Hungry heart

Skeppohoj leverpastej

Tscha mafukkaaz. Önskar jag hade en webbcam så man kunde ta fula bilder när man sitter nyduschad i turban och äter massa goa mackor osv:// big problem. Massa andra onödiga skrivbara saker:
* Ett annat problem är att jag får SJUKT ont i axlar/nacke/rygg när jag sitter vid datorn, fler än jag??? Tror jag sitter med axlarna uppdragna hela tiden omedvetet:(
* Hade multin och mageryggen idag, resulterade i att när jag nu kom hem inte har någon röst kvar överhuvudtaget. Det skär som en. aa nu kom ja int på nå. men aa det skär iaf. aj. Tyvärr är det inte ett dugg synd om mig, får skylla mig själv när tränar fast jag är sjuk.
* Febern har iaf gått över (föralltid hpppas jaag) men hostar och har ont, så ja livet suger fortfarande.
* Det är kul att alla passen blir fulla typ direeekt papperena (GOOGLADE NYSS HUR MAN SKRIVER PAPPER I PLURAL HUR FAN SÄGER MAN??) kommer ut i pärmen. DOCK MÅSTE JAG PÅPEKA - ni som inte kommer så ofta - KOM OFTARE.
* Jag är ledig imorn. Typ. Eller ja jag är fan ledig imorn. SKÖÖNT. Ska sova. Vila. Äta. Vila. Fota mer fashionbilder. osvosv. Ska nog inte på pulssteppen</3
* Appropå fashionbilder - kanske borde tänka mer på vad jag har på mig när jag fotar. Egentligen haha. Inte precis så jag står och väljer och sätter ihop kläder i en halvtimme, mer kanske 30sek. Ska försöka bättra mig!! Lovarer<33
* Lovisa skicka nyss en länk till snyggaste tröjan som ja vill ha men kan ej bestämma mig. Hollister<33
 
Jag en dag i kylan på väg hem från schkolen=)  3e jobbiga problemet=alltid maskara under ögonen när man kommer hem från schkolen</3 alltid lika besviken, did I look like this all day:((

Hunt your dreams

Nu ska jag snart iväg och ha multipasset och mage&ryggen. Hoppas jag inte blir sämre efter det bara..

When worlds collide


Zara Larsson

Haha, så sjukt hur stor hon blivit!! Hon är ju 97a men ändå, hon kändes så liten haha. Zara vann ju Talang 2008 osv och nu i januari släppte hon sitt första album som är rätt bra faktiskt. Ni flesta har väl redan hört "Uncover"? Grym röst! Dock gör smink rätt mycket heheh...

Thailand 2012We are a secret that can't be exposed

When the moon is blinding

Look inside and realize

You are beautiful

Premiären gick skitbra och det är så jäkla kul!! Hoppas alla som gick på passet också tyckte det, och även tyckte det va hårt men bra :D
Efteråt blev jag lite snurrig eftersom jag fick FEBER när jag kom hem efter skolan..... Ville ba dö, sämsta perioden nu att bli sjuk.. VILL VERKLIGEN HÅLLA I med träningen nu :( Dog typ efter operationen i december när jag inte fick träna osv..
Det bästa är ju liksom när man kommit in i träningsperioden och känner att man utvecklas, och tycker det är så kul att man faktiskt längtar till gymmet. Schysst liksom att bli sjuk nu då när jag har som mest pass osv - ett stort FU sickness.
 
Jag strök mig iaf från boxmixen imorgon och kommer bara ligga hemma hela dagen så jag förhoppningsvis blir frisk på en gång.. På torsdag kör vi multipasset och mage&rygg igen och fredag pulssteppen! Hoppas jag kan genomföra detta.<333

Ny svart bomberjacka

Flying like a bird in the sky

Hemklickade!

Vad tycker ni?

Keep playing with fire

Idag blev det ett boxmix-pass, mage&rygg-pass och genomgång av pulssteppen. Imorgon kör vi premiären av det nya passet, awesome. Den här veckan blir det pass alla dagar förutom en ledig helg - lördag och söndag. Så skönt att kötta i veckorna och sen äta va fan som helst på helgen, haha loveit!
Nog om skitsnack. Idag tog jag tag i drömmen min och bokade en "tur" på en skola i New York när jag och Lisa ska dit i maj. Kanske berättar lite mer om skolan osv sen innan vi åker dit. VI SKA TILL FUCKING NEW YORK, HELT SICK.
Annars då, sovmorgon imorn till halv 1 och ska då sitta i aulan hela eftermiddagen. Funny. Ut och fota innan jag drar till skolan, standard haha. Men det är ju sköj.

Memories of a broken time

Footprints in the snow

You took something perfect and painted it red

Hunted by ghosts


All the things you wanna do

Kom nyss hem från Kupolen med massa kassar wehoo. Köpte fiiinaste jackan och tröjan och lite andra saker. Snart ska vi iväg på bio, älskar Wallander hehe. Pöss

Don't believe in stories

Frozen to ashes

Antiheroes of the world

Turn the system in reverse

Doing it for living

Någonting jag blivit väldigt säker på den senaste tiden är att träning är någonting jag vill hålla på med resten av livet. Att på heltid få arbeta med träning, kondition och styrka är min dröm.
Min absolut största dröm och mitt mål är att få plugga till personlig tränare i New York och sedan få jobb där. Jag ber till Gud att detta någon gång kommer hända och ska göra allt jag kan för att uppnå det.
Jag kan inte ens förklara hur mycket jag njuter och får ut av det lilla jag gör nu på gymmet, att ha alla passen i veckan och utvecklas både fysiskt men framför allt psykiskt!
För mig är det inte just det här att ha ett fysiskt mål, att jaga en speciell kropp jag vill ha. Har kommit över den biten helt och är nöjd med mig själv som jag är. Jag tycker det tar för mycket energi att jaga och känner mig inte lika lycklig som när jag bara slappnar av och bara tänker positivt hela tiden. Dessutom är idealen idag väldigt svåra att uppnå så huvudsaken är att jag mår bra av det jag gör.
Det är mer det här psykiska som jag blivit besatt av. Att må så JÄVLA bra både medans och efter man tränat. Att känna sig fräsh, duktig och hälsosam. Och sen då även att faktiskt hjälpa folk vidare till att utveckla sig, hålla igång med träningen och förhoppningsvis få alla att tycka träning är lika kul som jag tycker att det är.
 
En annan sak jag mer och mer börjat njuta riktigt mycket av som kanske märkts av här i bloggen är att själv gå ut och fota mig själv och sen komma in och redigera och publisera bilderna.
Vet dock inte vilken bit av detta jag gillar mest, att vara bakom kameran, framför kameran eller helt enkelt framför datorn haha. Kombinationen är exceptionell. Att sedan också ha någonstanns att få publisera bilderna är ju grädden på moset.
 
Jag har verkligen fått beröm för både allt inom det här med träningen och fotandet nu och det är en sån efterlängtad bekräftelse. Har slitit med allt detta ett bra tag nu och jag känner att jag faktiskt lyckats rätt bra. Men jag vill lära mig mer och nå högre.

Serietips - Person of Interest

Fler än jag som börjat se Person of Interest? Går ju på torsdagar på kanal5 men olaglig som jag är, så laddade jag ju såklart hem de två säsongerna. SJUKT BRA.
Det är en kriminalserie, och nej sluta inte läs här nu, den är inte som alla som CSI osv. Den är väldigt speciell och när det gått några avsnitt börjar allt gå in i varandra och det blir kaoz. Dessutom hjälper det att "John Reese" är sex i gast.
Asså Michael Emerson som spelar Harold är så jävla go, älskar honom. Han va även med i Lost.<3 Men liten jävla crush man har på Jim Caviezel nurå liksom.... Nu sätter jag på avsnitt 20 av säsong 1. SPÄNNANDEEE

Only know you've been high when you're feeling low

Full av våta hemligheter

Du är där när jag faller


Schwarzkopf Platinum Lightener L100 ice blonde

Tyvärr olika bakgrunder och ljussättningar osv... Här ser man en riktigt tydlig skillnad, så där ser det ju inte ut inomhus. Men det går inte att se någon skillnad när jag tar kort inne här hemma, så dåligt ljus. Så såhär fick det bli!

2011 va ett för jevla enkelt år:-)Vem är det här på sista bilden undrar jag

Make me your selection

Haft pass i ca 3h, saknar dock känslan efter milen

FaNe

Fan att det ska hinna bli mörkt så jävla fort. Ville ju lägga upp en före- och efterbild på håret eftersom jag slingade det platinablondt igår. (När det blir mörkt ute blir bilderna gulare vilket gör att bilden inte ger håret rättvisa, för er som inte är fotografer haha *trorjagefotograf*)
Typ ingen som tänker på det är någon skillnad alls, men jag själv ser iallafall skillnad och tycker det blev finare! Gör nog om det igen om någon vecka för att det ska bli ännu ljusare.
Ska försöka haffa bra ljus imorn eftersom jag har sovmorgon, så kan jag lägga upp en bild.
Men nu ska jag käka och sen dra till gymmet för boxmixpasset, mage&ryggpasset och sen träna på pulssteppasset!

Efterfrågat - hur man gör en gif

När jag redigerar mina bilder använder jag mig av Photoshop Elements 10 och Photoscape 3. När jag gör mina GIF-bilder gör jag dom i Photoscape, och detta är skitenkelt.
* Börja med att ladda ner Photoscape 3, det är helt gratis. Detta är förstasidan i programmet. Vanligtvis när jag redigerar klickar jag på "Redigerare" högst upp, men när jag gör gifarna klickar jag på "Anigif" som jag ringat in.


* När du klickat på "Anigif" kommer denna sidan upp. Dra då in alla bilderna som du ska ha i din gif. * Då kommer det se ut såhär
. Om dom inte ligger i rätt ordning kan du här flytta om dom.
 
 
* Klicka på "Ändra tid" för att ändra hur fort bilderna ska spelas upp. 25 brukar jag ha, men ibland mer eller mindre beroende på vad bilderna föreställer.
 
 
* Under där det står "Canvas" kan man dra i typ en spak för att ändra bredden på gifen. Om du ska ha fotot i din blogg måste du veta vilken bredd du har på inläggen i bloggen. Jag har rätt så brett, så när jag laddar upp bilder i bloggen väljer jag storleken 800 (det är pixlar). Vanligtvis har ju bloggarna 600px.
Viktigt är att för att kunna lägga upp bilden måste gifen vara absolut MAX storleken du har på bredden i bloggen. Jag har ju bredden 800 så jag måste ha 800 eller mindre. När jag gör gifarna sätter jag "spaken" på 792 för det går inte att ha den på 800.
 
 
* När du är nöjd med allting klickar du på "Spara". Klicka ja på första frågan som kommer upp. Sedan kommer det se ut såhär där ni väljer vilken mapp bilden ska sparas i osv. Där ni väljer namn på gifen MÅSTE ni låta det som redan står vara kvar. Om den inte sparas i "GIF-format" och som namnet "anigif" kommer det inte funka.
 
 
* Sedan drar ni in bilden som vanligt i ett nytt inlägg. Då kommer den spelas upp som en gif precis som den såg ut i Photoscape!
Hoppas ni förstog haha. PÖSS

They don't know how to act

Special edition for ya

Eftersom det uppskattas så oerhört mycket att det läggs upp mumsiga bilder på vs-modellerna så tänkte jag fortsätta med det och nämna naMnen på de finaste:-)
2009 besökte jag min första Victoria's Secret-affär i USA och Miranda ba PANG in my heart. För er som inte sett t.ex. showerna tidigare, visst är dom fina/mumsiga/för smala/snyggast/jobbiga osvosv?? Alla fans och babes här kommer favvosarna.

Making love to you

I can feel your heartbeat

3 timmars puls-step med brudarna avklarad idag. Vi är nu snart klara med ett nytt konditions/styrke-pass! Det kommer heta puls-step och kommer bli så sjukt jävla bra och jobbigt och skönt. Det MÅSTE ni komma och testa.
Kommer hållas tisdagar och fredagar och kommer förhoppningsvis kunna sättas igång 29 januari, inte nu på tisdag utan nästa.
För övrigt har jag haft bästa dagen om ni ville veta. Hade ival lagboll första och enda lektionen, sen möte om gymnasiearbetet (95ornas studentmössor), lite shopping, 3timmars på gymmet, dusch och nu tacos och mys med bästa♥
Imorgon ska jag till Jocke och på söndag blir det myskväll med Lisis. Bland annat ska vi slinga mitt hår:O

Falling to pieces

Blow me away

 

Let me work out

Förra veckan i onsdags tränade jag ju för första gången sen 5 december (när jag opererades). Då tränade jag bara mage i typ en halvtimme, och vaknade med halsont och feber dagen efter. Kändes hopplöst.
I måndags hade jag mitt första pass och bad till gud att slippa sickness dagen efter. JAG SLAPP. Men tänkte att jag ändå skulle ta det rätt lugnt, för att inte provocera fram det haha.
Igår körde jag boxmix, lite step med tjejerna och sen mitt mage&rygg-pass för mig själv. SLAPP SICKNESS IMORSE OCKSÅ.
Idag hade jag mitt pass igen och det gick jättebra. Hoppas jag får klara mig undan halsont och all sån skit nu så jag får köra på igen och få tillbaka de få musklerna jag faktiskt hade då innan jag opererades..

Fotouppgift - vinterbild

Like a thief in the night

Rosie Huntington-Whiteley

You are my sweet disposition

Set you free

Häääj. Mäzzza täxt kmr nue osv. HADE FÖRSTA PASSET IDAG FÖR I ÅR. Alltså jävla lyckorus så fort jag får träna nue.
Har numera Mage&rygg-pass istället för styrkan jag hade förut, på Workit24h nya Always Fitness.
Just idag gick det åt helvete, va lite kaos innan hehe så då blev det som det blev. Men det blir bättre så på torsdag kör vi igen, kom dit!!
 
ALLTSÅ New York-resan blir ju inte underbarast eeevvveeer eller???!!!
Början av juni - ASskönt väder.
Ha fyllt arton veckan innan - ÄVENTYR not men ändåe hih
Köpa massa saker - MER VICTORIA'S SECRET jatack
Bo MITT PÅ MANHATTAN VID TIMES SQUARE - perfektion. OSV
 
Nu måste jag duscha asfort innan tobyn blir cpdampig och inte orkar venta på maj. FÖLJ MIG PÅ TWITTER BASTARDS
Här är LITE av alla jefla mobilbilder jag tar jämt lol. Från Sthlm, mexikanskt party, mys och träning osvosvosv blabla herrraaa 

I could be the one

Our dream come true

NEW YORK-RESA BOKAD. 29 MAJ HOPPAR LISA OCH JAG PÅ FLYGET TILL MANHATTAN.

Missing the summer


You make me feel like I've been locked out of heaven

Sporty Christmas gifts in neon

Svart sportbh - Champions // Rosa sportbh - Stayinplace // Trekvartsbyxor - Nike //
Gul sportbh - Ginatricot // Grönblå sportbh - Champions // Vit sportbh - Champions // Grön t-shirt - Newline // Gult linne - H&M // Grönt linne - Nike

Here is a heart

Like a shadow of my heart

Back in the gym

OMG. Tränade idag. Senast jag gjorde det var 5e december. Lyckorus i kroppen min.

Någon som vill köpa dessa oanvända?

Scream and shout and let it all out


Barcelona torsdag dag 4

Dag 4 åkte vi hem:( Vi kom till flygplatsen 2 timmar innan för säkerhetsskull - så blev planet försenat 2 timmar. OrkaDe inTe. När vi väl kom fram till Amsterdam var det bara att kuta till Victoria's Secret!!! Stackars Tobias haha... Tog typ 3 år att komma dit och vi hade ba en timme innan nästa flyg skulle lyfta. När jag väl skulle betala så funkar inte mitt kort. YEY. Funkar inte att ta ut pengar heller. YEY. Får ta Tobys kort. YEY. Puss.
Resan va superawesome and great iallafall!! Trots att vädret dag 3 va bättre, så va dag 2 va bäst för den va helt oplanerad och ba så himla fiin.
Jag shoppade typ ingenting. Bara den gula sjalen i förra inlägget och en vit fiin stickad, från H&M. Och en vit peplum topp från Topshops rea och lite grejor från Victoria's Secret. Lagom för plånboken sisådääär. AA JUSTJA jag köpte fler nitar också, 2 paket! Och vart fan är dom då? Hittar dom inte!! Måste va kvar på hotellet:'( fml

Dag 4 Barcelona - Outfit

Barcelona onsdag dag 3

Vi vaknade i tid den här morgonen haha, åt frukost och gick ner på stranden och kikade lite och fotade. Sen tog vi tunnelbanan in till Encants där en jättestor marknad låg och Tobias fick en färsk fågelskit på jackan och byxorna, bäzt. Hittade ingenting tyvärr men det fanns ALLT där iallafall haha. Nästan precis bredvid där vi va då så låg den gigantiska kyrkan Sagrada de Familia. Så jääävla lång kö för att gå in i den helt sjukt, ni såg ju på filmen! För er som inte förstog att det va kön vi filmade när jag gick så va det iallafall kön vi försökte fånga ;)
Efter det besöket åkte vi in till centrum, åt glass, shoppade och hämtade ut Camp Nou Experience-biljetterna. Sen åkte vi ut till Camp Nou (FC Barcelonas fotbollsarena) och fick se omklädningsrum, utgångarna, planen, sitta på läktarna, museét med alla priser, hålla i pokaler osvosv.. Såå jävla stort!!
Efter allt detta hade jag såå ont i fötterna så vi åkte direkt ner till hamnen och åt våran sista middag i Barcelona.

Dag 3 Barcelona - Our last night

Dag 3 Barcelona - The last dinner at the harbour

Dag 3 Barcelona - Camp Nou FC Barcelona


 

Dag 3 Barcelona - Random pics

Dag 3 Barcelona - Sagrada de Familia

Dag 3 Barcelona - Outfit

Barcelona måndag dag 1 och tisdag dag 2

Heeeeeej. Typ första skriftliga inlägget sen jag kom hem hehe. Jag har ba proppat bloggen FULL med bilder haha! Nu när jag lagt upp alla bilder från dag 2 också så tänkte jag sammanfatta kväll 1 och dag 2. Vi kör dag 3 imorn!

Dag 1
Kom till hotellet vid 23-tiden. Checkade in, böt om och gick ner till stranden som låg på andra sidan vägen av hotellet. Vi gick längs stranden och såg fyrverkerierna och efter det tog vi en taxi till Placa de Catalunya där alla tydligen hänger på nyår i Barcelona, ett stort torg mitt i stan med fina fontäner osv. När vi kom dit var det smockfullt med folk och vi visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen där haha. Vi tog massa kort och gick bara runt lite grann. Dock hade jag lite för lite kläder på mig så vi va hemma vid 3-tiden igen. Kunde nog inte haft en finare nyårsafton!
 
Dag 2
Vi försov oss 2 timmar (dumma Tobias), åt hotellfrukost och tog spontant tunnelbanan in till gamla stan Gotic. Såå mysigt. Älskar att bara gå och titta och ta massa kort. Hittade massa oväntade fina platser och ba njöt. Sen åkte vi vidare till Barcelonas lilla Hyde Park eller Central Park haha, nämligen Parc de Ciutadella! Sååå fint och perfekt för oss som älskar att fota haha. Där ligger den fina fontänen La Cascada. Vi gick runt lite där och sen vidare mot Triumfbågen. Sen åkte vi till La Rambla som är typ huvudgatan i stan, där va det lite marknad på eftermiddagen. Sen gick vi ner mot hamnen och sen stranden. På kvällen åkte vi in till Gotic igen för att leta reda på en restaurang som jag hört varit jäättemysig. Efter lite hjälp hittade vi den rejält undangömda restaurangen och jag dog typ därinne. Såå jävla mysigt. Allt gick i brunt och rött och det va mörkt men det va ljus överallt och man kunde sitta i typ sängar och äta och mmh. Jättegod mat också. Rekommenderar!! 

We got the world

Dag 2 Barcelona - On the beach


Varje gång du möter min blick

Holding me in your arms

Lite efter men måste ju göra som alla andra - om 2012

Gjorde du någonting 2012 som du aldrig gjort förut?
Bokade en resa och åkte dit 3 dagar senare, campade med Lisen på PAL, besökte nya länder, opererades, skaffade ett extrajobb och "färgade" håret i lite olika färger.
 
Dog någon som stog dig nära?
Nej, jag är så lyckligt lottad att alla mina nära och kära finns på jorden!<3
 
Vilka länder besökte du?
Thailand, London, Amsterdam, Spanien.
 
Är det något du saknar från 2012 som du vill ha 2013?
En bättre sommar i Sverige, ett besök i New York, en solsemester, 
 
Vilka datum/upplevelser från 2012 kommer du alltid minnas?
Thailand, PAL, Kent i Uppsala, London, Swedish House Mafias konsert, Barcelona.
 
Största misstaget?
Första veckan i mars typ, innan vi drog till Thailand. Oktober månad var en otroligt jobbig månad. Att pussas med en person som va i ett visst tillstånd va inte heller bra hahah...
 
Bästa köpet?
Mina Victoria's Secret-inköp<33
 
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2012?
Haha Euphoria, Petroleum, Pursuit Of Happiness, Home, National Anthem, Don't You Worry Child och Sweet Nothing. Hm blev några stycken men aa.
 
Var du gladare eller ledsnare 2012 jämfört mot 2011?
Ledsnare tror jag, men ibland också gladare. 2011 var ett ganska stabilt år för mig.
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Tagit vara ännu mer på de bästa stunderna.
 
Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Kanske inte lekt lika mycket, även fast det va rätt kul haha.
 
Blev du kär i år?
Svårt att förklara. Men säger nog ändå nej.
 
Favoritprogoram på tv?
Följde Big Brother i början av året, roligazt. Annars har jag följt lite allt möjligt braigt.
 
Bästa boken du läste i år?
Läser inte böcker frivilligt:(
 
Största musikaliska upptäckten?
Oj, vet inte? Typ Lana del Rey. Linnea Henriksson? Benjamin Leftwich? 
 
Något du önskade dig och fick?
Fick allt jag önskade mig!
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag va i skolan, tog en promenad på idrotten till Dalahästen med kompizar, kom hem och firades av mammas släktish.
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite bättre sommarväder, bättre fester, om folk vart mer normala, om jag vart mer normal. Men trots allt va året va fett!
 
Vad fick dig att må bra?
Lisa, mamma, alla konserter, resorna, shoppíngen, att träna, att va med dom jag tyckte om och faktiskt att fota och redigera haha.
 
Vem saknade du?
Lisa&mami i Thailand, annars inte så jäh-te-mång-ha.
 
De bästa nya människorna du träffade?
Mimmi, Ange, Charlie, Linus, Tobias.
 
Mest stolt över?
Att jag utvecklades inom träningen och nådde mål.
 
Högsta önskan just nu?
Att bli frisk.

Dag 2 Barcelona - Outfit

Dag 2 Barcelona - La Rambla

Dag 2 Barcelona - Arc de Triomf

New from Victoria's Secret

Dag 2 Barcelona - Parc de Ciutadella

Film från Barcelona

Vi försökte filma lite av det mesta vi såg, enjoy! Ni kan kolla i HD om ni startar klippet och klickar på "inställningshjulet".

Puss

Dag 2 Barcelona - Gamla stan Gotic


Dag 1 Barcelona - Nyårsnatten

Efterfrågat - Londontips

Fick en fråga om vilka mina hetaste tips är inför en London-resa och vilka platser man inte får missa osv. Jag var ju där för fyra månader sen så jag tänkte att jag gör ett inlägg om det nu medans jag minns de bästa guldgrovorna vi besökte och även innan jag publicerar alla Barcelona-bilderna hehe!
 
Jag, Lisa, mamma och Sammy åkte dit riktigt tidigt på en fredag så vi kom dit på morgonen. Vi bodde på ett hotell mittemellan Londons centrum och Camden Town, precis bredvid en tunnelbanestation. Jag kan varmt rekommendera att bo där mittemellan, perfekta avståndet till allt!
Första dagen gick vi in till Camden Town, tog kanske en kvart att gå men man kunde också ta tunnelbanan som kanske tog 2min dit hehe. Marknadsfantast som jag är så blev direkt Camden blev mitt favoritställe! Det va så jävla fint där och det va massa marknader överallt som var jättebilliga och hade allt (kolla först upp vilka dagar marknaderna är). DIT MÅSTE DU.

På kvällen va åkte vi in med tunnelbanan till Leicester Square och käkade mat och gick och kikade runt i hela stan där, mycket folk och jättemysig, fin och livlig stad på kvällen.

På lördagen åkte jag och Lisa med tunnelbanan in till Hyde Park på morgonen, bland det bästa på resan tycker jag. Såå vackert och jag önskar jag bodde i London så man kunde ut och springa där varje dag och ba njuuta. DIT MÅSTE DU.
 
Efter Hyde Park, som ligger längs Oxford street som är huvudgatan, så började vi gå upp mot affärerna på Oxford. Där finns alla klassiska affärer som till exempel H&M, Zara, Topshop, Forever 21, Primark, Mango, Victoria's Secret, Urban Outfitters och gigantiska exklusiva Selfridges (typ svenska NK). Va där i tid om du ska hinna med allt! Vill du kolla noga i alla affärer lär du dela upp din shopping på Oxford i två dagar för att den är så lång haha.. Vi hann igenom hela men stressade på lite.
 
På kvällen åkte vi in med tunnelbanan till stan och såg Trafalgar Square, Piccadilly Circus, London Eye och Big Ben innan vi sen käkade på en mysig restaurang. Dessa sevärdheter lär ni ju såklart besöka också! Vi va där på kvällstid och så shoppade vi dagtid. Vet inte som det va smart eller inte men det funkar superbra för oss iallafall:)
 
Sen finns ju massa andra saker att se också som tex Notting Hill, men vi va ju bara där i tre dagar så vi va bara på det vi tyckte va intressantast! Victoria's Secret-butiken va grym där, hade tre våningar! Men den va lite svår att hitta så fråga om vägen.
 
Här finns även alla London-inlägg och bilder som jag la upp på min förra blogg!

Hemma från Barcelona

The songs I sing is for you