - Eurosko

Sneak peak

In da church

Haha idag fotade jag lite till min fotouppgift, bland annat i kyrkan. Väldigt tyst och fint! Men tycker faktiskt det är liite läskigt där inne, vi gck typ på tå och viskade hahah.


Mössa - H&M / Bomberjacka - H&M Divided Herr / Tröja - Topshop / Kjol - American Apparel / Skor - Nilssons

Interior dreams

On the square II

Mössa - Gina Tricot / Kappa - BikBok / Polo - H&M / Jeans - BikBok / Skor - Eurosko / Väska - H&M

Last saturday

I lördags var vi och firade min bror Jocke som fyllde 25 år igår! På bild är det bara Evelina som vanligt haha. Hon älskar ju att va med på kort men dock är hon inte medveten om att hon är det på de 2 första hihi.

New in

Cold as ice

Kappa - Bikbok / Skjorta - H&M / Jeans - Mango / Skor - Nilssons

2 advent

Enjoy the sun

Såhär ser det inte ut nu inte, vilken snöstorm! Försöker hålla mig inne så gott det går haha. Hade dock pass igår så va dit en timme och hade ett bra Pulsstepp-pass som tog ordentligt, och va ute och handlade mat och chips efter det haha. Myste med famlijen igår till Idol-finalen. Kevin vann!! Jag har setat hela Idolsäsongen och tyckt att Kevin ska ut, hade velat se Jens och Erik i finalen. Men igår när det va som det va och Kevin dessutom va dubbelt så bra som Elin så var det inte mer än rätt att Kevin vann hela skiten när han ändå vart kvar hela säsongen haha! Gillar hans version av Belong också faktiskt, längtar tills den kommer ut på Spotify xD
Idag ska jag och pappa till min bror Jocke och fira honom som fyller 25 år! Sen ska jag kanske mysa med tjejerna, vi får se hur det blir ikväll!

New years eve

Här är massa fina nyårsklänningar från Nelly! Väldigt mycket svart, vitt och paljetter haha men det är vad jag tycker är fint i år. Om någon färg så tycker jag blått eller kanske lite smaragdgrönt, som dom tre längst ner är. Alla är alltså från Nelly och kostar från 200kr och uppåt! Har hjärtmarkerat mina två favoriter som är högst upp :D

Zippers everywhere

Skinnjacka - H&M / Skjorta - Cubus / Örhängen - Forever 21 / Väska - Lindex / Byxor - Gina Tricot / Skor - Nilssons

Thursday

Nyss kommit hem från ett extrapass i Markusskolan. Hade boxmix och det gick jättebra! Igår hade jag cirkelträning som vanligt med idioten som avslutning. Fick hjälp med musiken av Adam så jag kunde köra idioten samtidigt som de andra, askul att tävla lite haha :D Imorgon är det Pulsstepp i Domarhagen igen, kom och prova gratis ni som inte gjort det! Det är så kul med folk som vågar prova på alla pass, mina vänner suger haha.
Annars då, random grejer:
Fredag imorgon woho! Och bara 2 veckor kvar i skolan innan lovet! Har dessutom inga fler journalistik- och svenskalektioner nå mer i år, GÖTTANS. Det innebär att jag inte ens har 7 skoldagar kvaar.
Paradise igår, såå fucked up?! Längtar som alla andra till måndagarna nu för tiden haha. Offfta Paow e ute. Och Dorota är en robot, hatar na. Fröidh däremot<3<3
Bara en vecka kvar till Håkan imorgon, LÄNGTAR. Lyssnar på honom dygnet runt nu och tagggar. Klubbland e så goo. Har gjort en spellista med låtarna han körde i Oslo haha, chansar på att han kör ungefär likadant ;)
Det snöade som FAN idag, visst är det roligare med snö än regn osv men så jobbigt att fota när det är snöstorm haha... Ni får se dom bilderna imorgon... Tänkte också börja skriva vad alla saker kommer ifrån som finns på alla bilder?? Elelr? Har gjort det på de senaste "outfitsen" nu iaf haha. woop
Nu ska jag duscha, käka och springa över till Adam. Godnatt, ses imorgon? ;)))

Skor - River Island / Röd klänning - H&M / Svart klänning - H&M / Vit poloklänning - Topshop / Clutch - Alexander McQueen / Svart spetsklänning - Nelly Trend / Vit klänning - Gina Tricot / Röd klänning - Nelly / SVart spetsklänning - H&M / Röd långklänning H&M

Thick walls II

Bomberjacka - H&M Divided Herr / Polo - Gina Tricot / Jeans - Dr.Denim / Skor - Eurosko / Plånbok - Lindex / Glasögon - Åhléns

New shirt

On the square

Mössa - Gina Tricot / Kappa - BikBok / Polo - H&M / Jeans - BikBok / Skor - Eurosko / Väska - H&M

My Instagram

Följ mig på Instagram - @lisamarialinnea

Min smuff

Var bara tvungen att dela med mig av en bild på mitt älskade barn här hemma, Jobi. Han är verkligen världens bästa kille och han kanske inte ser ut och va till så mycket haha men när folk lär känna honom så är han verkligen speciell och världsbäst. Ett inlägg tillägnat till dig helt enkelt, LOVE YOU.
 
Men när jag ändå skriver här, måste bara tillägga en sak, eller två. HOSTAGES- OCH BLACKLIST-AVSNITTEN IDAG, HOLY MACARONY. Ni måste se dom serierna, såå grymma. Bara (eller bara och bara haha) att ladda ner alla avsnitten som hittills kommit ut från Piratebay men det går säkert att streama på någon bra sida också! Kanske på swestream eller liknande. Lova att se dom!! Pöss

Bracelet

En 6-årig tjej som heter Minnéa startade en insamling till barncancerfonden genom att göra armband och monster som symboliserade "Bu för cancer" då hennes mammas vän fick sjukdomen.
Jag blev väldigt rörd när jag fick kontakt med henne och dom ville skicka ett armband till mig. Jag skänkte 200kr till barncancerfonden och det känns otroligt bra och varmt i hjärtat att ha bidragit med någonting till den organisationen. Bu för cancer är hennes Facebooksida, sök på den. BU CANCER

Looks from november

Grey coat

Har länge letat efter en till kappa i antingen beiget eller grått, och igår hittade jag äntligen en grå. Den fanns på Bikbok för 500kr så den tog jag efter många om och men haha. Ni får se den på imorgon på dagens outfit!

Well hello there

En vecka sen jag skrev ett vardagligt inlägg hehe, det har hänt mycket förra veckan och även idag.
Kom precis hem från mitt pass, cirkelträningen. Körde ett hårt pass idag faktiskt med 1 varv 2min på varje och samma muskelgrupp efter varandra. Tex plankan, situps och fällkniven efter varandra, alltså 6 min mage typ.
Tidigare idag var jag och Lisa till Västerås och shoppade, supermysigt. Köpte lite saker som jag kan visa sen bland annat äntligen en grå kappa som ja letat efter, men köpte även julklappar så dom får ni inte se haha.
 
Vad gjorde jag förra veckan då? I onsdag var det cikrelträning som vanligt och i torsdags var det öppethus och jag var runt och fotade och hängde även i mediahuset som är bäst.
I fredags var skolan till Stockholm på Sacomässan och jag fick faktiskt reda på jättemycket om skolor och utbildningar tex. Just nu vet jag hur min framtid ser ut haha, såhär:
Jobba över sommaren efter studenten, helst i ett soligt land i Europa som typ passinstruktör på ett hotell. Sen komma hem och jobba i Avesta någonstanns för pengarna. När jag sparat ihop lite så åker jag till USA helst New York HEHE som Au pair, eller som nått annat. När jag sen då kommit hem efter ett år där så vill jag plugga film i en annan stad. Den här planen kommer ju förmodligen ändras med tiden men jaja.
I helgen både lördag och söndag har jag varit på kurs med Korpen om ledarskap. På lördagkvällen blev jag bjuden på Killer Queen av Adams familj, haha inget för mig faktiskt men de va kul att dra ut och göra nått här i Avesta lol.
I söndags var det julskyltning som jag skrev igår, trååkigt men aja mysigt att det snart är jul iallafall! För min del när det gäller jul så blir det alltid så många haha. En med mamma, en med pappa, en med farmor och en dom i Borlänge, en med Adam och en med Lisa typ. Och sen så får jag ju även gå ut på juldagen för första gången i år, wiie längtar :D

The best combo

MÅSTE bara tipsa om den bästa combon i hela världen som förgyller våra helger. Dom godaste chipsen: Cheese & onion från Estrella och dom tillsammans med vitlöksdippet från OLW. När sen man dricker ett glas cola till så blir man helt manisk. TESTA!

Wishlist

1 advent

Jaha då var det december och 1 advent, vilket innebär julskyltning. Haha sämsta vädret var det iallafall med storm och ingen snö, fint... Kommer ihåg när man var liten och det alltid var snö i december och julmarknaden var stor och man köpte gott godis och det var musik och grejer nu är det ju ingenting kvar längre. Tråkigt:(