acid rain

Hej babes. Har fått jävla lite sömn sen vi fick lov så idag låg jag i sängen till typ 1, aslänge för att va jag hahah. Har legat i bikiniiiiii och solat på ballen idag, fett. Nu har jag fixat mig och ska cykla till cillan. Ikväll blire 18årsfest och jag är otagg:(
Har gjort ett litet springschema till nästa vecka, så mycket enklare att ha koll då osv.
Den här veckan sprang jag söndag, måndag, onsdag och lördag. Alldeles lagom med 4 dagar i veckan, tänkte springa idag också men då hade jag vart tvungen att tvätta håret haha och det blir inge bra till ikväll då xD hoppas ni antecknar fan. Ha en bra kväll!

The ceiling can't hold us

bra kväll

Måste ju ba berätta.. Trötta igår efter Kupolen men ba äh vi måste dra ut, när vi väl kommit till Frääs tappar man ju såklart mobilen i toaletten!! Fyfan va vi dog hahahha. Men aa sen va ju resten av kvällen förstörd haha.
La den direkt på ett element när jag kom hem utan baksidan och hoppades den skulle hoppa igång.. Den vägrade ju starta osv även fast den vibrerade ibland utan något annat livstecken haha. Va helt uppgiven imorse xD MEEENN vet ni vad som hände nyss??? Den hoppade igång när jag fick ett sms haha!! Överlycklig. Fast det är en vit fläck displayen men aa.. Lär väl ändå byta framsidan eftersom glaset är sprucket sen i tisdags haha..
Nu ska jag cykla ner på Elgiganten till brorsan så får han hjälpa mig. Sen ska jag ut och springa i det fina vädret! Ikväll ska jag äta godiiiis.

Jag är en storm från ingenstanns

Igår käkade jag och Lisa tacos och badade och idag drog vi tjejer till Kupolen! Jag fick med mig en ny skinnjacka, ett neonlinne, en tröja, nya pilotbrillor och lite lösa nitar. Ikväll får vi se vad som händer, kan bli vad som helst hähäää. Hare pöss

There's a ghost in town

take a look around

Idag blev det en heldag ute på Lillsjön med tjejerna, supermysigt! Och välbehövligt.. Efter det drog jag till Lovisa en stund och nu ska jag sova hos Lisa och mysa i badtunnan osv. Imorgon ska jag och brudarna till Kupolen, Emma kör wohooo! Perfekt början på det här lovet! Ha en fin kväll, pössar

lillsjön med brudarna

Black and birds

När hittar sommaren tillbaka

Made of stone

Idag blev det 5km löpning i solnedgången, såå skönt. Hade dock så jääävla ont i benhinnorna hela vägen... Så jag sprang på typ 28min, men hoppas på bättre tider när man inte har ont någonstanns.. Kommer försöka hålla 4 dagar löpning i veckan nu. Med olika sträckor såklart. Springer jag 7km ena dagen kanske jag bara springer 4 dagen efter osv. Vi får se när jag känner mig redo för milen, är gryymt taggad!
Någonting tråkigt är jag haft lite småångest senaste tiden över kroppen och mitt sötsug osv.. Det mååste bort! Efter påsklovet börjar mitt nyttigare liv. Tycker det blir lite väl svårt att börja ta bort godis osv nu när det är lov haha.. Så vi kör ordentligt när skolan sätter igång igen! Då blir det bara gröt till frukost och bort med brödet, ersätta godis med frukt osv. När sötsuget minskat kan man börja äta lite gott igen men i lagoma mängder och försöka hålla det. Men just nu känner jag att jag måste försöka bryta det helt ett tag med sockret och fettet för annars känner jag att det kan bli svårt att få suget att minska..
 
Annars då, LOOOOV. Och LÖÖÖÖN. Så jääävla nice. Har typ ingenting alls planerat förutom en 18årsfest och masssa träning. Hoppas på fint väder och kanske några utflykterrrr. Dålig bloggning idag, sorry för det. PÖSS

Calling out your name

With the moon right beside me

Jag kan krossa ditt hjärta

What would you say

Godmorgon! Jag börjar halv 1 idag som vanligt, bästaste sovmorgonen. Har engelska i en timme sen är det musikal!
Igår sprang jag ju 5km mitt på dagen, i skönaste temperaturen och vädret och solen värmde<33 Men på kvällen drog jag iväg på Korpens cirkelträning också! Den är så sjukt bra, går igenom hela kroppen ORDENTLIGT och jag kan säga att man blir helt slut efter 1,5h av uppvärmning, 30 stationer med 1min på varje och avsluta med löpintervaller.
Just nu sitter jag och skriver klart min jäävla läslogg på Flugornas Herre som skulle vart inne i julas men som alla har dragit ut på haha. Tänkte springa nu på förmiddagen eftersom jag börjar så sent, men jag tränade ju så mycket igår så jag ska vila idag. Mina knän behöver det.. Hade däremot tänkt att dra ner på gymmet och köra armar men jag hinner fan inte det om jag ska hinna skriva klart det här.. :/
Idag ska jag snacka jobb igen, såå spännande. Kan inte välja haha, närå, men som sagt berättar jag mer sen när allt är klartttt.
Lite random mobilpics från förra veckaaan. Sen så måste jag bara säga också att jag tror våååran är hääär<33

Jag kommer älska dig när jorden gått under

 

Jag tänker aldrig dö

Igår gav jag mig ut på min första springtur utomhus sen i november. Känns så jääävla skönt.
Eftersom mamma varit i Stockholm hela helgen så har jag ju varit hundvakt osv. Så först gick jag morgonpromenaden med hundarna, sen sprang jag 3,5km, och sen gick jag en pw med pappa i 45min.
Alldeles lagom träning för "första gången" så att säga. Man ska ALDRIG ta ut sig första gången, då tycker man inte att det blir lika kul.
Idag kunde jag inte hålla mig. Så jag sprang 5km i ett bra tempo och det huur bra som helst. Så lycklig.
 
Efter springturen var jag på möte med Korpen och det ser jättebra ut, ska bli så kul! Kommer berätta mer sen när precis allt är 100 klart osv.
Innan jag började på "Work It" i september så gick jag regelbundet på 1,5h cirkelträning hos Korpen, och vissa gånger tog man i så mycket man höll på att spy haha. Men det som är bra med Korpen är att det är lika bra träning för unga som för gamla eftersom man får ta i precis hur mycket man vill efter sina egna förutsättningar och hur man själv känner!

To become someone else

the hair

I like how it feels

All i ask of you

Det kommer aldrig va över för mig

Little things

You made it my paradise

Jag vill ha mina tunga där du är

Faaan va glad jag blev nu. Sitter och lyssnar på kent och leeer för mig själv haha. Kom nyss hem och har fått lite besked. Har snackat med två ställen om jobb och det lät väldigt bra på båda och jag blev bara så chockad och överlycklig osvosv. Aa nu vet ni iaf. Snart vet jag mer. Då berättar jag. Nu är jag ashungrig. Ska nog äta. Sen kanske jag drar till gymmet så jag slipper plugga. Haha pösssssss

Don't you ever fade away

Having a bad day

Åhh orkar inte. Skulle springa imorse. Så snöar det och är 10 minusgrader. Drog till gymmet istället. Får ont i både knäna, benhinnorna och fotlederna när jag går upp på bandet. Körde mage ett tag istället.. Måste förmodligen vila benen lite till efter alla jävla pass.. Ska testa lite smått imorn om jag nu känner för det haha.
Annars då? Ramla på cykeln idag på vägen hem från skolan. Det va is över hela vägen haha. Men ja det va iaf nice. Vart sugen på fett och socker heeela dagen. Tjatat på ALLA om donken men alla luras, säger först ja och jag ba JAAAA SAVED MY DAY. Och sen alla ba nej skämta..
Aja får väl laga mat nurå. Sen ska jag fan äta nått aaaasgott. Lovar. Borde egentligen plugga men kollade Pretty Woman istället, så fin. Ikväll ska jag kolla The Following med mammi också, fyfan va gött. Lovar tvn går sönder eller nått. Fittdag. 

When the sun is shining

Hi everyone

Åh jag va så jävla pepp idag. Jättefint väder osv. Ska ut och springa tänkte jag på väg hem från skolan. Åt mat och somnade i soffan. När jag vaknade upp var det kolsvart ute och jag va aastrött. Fan då. Men börjar halv 1 imorn så ska springa vid 11 typ. Göttans.
Nu vill jag kolla The Following. Men nej. Finns bara till avsnitt 8 ute. VARFÖR ska jag kolla serier där inte alla avsnitt finns...... Pallar liksom inte vänta en vecka på att ett nytt avsnitt ska komma ut:( Är så med både Person och Following... Typ värsta mordserierna?? Va kollar ja på likz.
Men aa, tror jag ska ladda hem Pretty Little Liars nu, är den bra eller? Kollade ett avsnitt förut men tyckte den va lite tråkig. Fast jag kolla inte så noga så ska nog ge den en chans till.
En annan sak, JAG. VILL. SE. TWO DOOR CINEMA CLUB. 7E. MAJ. Kan jag det? NEJ. Jävla 18årsgräns.... Fyller liksom 23e, släpp in mig!! 

ge mig nu

Take over control

min träning framöver

Från och med idag kommer min träning se heeelt annorlunda ut. Jag hade mitt sista pass idag och vi får se hur länge jag blir kvar och gymmar på Always Fitness. När jag slutar där kommer jag nog förmodligen inte köpa något nytt gymkort..
Jag kommer lägga typ 70% fokus på löpningen nu i vår för att nå mina mål som bland annat är: Milen på en bra tid och ett 5km-lopp eller två. Hoppas jag kommer lyckas med det! Övning ger färdighet.
Styrka kommer jag kunna göra hemma efter eller före en löptur osv så det är ju inga problem. Har ju till och med massa vikter här liggandes så det kommer nog komma till användning. Dessutom sitter mina pass inrotade i ryggraden nu haha så jag kommer nog göra nått magpass då och då också. Folk har aldrig tidigare behövt maskiner för att bygga muskler så det kommer fungera bra här hemma ändå, när jag kombinerar det med löpningen.

Överraskningen för Emma

Igår överraskade jag och ett gäng tjejer Emma eftersom hon fyllde 18 förra helgen. Var supermysigt! Fram tills det inte blev så mysigt.... DOG när vi hade ätit middag:( Fick höra nått som var HELT sjukt, värsta jag hört verkligen. Så jäävla rädd nu :((( haha dumma cillan<33 Men annars, tack för igår brudz det var en supertrevlig kväll:DD

Angelica Blick

Min största inspirationskälla både när det gäller kläder men även fotografering, är Angelica Blick. Hon är så jävla duktig på ALLT. Hennes stil är så sjukt varierande och det är så stört att hon nailar varenda en. Och hennes bilder... Förstår inte hur hon lyckas?! Duk ti gast.
Förut gillade jag henne inte så mycket, tyckte hon överdrev och var för mycket. Men sen jag började lite mer fotografering och även utvecklade min klädstil liiite grann, så öppnades mina ögon för henne helt och hållet. Angelica är GRYM.

Start over

Så jäävla tråkig dag.. Hade tre pass idag igen. ÄLSKAR JU DET HÄR.... På lördag har jag mitt sista pass någonsin, på Always Fitness. Men jag ska inte ge upp för det, det här är bara början. Gör om gör rätt.
Från och med måndag tas alltså gruppträningen på Always Fitness 24 bort helt, och Johanna finns inte längre kvar i receptionen. Då vet alla hur det ligger till. Vi har några förslag på hur vi skulle kunna ta vidare gruppträningen på egen hand, men jag återkommer med det om vi hittar en lösning!
 
Nu vet jag hur det känns att träna stenhårt varje dag, planera, stå inför folk, göra fel, sätta ett helt pass klockrent, skrika fast man är helt död, utvecklas, svettas så det svider i ögonen, träffa nya människor, vara så torr i halsen att man inte kan prata, prata ändå. Har fått så sjukt mycket erfarenheter av den här tiden och jag är så jävla glad över det. Jag är så glad att jag haft dom kollegorna jag har haft och att vi peppat varandra och tagit oss igenom all den här skiten som har pågått.
Men framför allt är jag stolt över mig själv. Jag har sett sidor hos mig själv som jag inte trodde jag hade. Trots att det inte var så länge sen vi började med det här, så är jag en helt annat person idag än va jag var i september. Jag har utvecklats så mycket både fysiskt men framför allt psykiskt! Och jag kommer ta med ALLA dom här lärdomarna vidare i livet och även i min framtida "karriär", och jag tror det här halvåret har varit till väldigt stor nytta.
Om jag får som jag vill, med min framtid, så är det det här jag kommer fortsätta med. Att jobba inom träningsområdet. Det kan bli vad som helst, men huvudsaken det håller sig inom det området. För jag älskar det här.

We spoke words of wisdom


Hi folks

Asså mina knän går aaaav. På riktigt. I måndags hade jag 3 pass, igår hade jag 2 och sen sprang jag 20min intervaller och idag körde jag 3 pass igen. Faan va det ska nöta i knäskålshelvete råå.
Blir ett sånt här tråkigt, ointressant och väldigt kort inlägg idag, utan bilder dessutom say whaaat. Vart på gymmet hela eftermiddagen så det tar upp tid. Är helt slut nu haha, skönt med en liten sovmorgon imorn.
Nu sitter jag och laddar ner The Following som jag ska börja se, hört att den är grymt spännande haha, och det gillar vi! Sen så snapchatar jag ju också såklart, tror dock jag ska ta bort min och göra en ny som heter fatliz. Det vore fan fetttt värt. Testa lägg till fatliz sen så får vi se om jag gjort den. Niceprice. Sov gött osv pössss

I want you to stay

You know I'm gonna find you

Thoughts

Så sjukt mycket tankar i huvudet och man är så ledsen och arg och besviken och trött på alla skit. Ska inte ta upp mer om det just nu men det är iallafall mina känslor för tillfället...
Haha idag spelade jag och mamma in en amatör-Nike-filmreklam! Ska klippa ihop det sen, spännande att se hur det blir haha. Om jag inte skäms röven av mig så kaanske jag slänger upp den här. Den är alltså egentligen ett skolarbete haha..
Igår höll jag i 3 pass och va helt död efteråt haha. Hade 50min Zumba, 50min Box Extreme och sen 25min Mage&rygg. Nu ska jag iväg till gymmet igen och ha Afro och Pulsstepp.
Efter jag haft passen igår åkte jag och tjejerna hem till Pauline och åt massa gott, tröståt som fan haha dör..

Something in the way you move

 

Söndagslista - fem saker du..

Gjorde i helgen
1. Drack vin
2. Dansade tills håret blev blött av svett
3. Fick se 3 pers strippa samtidigt
4. Va full när jag vaknade
5. Blev besviken på B&J
 
Gjort idag
1. Ätit chips
2. Ätit flottiga våfflor
3. Gått med Aland, Joppe och Malte
4. DÖTT av kyla med dom
5. Snapchatat som faan
 
 
Inte kan sluta lyssna på just nu
1. Rihanna - Stay
2. Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
3. Anton Ewald - Begging 
4. Michael Mind Project - Unbreakable 
5. City & Colour - What Makes A Man

 
Blir glad av
1. Att tänka på att jag ska till New York med min bästa vän om 80 dagar
2. Att en vecka med masssa pass är framför mig
3. Att snapchata
4. Att solen har hittat tillbaka
5. Att jag snart ska göra popcorn
 
Blir upprörd av
1. Att vara 17
2. Att det är skola imorn
3. Att det är istid ute
4. Att det finns många som lever i en annan värld
5. Att jag alltid ska krångla till det för mig själv och fukka upp lite hela tiden

It takes me all the way

Party in my brain

Getting ready for tonight

I knew you were trouble

Wake up with a smile

Simplicity

Jag fick en kommentar för några dagar sen av en tjej angående olika stilar. T.ex. att det kan vara svårt att hitta sin egna stil, att matcha plagg och smycken och hår osv.. Hon ville därför i ett inlägg ha lite tips om "hur man kan förbättra sin garderob med lätta saker att matcha så det blir enkelt, men snyggt" och att jag skulle berätta hur jag hittade "min stil".
Sjävklart kan jag dela med mig lite av det jag brukar tänka på när det gäller sånna här dryga saker med att ha en stil, haha. Kommer väl såklart bli ett väldigt långt och töntigt inlägg.. Men ska försöka att inte göra det så rörigt!
 
Jag hade också en period när jag inte alls visste vilken stil JAG hade, och ju mer jag försökte desto knäppare vart det haha.
Det jag gjorde var att jag gick och fyllde på min basgarderob ordentligt! Typ som några vita och svarta t-shirtar i olika modeller osv. Och senare istället så köpte man en grön eller röd långärmad, för att variera lite hahah. När jag gjorde blev det lite som att man fick börja om på nytt, bara matcha basplaggen till jeansen, kjolarna eller skorna jag hade istället för att blanda allt man hade.
När jag man gjort det kan man ju kolla runt lite extra på bloggar osv och hitta olika plagg dom har som du gillar och kan tänka dig ha på dig. Då kände jag att jag vågade köpa nått som stack ut lite mer
Det var inte såå länge sen jag började leta efter saker som sticker ut liite grann. Sånna saker kunde va t.ex. ett par färgade eller mönstrade byxor eller typ platåskor. Men man måstee ju kunna matcha ett par färgade jeans om man ska ha det hehe, fast åandrasidan finns det ju inga lagar om det eftersom matchning är en smaksak!
Jag gillar iaf enkla outfits, typ att ha en färg på mig (byxa ELLER topp ELLER jacka) och sen matcha det med vitt/svart/grått/brunt/silver/jeansfärgat (som går ihop med alla färger). Får se när jag vågar mig på att matcha lite mer färgade färger haha.
 
När man shoppar kan man ju också försöka tänka på att inte bara köpa en tröja för att den är snygg, utan tänka ut 2-3 grejer man kan matcha tröjan med osv.
Man kan ju alltid hålla koll på vilka färger som är trendiga osv och utgå ifrån det. Vinrött har jag aaalltid varit såld på, eller ja alla typer av rött. Grönt gillar jag nu också och blått är fräsht haha, men faktiskt. Pasteller är alltid vårigt och ja det kryllar ju av mode på bloggarna så det är bara att hålla lite koll haha..
Det där med hår osv är ju lite samma sak, att man kan kolla hur andra har håret och ha ungefäär likadant. Men jag tycker inte hårfrågan är såå komplicerad, alltså hur man matchar håret med kläderna osv.. Det är ju bara att försöka variera lite grann. Det enda jag kan känna ibland är att jag väljer att ha utsläppt den dagen jag har urringat, och passa på att ha typ skjorta och stickad tröja när jag måste ha uppsatt. Men det är bara som jag kan känna ibland, att det blir lite tomt att ha uppsatt när man har urringat..
Lika med smink och smycken, har man något väldigt enkelt på sig, kanske bara svarta kläder eller nått, så kan man ha lite extra smink (läppstift typ) eller ha smycken. Då piffar man upp outfiten. Lol
 
Damn va roligt inlägg. *Jag är fashionexperten*. NEJ. MEN jag svarar faktiskt gärna på sånna här saker eftersom det är NI som vill veta dom! 
Här är iallafall några av mina senaste bilder, väldigt okomplicerat med enstaka färger! 

Aluminiumbakstycke till mobilen

Eftersom hela min baksida var sprucken (hände 2011 haha), så tog jag äntligen i tag i det och beställde hem ett helt nytt bakstycke. Kostade mig 200kr och då fick jag även med en skruvmejsel. Man skruvar bara bort dom två skruvarna längst ner på telefonen och tar av baksidan, och sätter på den nya och skruvar fast.
Googla efter bakstycke för att hitta ett som passar er, finns jättemycket olika. Jag hittade mitt billiga på priskungen.se. Och när ni ska byta ut baksidorna så sök på youtube! 

Right now

Vi kan ta oss vart vi vill

Du lämnar kvar en doft av ljus när du går

Har nästan vart ledig idag! Gjorde Lisa sällskap på Bullens och blev typ rånad där haha fyfan. Skulle köpa varm choklad som kostade 25kr. Va får jag, en bricka med ett glas och en påse vattenoboy haha som jag får fylla med kokhett tevatten.
Aja.. Drog iaf till Ica efter det och köpte nya B&J-glassarna till mig och Lisa. Visste att dom skulle ta slut snart så vi bunkrade upp haha! Hämtade även ut ett litet paket med en ny baksida till min telefon som har vart krossad i över att år haha... Visar ikväll hur det blev när jag böt!
Jag är fortfarande gryymt förkyld.. Nyser heela tiden och bläää. Men ska ha Afron och Mage&ryggen ikväll iaf.. Och imorgon bara Pulssteppen. På kvällen imorn ska jag på ferre vilket jag inte vart på sen typ Halloween haha. På lördag ska jag mysa med tjejerna igen till Mellofinaleeen (GO ANTON!!!) och på söndag ska jag till Göteborg över dagen!
 

H&M's bikinis

Nu har H&M släppt dom flesta av sina bikinisar på deras hemsida. Om jag ska säga vad jag tycker så kanske det inte är dom finaste bikinisarna som H&M har släppt, men det är rätt så fina färger ändå.
Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst, men favvosarna är nog 1, 3 och 8.
Tror jag ska testa på någon slags bygelbikini i år faktiskt, har alltid kört på bandeau tidigare.. Vi får se! Den inhandlar jag nog  på VS isånnafall, liiite bättre kvalle haha.

Mysigt med clara

Drömma sig bort

I want you to take over control

Hej alla barn nu blire barnprogram. Hade sämsta jävla dagen igår, hade ont i hela kroppen och allt bara sög. Va helt snurrig när jag tränade men idag när jag hade Afron och Pulssteppen så kändes det lite bättre faktiskt.
Det bästa med idag: FICK TILLBAKA FJÄRRKONTROLLEN! (Självutlösaren till min kamera). Den krånglade ju så jag skickade tillbaka den och nu har jag fått tillbaka en ny som fungeraaar. Får väl se om den börjar krångla sen också.. Men nu så ska jag ta mig ut och fota lite när jag har tid för det. Så jävla sugigt att den inte funkade på lovet haha, när man hade tid att fota..
Nu ska jag duscha och äta massa kolhydrater<3 Imorn är det heldag i skolan och det pallar man ju inteee.
Haha fan sakna mina och Alands photoshoots i somras hahah pöss.

Undress my mind

Du läser mina tankar

Ny datastol

What are you looking for

Hääj. Känner lite att man borde få kunna hänga med killar utan att alla tror att man håller på? Fan skönare att hänga med killar än brudar ibland haha, närå men det blir väl så i vår lilla goa stad att man tror saker dirr hihih.
Aja, igår var vi och fikade i Borlänge eftersom Magnus fyllde 40! När jag kom hem drog jag och tjejerna till thai och käkade, fyfan va gott det va, sen hade vi pyjamasparty hos Cillan. Kom hem från henne nu och idag ska jag bara ta det lugnt typ. Ska bara äta middag med mormor och morfaar, och sen leka med kompis.
Imorgon är det skola. Skola....... Har iallafall ingen italienska på typ 2 veckor, THANK GOD. Tror det är 18 skoldagar innan det är lov igen, men enligt skolans hemsida har vi bara 4 dagarslov haha, endast 2-5? Dom MÅSTE ha skrivit fel?? Kan ju inte gå i skolan på långfredagen osv?? Damp. Jag tänker då inte göra det, 18 skoldagar kvar för mig iaf haha.
EN ÖNSKAN: kan isbanorna försvinna så jag får ta fram min älskade älsklingscykel<33
Vilade från gymmet igår och ska göra det idag med. Kände mig lite iaktagen av feber nu i helgen, men får hoppas den bara tog ett kort besök haha. Va snackar ja om ens. Men aa blir ja sjuk nu blir jag fan insane.
Träningen denna vecka:
Mån: Zumba, Box Extreme och Mage&rygg.
Tis: Pulsstepp, gymma armar/axlar och löpning.
Onsdag: Zumba, Boxmix och Funktionell träning. 
Tor: Löpning, gymma rygg/mage och Mage&rygg.
Fre: Pulsstepp och gymma ben/rumpa.
Lör: Zumba och löpning (ute??)
Sön: Vila.
 
Jag vill ha det här håret lite grann fast typ liite ljusare

Farbrors 40-årsfika

Save me when I'm lost

New in my closet

Better than this

Helloooo. Har faktiskt inte så mycket att skriva haha. Ska snart ner på stan med Lovisa, köpa en tischa och kanske nå mer, fick ju studiebidraget och lönen nyss så lär unna mig litee.
Tips på en bra webbshop - Sheinside.com. Dom shippar från typ USA tror jag, GRATIS. Och billiga kläder äre.
Idag ska jag bara ha Zumban och Pulssteppen. Men igår va jag två vändor till gymmet igen, först med Lisa och körde magerygg. Sen på kvällen hade jag mage&rygg-passet två gånger och sprang även lite intervaller på bandet. Kändes bra, nu har magen fått sig en känga lol. Men nej nu lär jag kila ner på stan! Pöss